PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

ja widziałam już wcześniej zdjęcia martiny z bridgit mendler ale myślałam że tylko się jakoś
skumplowały czy coś, jak Jorge z debby ryan miał różne takie przyjacielskie focie. Ale dogrzebałam
się zdjęć z planu. I TO MNIE PONIEKĄD ZDZIWIŁO. Bridget bądź co bądź już ma trochę grania za
sobą, kilka filmów, kilka seriali z czego część znanych choćby gościnnie doktor house, czy
pierwszoplanowa rola w Powodzenia Charlie. I to amerykanka. I tak nagle do latynowskiej

http://www.youtube.com/watch?v=CpgJ-qCfs4o
produkcji? :o

Enterraz

ma być (prawdopodobnie) na wymianie studenckiej i wystąpi w 5 odcinkach, a debby nie była przypadkiem w 1 grupie z Jorge na tych disneyowskich grach - grupa żółta bo na pewno Bridgit była

ocenił(a) serial na 6
malaikat

Podoba mi sie, ze typowa amerykanka wystąpi w latynowskiej produkcji przez to serial staje sie taki bardziej .. światowy, mniej zamknięty ze tak powiem rozumiesz ocb? Natomiast po dłuższej rozkminie zaczęła niepokoić mnie jedna rzecz- skoro juz w tym sezonie ojciec vilu sie dowie o studio, watek german&angie rozwiąże sie, Leon w zasadzie wygra to co sie bd działo w drugim sezonie? Fabuła tu sie znacząco zmienia z odcinka na odcinek, w dodatku jest ich 80, mam nadzieje że twórcom nie zabraknie pomysłów na drugi sezon ;(
Nie mam pojęcia o jakich grach mówisz możesz przybliżyć? Moze jakiś link do yt?

Enterraz

światowy mamy tu aktorów z argentyny, brazylii, meksyku, hiszpanii , włoch i skądkolwiek jest Brako no i teraz amerykanka jeszcze brakuje azjatów i surferów ;)
o 2 sezonie pożegnanie tomasa (papa! ;)) to nawet jest w zapowiedzi jak śpiewa piosenke na lotnisku. G&A mają sie ku sobie chodzą plotki że może będzie ślub, nowi bohaterowie np Diego będzie rywalizował z Leonem o Vilu.

malaikat

A i z tymi grami chodziło mi o to http://pl.wikipedia.org/wiki/Disney's_Friends_for_Change_Games

ocenił(a) serial na 6
malaikat

Aaaaaa jaki Diego cholera a juz tak pięknie tomas zniknie (papa, świetnie to ujelas :D) leonetta a tu znowu zacznie sie zabawa w zbijaka ;c LEONETTA IMMORTAL niech no podejdzie jakiś Diego a bd uciekał zbierając siekacze z podłogi :> a wiesz co za typ bd grał Diega? jesteś nieocenionym informatorem xddd Jak to bd jakas dobra dupa, jeszcze sie pomysli nad tym XD a tak mi sie przypomniało, gdzieś koli czterdziestego odcinka dojdzie taki ciemnoskóry aktor/ uczeń studia, i Violetta pozna go akurat na zajęciach z tańca i on zacznie ja czarować, a wtedy podejdzie Leon, zgarnie do siebie violette jak dziecko ukochanego misia i nawet taka mine ma xdddd samo spojrzenie mówiące "taaak sympatyczny z ciebie gość może cię polubie, ale zacznij do niej zarywac a UKRECE CI ŁEB A WNETRZNOSCI RZUCE WSCIEKŁYM PSOM" XDDD łaaaa to było takie słodkie chciałabym zeby mój facet był o mnie tak zazdrosny ale nie ze robi mi awantury raczej rozpędza wszelkich potencjalnych rywali. Angie i german maja sie ożenić w tym sezonie pisała o tym dziewczyna jakas widziałaś to chyba :> ciekawe co sie stanie z franceska po wyjeździe tej pipy. PS mam cb w znajomych? Sprawdzilabym ale jestem z komórki i nie chce transferu nabijać

Enterraz

Haha spojrzenie leon na chociażby tego czarnoskurego jak chociaż podchodzi do vilu mnie rozwala. Z tomasem jest jeszcze gorzej. A ten cały diego wcale aż taki ładny nie jest (tzn. wobec mnie). Wiem bo oglądałam jakiś filmik na yt i były przedstawiane postacie z drugiego sezonu ;)

lofffu

Nie bądźcie źli,ale wydaje mi się,że 2 sezon będzie taki trochę naciągany,ale obym się myliła.
Ten moment o któym piszcie z tym ciemnoskórym chłopakiem na zajęciach tanecznych jest przesłodki.A mina Leona boska *_* Chciałabym mieć takiego chłopaka jak on. :)

ocenił(a) serial na 6
lofffu

weź daj linka. Plosie *^*

Enterraz

kurde nie moge bo nie chce mi opublikować. Ale jak wejdziesz w yt to wpisz violetta2 i będzie taki filmik wykonawca to Ale di maio

ocenił(a) serial na 6
lofffu

ok dziena :>

ocenił(a) serial na 6
lofffu

ale to jakiś fanmade. Co prawda wrzucili na podkład czołówke z 2, ale plakaty z jedynki z amatorsko dopisaną dwójeczką, i interpretato. Chociaż ten typ z 1:15 jest poniekąd do tego domniemanego diega podobny. Zresztą, i tak zanim skończy się pierwszy sezon u nas, u nich już bd blisko końca drugiego, a my dopiero zaczynamy takl czy siak

Enterraz

noo. polska jest zacofana jeśli chodzi o takie sprawy -_-

ocenił(a) serial na 6
lofffu

czy ja wiem, czy zacofana.. raczej zapobiegliwa. Czeka, czy dany serial się przyjmie/bd opłcalany w innych krajach, i dopiero sami kupują, a że sami nie wychodzą z własnymi produkcjami (oprócz ubogiego do dzwonka), dlatego wygląda jakby była zacofana

Enterraz

może i racja.. Ale na moje warto się cieszyć że wgl. w polsce został opublikowany ten serial ;)

malaikat

A czy aby go ma nie być na początku a później wrócić? Ja tak przynajmniej słyszałam :)

santanashadow

Niby tak miało być. Ale potem się okazało że na 80 odcinków będzie tylko w pięciu

ocenił(a) serial na 6
santanashadow

jak mówi lofffu, najpierw miało go nie być na początku, potem miał wrócić w połowie, wreszcie że bd tylko w 5 XD ale nawet w zwiastunie odlatuje. Wiec niech odleci i niech jego samolot wybuchnie

Enterraz

Awww ciekawe czemu? Jakoś no nie wiem V pasuje mi do T. Ale żeby wyrzucać z serialu jedną z głównych postaci?Dziwne. Ale jak tak pomyśleć to Martina( viola) ma 15 lat a ten aktor grający tomasa 21 może o to chodziło ? O różnicę wieku?

ocenił(a) serial na 10
santanashadow

Nie, po prostu Pablo (serialowy Tomas) ma inny projekt, w którym będzie grał.
Gdyby chodziło o różnice wieku to musieliby wyrzucić też Jorge (bo on jest, aż 6 lat starszy od Vilu) tak wiec chodzi tylko i wyłącznie o nowy projekt z udziałem Pabla.

ocenił(a) serial na 6
santanashadow

wiekszość głównych postaci ma 20+. Jorge (leon) ma 21, mercedes- ludmiła 20, tomas-pablo 21, angie 23 itd o reszcie uczniów studia nie mam danych ale podejrzewam że podobnie. Tylko martina taki gołąbek :> Ale był/a/byś w szoku, obejrzawszy trochę zdjęć, wywiadów, twitcamów z martiną bo wygląda, ma styl, zachowuje się w każdym calu jak bodajrze 20-latka, może dałabym jej nawet ciut wiecej i przyjazni sie z osobami w takim wieku. W jej przypadku rocznik to tylko cyferka w akcie urodzenia.
Pablo Espinosa (tomas) wyjeżdza do Hiszpanii teraz jakiś film kręci, dlatego znika z serialu. Poza tym... jak chcesz to mogę ci zaspojlerować kogo w końcu wybierze vilu. Wtedy bd miał/a odpowiedzi na zapewne wiele pytań

Enterraz

A ok. Z wyglądu też nie powiedziałabym że jest moją równolatką. Najbardziej śmieszy mnie Angie ! 23 prawie równolatka aktorów którzy grają 15.
miała ;)