Jak dla mnie, kiedy Olga zbrojna w fartuch wyskoczyła przed kamerę w tv, żeby bronić dobrego
imienia violetty. W tej różowej sukience i minie wyglądała jak Cerber
Pocałunek Leona i Violetty, Angie i Germana. Śpiew Violetty w odc 27 i 36, Voy por ti, oraz Podemos w 73. Obrona Violetty, przez Leona (talenty Studio21), oświadczyny Ramalla, i w 2 sezonie gdy Violetta śpiewa z Leonem Podemos. :D
watch?v=iBfOuDnWIeA
wklejcie to do youtuba.
Zauważyłam, że reakcja Diega jest niemal podobna do Tomasa, gdy Violetta śpiewała z Leonem Voy por ti (mówię o odcinku 27). Hehe. :D
To 2 sezon już się zaczął, że ta na YouTube ma już filmiki? Przecież 29 kwietnia ma być premiera...
Pocałunek Vilu y Tomasa ich pierwsze spotkanie, Pocałunek Vilu z Leónem, scena Tienes Todo i końcowa Ser Mejor, 2 sezonie Podemos w klubie....
Tak, premiera 29, ale już urywki wrzucono do sieci. ;D
Także jestem na bieżąco z tymi informacjami.
Jeszcze urocze jest to, jak Marco zaśpiewa dla Francesci pod Studio. (2 sezon). :D
http : / / violetta-lovers . blogspot . com/ 2 013/04/momenty-z-2-sezonu.html
tu masz Video ostatnie, jak on spiewa dla niej, oraz video 2, jak śpiewaja razem. :P
Jak Cami, Maxi i Braco wparowali do klasy i Cami krzyknęła: Angie, wybór par nie był wcale losowy!
Trwają zajęcia Angie. Ludmiła i Tomas śpiewają Ahi Estare. I jak już kończą, to Cami, Maxi i Braco wparowują do klasy z tabletem i...
Cami: Angie przepraszam, przepraszam.
Maxi: Musisz to szybko zobaczyć!
Cami: Angie, wybór par nie był wcale losowy. Ludmiła ustawiła całe losowanie.
Chodzi mi o to, jak odkryli to oszustwo, że Ludmi ustawiła losowanie.
A tak BTW jutro wraca Violetta
Aha. :P
Nie no, bo myślałam, że Ty do nas to piszesz, bo pisałyśmy o filmikach z 2 sezonu i nie za bardzo rozumiałam o co Ci chodziło. Ale Ty odpowiadałaś na pytanie dotyczące ulubionego momentu. ;p
bardzo mi się podoba, że wreszcie pojawił się chłopak który zakochał się w innej niż violetta :3 ale franceska nie wydała się zadowolona... ten Marco jest megasłodki *-*
No i super przystojny... Nie no , chyba to bd moja ulubiona para poza Tomanettą, która była moją ulubioną, a której już nie ma czy Leónettą...
Ja też uważam ze to bd jedna z najslodszych par o ile franceska przekona sie do Marco. Franco i leonetta to bd najlepsze pary <3 ale co zabawne, tak jak przez pierwszy sezon zawsze miałam wrażenie, ze po studiu krąży max 1 para, tak teraz zaczęli wszyscy, maxi i naty, cami i Broadway, franceska i Marco (nawet imiona ładnie brzmią, ja mam tak ze lubie sobie wyobrażać dźwięki, imiona jaki jakieś kolory i kształty, od tak dla zabawy. Ten dobór liter bardzo mi sie podoba ;d) no i oczywiście leonetta. Chyba mnie szlag trafi jak Leon i vilu jeżeli nie przez cały sezon to nie bd w ostatnim odcinku razem, bo trzeciego sezonu ma nie być
No León z Violettą muszą być razem, bo tego Diego nie trawię... A co do 3 sezonu to może zmienią zdanie, jak zobaczą jaka bd duża oglądalność...
A widziałaś już filmik jak Diego śpiewa z Violettą.?
Diego będzie z Violettą przez kilka dni..
On będzie knuć z Ludmiłą, jak zdobyć Vilu, no i mu się uda.
Ale z Leonem ma być ostatecznie. :D
To dobrze, nie ma Tomasa, to wolę żeby Vilu była z Leónem, niż z tym Diego, ale prywatnie to fajny facet, widziałam Twitcam, jak jak on, Samuel, Jorge, Jerry śpiewali Gangnam Style :p
dzieki! Matko co za syf. Zaczynam wątpić w Violette naprawdę ;> powolutku przekonuje sie do tego diego, tzn jeżeli mówimy o wyglądzie, bo mimo że na początku wolałam Leona bez grzywki, jak go już tak pooglądałam, widać że razem z grzywką stracił wszystko na swojej chamskości. Tzn już nie sprawia wrażenia kogoś kto może kogoś wrednie zjechać, dać kopa w dupe i być z siebie zadowolonym, jeżeli wiesz do czego pije :3 Wiec teraz Diego wydaje się bardziej bezczelny. Ale nadal uparcie uważam że ten diego powinien się wynieść. Za to obejrzawszy ten filmik zacczęłam szukać innych i dopaczałam wywiad, w którym pojawia się kilku aktorów z nowego sezonu jako jedna z osób była ta valerie. Sprawia... nienajgorsze wrażenie chociaż ma taka raczej amerykańską urodę niż ogólnolatynowska czy słowiańska, gdzie rysy są wyraźniejsze, a twarze moim zdaniem bardziej wyjątkowe. A Xiabiani to meksykan <3 Jorge urodził się blisko meksyku gdyby jego rodzice chcieli tam wyjechać, tez by był mexico
Taak wiem, Xabiani jest ciachem... Kurdę dlaczego w Polsce aktorzy to takie wymoczki?!
A zauważył ktoś z was malutkie podobieństwo między Martiną, a tą Laurą Marano, ona chyba gra w jakimś serialu na Disney'u z tego co czytałam na wikipedii...
gra w austin i aly :> no wiem zobaczcie w polsce w ogóle nie ma nastoletnich idoli nawet polscy artyści są mało znani
Poza Violką oglądam jeszcze 2 fajne młodzieżówki Glee - oglądam już 3 lata, a jeszcze mi nie zbrzydło czy Grachi - też produkcja latynoamerykańska , super jest, w maju ma być w USA to być może będzie w Polsce...
nie lubie grachi bo bohaterka wygrała w tym roku blimpa zamiast martiny XD jak bd w polsce to pooglądam jak nie to nie. Ten co gra w glee, Lynch jest starszym bratem tego chłopaka z autina i aly. Aly to laura marano a ten młodszy brat to własnie austin
A wiesz może czy w 2 sezonie będzie Resto Band, bo zauważyłam, że w nowym sezonie śpiewają w jakimś innym barze/klubie?
Ja mam kilka takich momentów.Najpierw te śmieszne.
1.Ludmiła ryczy na całego a Pablo,Beto,Angie i Antonio zastanawiają się co zrobić żeby przestała.Dają jakiś duży występ Nacie a Ludmiła beczy jeszcze bardziej.
2.Angie słyszy,jak Ramallo przez telefon zdaje raporty o Pablo Germanowi.Wychodzi wkurzona z gabinetu,mija Jade z kwiatami,ta pyta Germana co się dzieje.
3.Olga i Ramallo śpiewają piosenkę.
Teraz te romantyczne:
1.pocałunek Violetty i Leona.
2.Wszystkie momenty Germangie
I jeszcze parę innych
1.Jade kłóci się z Germanem a Matias ich podsłuchuje.
2.Uczniowie studio śpiewają w domu Violetty.
Germangie :D ciekawe ze te wszystkie dobrane pary mqja najładniejsze skróty <3 leonetta franco germangie chociaż Pablo i angie też mogłoby wyjść nie najgorzej np pangie :P:P jakoś tak nie wiem mam wrażenie ze jednak Pablo i angie lepiej do siebie pasują. Z germanem jest ok ale Pablo jest lepszy niż german chociaż nie tak przystojny. Matias nie podsłuchiwał tej kłótni on jej dal malutki mikrofonik do ucha żeby jej dyktować co mówić. Ale nie jestem pewna czy mowie o tym samym momencie co ty. A tego podsłuchiwania raportów o angie nie słyszałam ale moze jakoś przeoczylam nie widziałam jeszcze wszystkich. W którym odcinku to mniej więcej bylo? A ten występ, to było w operze mieli wystąpić tam, gdzie German na samym początku wysłał violette i angie i gdzie byli też uczniowie studia w garderobie Palmera. Wybierali główna wokalistkę to wystepu w te creo. Violetta nie mogła bo bala sie ze wparuje ojciec ale potem i tak wystąpiła bo naty prawie zemdlała z tremy. Też mowie tak na wszelki niewypadek :>
A gdzie oglądałyście dalsze odcinki Violetty? Te co jeszcze nie wyemitowali u nas? I oglądałyście z napisami czy tylko po hiszpańsku? :P
a ja jak na razie nic z hiszpańskiego nie rozumiem więc nie oglądam po hiszpańsku, ale chcę się zacząć poduczać hiszpańskiego bo mi się ten język podoba :D
W którym odcinku jest ten moment z Olgą?Moja kumpela to sie ucieszy jak nie wiem (ona uwielbia Olgę i Ramalla,wcześnej przepadała za Gregoriem,ale mimo wszytkiego to i tak słucha mojego trajkotania o Angie)
63-65 nie pamietam dokładnie ;d ale wyglądało to genialnie po prostu jest moooc
A da ktoś link z tym jak Viola całuje się z Leonem w 2 sezonie chyba 27 odc. ale nie umiem znaleść...:(
Chyba cos pomieszalas xdd moze chronologicznie; w 27 pierwszego sezonu nic sie nie działo, tylko spiewali. W 35 sie pocalowali, żeby znaleźć wystarczy wpisać "Leon i vilu de besan (sie całują)". Jeśli mówimy o drugim sezonie, najdlasze fragmenty to 5 odcinek jak Marco śpiewa przed studiem dla franceski, nie ma nic z 27. Osławiony pocałunek nie ma jeszcze filmiku tylko zdjecie ale Violetta i Leon są w strojach z odcinka drugiego, mianowicie imprezy karaoke wiec ten pocałunek byłby max w 3 odcinku. A wyżej wspomniane zdjęcie jest w moim temacie "season thu...." .
No bo mi chodziło tam coś że oni byli w jakimś klubie Viola śpiewała i Leon potem do niej doszedł i chyba siena koncu całowali :p
:D
teraz to mam pewność ze pochrzanilaś xD uhmmm, owszem to był klub ale to była zamknięta impreza karaoke/ karaoke na urodzinowym party Leona pewna nie jestem. W pewnym momencie prowadzący karaoke wywołał violette i jej sie trafiło podemos. Zaczęła śpiewać, wtedy wszedł na sale Leon, usłyszawszy glos spojrzał sie na scenę czyli na śpiewają a violette i uśmiechnął sie. przemsknal sie bokiem sali, wpadł na scenę tuż przed refrenem (wers prueba imaginar) vilu zauwazyla go dopiero kiedy zaczął śpiewać, wzniośle razem zaśpiewali resztę piosenki i patrzyli sobie w oczy jakieś kilka sekund. Potem koniec filmiku. Ponieważ zdjęcie na którym sie całują maja te same ubrania, to zapewne z tego odcinka. Jak mówiłam, nie ma nigdzie na filmiku tego pocałunku ale przekonamy sie 30IV jak to wygląda ;) jeśli chodzi i filmik który przed chwilą opisałam, wpisać; Violetta 2 Leon y vilu podemos to wyskoczy. To ogólnie jeden z moich ulubionych violetowych filmików ;)