PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

nudzi mi się więc postanowiłam napisać wszystkie pary z 1-3 sezonu z opisem i z moją oceną
(to moje zdanie więc bez hejtu jak ktoś ma inne zdanie ,wy oczywiście może cię sądzić inaczej i
ja to szanuje )

Violetta i Tomas - tak i nie z jedynej strony było to takie romantycznie ,pierwsze zauroczenie
Violetty choć przyznaje że od początku byłam za Leonem a potem mi się odwidziało i chciałam by
była z Tomasem po tym jak ją złapał w deszczu się pocałowali . Z drugiej strony Tomas był taki
ciapowaty i brak mu było odwagi i brakowało mi w tym związku czegoś choć nie umiem
wyjaśnić czego konkretnie .

Leonetta -jestem na tak . Na początku Leon był egoistą i był zapatrzony w siebie ale dzięki Violi
się zmienił i się w niej zakochał . Na początku było to takie raczej zauroczenie a teraz to już widac
że traktują się za poważnie i jest to taki prawdziwy związek ,choć wkurza mnie to że pewnie znów
ich rozdzielą a potem i tak będą razem to już nudne .

Leon i Ludmiła - tak i nie z jednej strony ten ich związek na początku 1 sezonu raczej nie był na
serio ale teraz gdy Ludmiła się zmieniła ? no ale i tak to nie możliwe bo jak się zmieniła to
raczej nie ukradła by faceta przyjaciółce wiec odpada choć dałam też tak bo pasowali do siebie
wizualnie .

Leon i Lara - jestem na nie ta para mi się nie podobała i i tak Leon w tym związku myślał o Violi .

Ludmiła i Tomas - nie pamiętam czy byli razem czy nie ? ale chyba coś tam było że przez pare
odcinków chodzili ze sobą jestem na tak i nie z przewagą na nie .Ludmiła raczej traktowała go
jak zabawkę a on nie umiał powiedzieć prawdy ze nic do niej nie czuje . Fajnie by było gdyby
Tomas wrócił w 3 sezonie (wiem niemożliwe ) i zobaczył jak wiele się zmieniło od jego powrotu i
może by się z ludmi polubił ?

Tomas i Fran - tak samo nie wiem czy byli razem ale wydaje mi się że chyba też przez parę
odcinków byli . Jestem na nie wogóle mi do siebie nie pasowali /; .

Violetta i Diego -tak i nie z jednej strony pasowali do siebie wizualnie i były chwilę gdzie było
widać że co tak iskrzy to jednak ona i tak raczej kochała Leona a on chciał się dowiedzieć
prawdy o ojcu .W między czasie się polubili ale to raczej takie zauroczenie tylko .

Fran i Marko - jestem na nie . Dla mnie ich relacja bardziej wyglądała na na brat z siostrą i Marko
był taki trochę jak tomas brak mu było stanowczości .

Fran i Diego - Jestem na tak . Przyznaje że to moja ulubiona para a po niej jest Leonetta .
Pasują mi do siebie i dużo w tym jest romantyczności i jak dla mnie są dla siebie stworzeni :D.

Femiła - jestem na nie . Na początku niby fajnie było ale jakoś mi do siebie nie pasują . Ludmiła
raczej powinna być z kimś innym ich relacja jest tak jak u Fran i Marko jak dla mnie .

Natalia i Maxi - nie mam zdania i wogólę oni są parą ? rzadko ich pokazują a jak już to tez rzadko
w jakieś romantycznej scenie tylko bardziej jak kumpli . Szkoda że tak rzadko ich pokazują .

Cami i Brodway - tak sama jak z Nati i Maxi . czasami ich pokażą i jak dla mnie są tacy bardziej
realni niż np: leonetta . w prawdziwym życiu takie związki są już bardziej realne a szkoda niestety
że rzadko w życiu jest tak romantycznie jak (Leonetta czy Diecesca ) .

Angie i German - Jestem na nie . Jakoś mi nie pasują do siebie

Mama Ludmiły i German -jestem na tak pasują jak dla mnie do siebie .

German i Jade - jestem na tak i nie bo z jednej strony tak dziwnie ale z drugiej jakoś mi do
siebie pasowali ,jak z mamą Ludmiły mu nie wypali to chcę by był z Jade

german i Esmeralda - Nie pasują mi do siebie ale bym chciała by był z bratem jade .

Pablo i angi - Tak szerze są mi obojętni mogą być razem albo nie i mnie to zbytnio nie obchodzi
Pablo i ta nauczyciela - obojętne mi to
i chyba to tyle

ocenił(a) serial na 3
Mia18889

*Marco
Jak dla mnie Diecesca jest sztucznym stworem, ale jak sobie chcecie.
Dla mnie German mógłby być albo z Jade albo z Priscillą. POza tym kocham Naxi, Marcescę, Pablangie szippuję, bo jest normalne, byłam fanką Tomasetty i uwielbiam Leomiłę.

ocenił(a) serial na 8
Mia18889

Przede wszystkim Naxi. Następnie Pablangie, Marcesca, (choć Diecescę również całkiem lubię) Leomiła.

użytkownik usunięty
Mia18889

Diecesca oraz Leonetta <3333

to tak jak jak :D widzę że mamy podobny gust

Mia18889

Naxi, kiedyś Marcesca, będę żyła wspomnieniami, Fedemiła, Pablangie, Diegcescę polubiłam, no i Leonetta. Ramallga jest fajna. I Marodi i jeszcze Nicolas z Jade *.* A Gercilla to mi tam obojętna.

Mia18889

Z takich istniejących to Naxi i Dieceska <3
Z takich które kiedyś istnialy lub są kompletną fikcją to : oczywiście Diemiła <3, Pablangie, Leonara, Leomila, Tomasetta, Fedaty :D.

ocenił(a) serial na 9
Mia18889

Diegcesca, Marodi,Pablangie <3

Mia18889

Fedemila (ale Leomila i Diemila też), Caxi (ale Semi, Diemi, Bromi ewentualnie też), Leonetta, Gercilla, Pablangie (chociaż Pablo jest za fajny dla Angie, ale ich związek był taki... najbardziej normalny, realistyczny) i Marcesca (bo jak jest Marcesca to nie ma Diecesci)

Mia18889

Diegoletta/Diecesca
Germange wielbie ale za pierwszy sezon... Później Pablangie jakoś, ale wolałabym żeby naprawili mi Germangie ;c
Tomiła - głownie przez bloga pewnego ale nie ważne xD
Naxi - mało ich, bardzo mało ale jak już są to jest uroczo *_*
Marian - Bo jednak German powinien być tylko z nią no ale jak by się jej nie zmarło to yb fabułe szlag trafił xD

A i tak the best Leomas albo Lego :D

I mówie (pisze) całkiem serio ;p Wiem jestem dziwna i daaaawno mnie tu nie było :D