PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

wie ktos kiedy skoncza sie powtorki i zaczna sie nowe odcinki?

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Też tak mam. Jeszcze w 6 klasie byłam taka grzeczna (nie coś, że teraz nie jestem) a teraz cały czas jakieś uwagi od nauczycieli dostaje. Ale to nie moja wina, tylko chłopcy mi dokuczają.

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Ja zniegrzeczniałam w drugiej klasie. xD
Mam jedną uwagę za gadanie (oj, zasłużyłam) i jedną za jedzenie (no, jadłam xd). I tak powinnam mieć więcej. Na szczęście oceny mi się jak na razie nie pogarszają. xd

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Jak ja kocham jeść... Tylko niestety później jestem gruba.
Mi tylko fizyka i biologia psują średnią, a tak to nawet dobrze jest.
Czy to dziwne, że moja pani od angielskiego nie zna podstaw?

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Ja też lubię, ale tylko w szkole. I tylko bułki z serem albo mandarynki. Od słodyczy staram się trzymać z daleka. W domu też ich unikam, ale już mi trudniej. Kocham lody, cukierki i ciasta. Ciasto jakie by nie było mogłabym garściami jeść. xD
Ja nie lubię fizyki i religii. -,- Biola ujdzie - pani mnie lubi i mogę sobie jeść (Asiu, smacznego), czesać się (Asiu, to nie salon fryzjerski), zakładać kaptur (Asiu, zdejmuj ten kaptur), czytać (Asiu, nie schowaj tą książkę)- zwraca mi uwagę, ale ja się tylko uśmiecham i dalej robię swoje.

Asiu, nie jedz kredy. XD Nie słuchaj mnie.

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Siostra od religii mnie nie lubi, zwłaszcza po ostatniej lekcji...
Też uwielbiam słodycze, ciasta i tym podobne. Ja nie lubię sera. Wyjątkami jest pizza, zapiekanki i spagetti.

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Mnie kiedyś wywaliła z klasy za przeglądanie się w lusterku i czesanie się. Pff, zazdrości mi, bo pewnie jest łysa. xD
Ja lubię. ;D Uwielbiam fast foody, ale ich nie jem. xd Nie lubię hamburgerów, cheeseburgerów etc. Nie wiem czemu po prostu mi nie smakują. ;D

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Ty to nic w porównaniu co ja zrobiłam z koleżanką. Związałyśmy włosy w kucyk, wzięłyśmy gumę i udawałyśmy takie dziunie :D No wiesz włosy zawijałyśmy wokół palca i takie oł em dzi i później chłopcy się do nas dołączyli. W połowie lekcji kazała mi się przesiąść.
Wczoraj koledzy stawiali mi i przyjaciółce MD, (bo wcześniej my stawiałyśmy im KFC) więc zamówiłyśmy sporo rzeczy. A później weszłyśmy do wielkiego sklepu z zabawkami i szukałyśmy jednorożców. Śmiałyśmy się i biegałyśmy po całym sklepie, a ludzie się dziwnie na nas patrzyli XD

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Hahahah, mam to przed oczami. xd Nie ładnie, kochana, nie ładnie. I to na religii. Wstydziłabyś się.
Niedobra Ty. :D

Rysuję. :)

ocenił(a) serial na 2
Skailes

No wiem jestem taka zua... Umyłam włosy w 4-5 minut. To mój rekord, bo spieszyło mi się do Ciebie.

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Och, czuję się zaszczycona. Niezły czas. :D

ocenił(a) serial na 2
Skailes

I powinnaś się tak czuć. I właśnie teraz nie mam pewności czy dobrze spłukałam...

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

To moja wina. :< Jak będziesz musiała umyć jeszcze raz, możesz czuć, że to przeze mnie. Biorę to na siebie. Dobra, rysuję. :D

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Dobrze, będę. Serio będziesz rysować o 22:47? Zrób to jutro jak ja :)

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Tak, serio. I tak jeszcze nie zamierzam spać. :D

ocenił(a) serial na 2
Skailes

A ja siedzę w pokoju rodziców przy kompie, a oni oglądają coś w TV. Ale będziesz jeszcze ze mną pisać, czy już nie?

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Jasne, mogę. :D
Też często tak siedzę. W zwykłe dni to u mnie jest tak - przychodzę ze szkoły, jest koło 15. Robię lekcje, tata przychodzi ok. 15:30, mama ma wolny rok, siedzą sobie na tv. Wybija 16, zjawiam się ja. Przełączam równo o 16:00 - tata ogląda swoje do ostatniej minuty. -,- Nie chce im się wychodzić, to oglądają ze mną. ZNaczy tata nie zawsze, ale mama widziała wszystkie odcinki od 30 odc 1 sezonu. I to po kilka razy. Hah. :D

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Ha. Ja nie mam DC więc oglądam w necie i mama często jest w pokoju i też to ogląda. I nawet nazwała Violettę Głupetta XD. Mama przed chwilą pomalowała mi paznokcie takim fajnym, różowym lakierem z czarnymi kropkami.

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Mój tata mówił na Violettę, Weronika, a na Angie Violetta. Na szczęście już ogarnął, że to jest Violetta. I Anguśka. Oglądałam wczoraj z tatą I część Igrzysk i stwierdził, że Prim to mała Angie. LOL. :D Mojej mamie podoba się German. A mojemu tacie Angie. Otwarte małżeństwo. Haha, nie słuchaj mnie. xd

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Nie ma to jak zgodność. Dobra muszę kończyć, bo tata mnie wygania. Papa i do zobaczenia (mam nadzieję) jutro.
Całuski :*

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Papa. Miłych snów. :)

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Ej, to prawda, że Lucia będzie w Polsce?

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Nie mam pojęcia.

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Dziękuję Ci bardzo za komentarz. Rysujesz, śliczna?

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

A proszę, proszę. Właśnie miałam Ci pisać, że przeczytałam one shota i zostawiłam koment. ;D

Idę właśnie na górę po kartkę, brzydalu. :D
Tylko garnek umyję.

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

O, czekaj już mi działają. xD
1. Piękna. o.O
2. Bista. Zgaduję, że któryś z 1D? Liam? Niee... Dobra nie wiem, nie odróżniam ich. :D Zayna, Harrego jeszcze bym poznała, ale tak to... :D
3. Piękne oczy, usta... Zazdro Ci, umiesz rysować nosy. Nosy to moja pięta achillesowa. xd
4. Niall? Dobry początek. :)

Te pozostałe też piękne. *.* Szczególnie mi się zegar podoba.

Narysuję jeszcze kogoś z Violetty i Ci pokażę później. I może jeszcze coś z innych prac sfotografuję. Ale jakość będzie jaka będzie. Telefon. &gt;.&lt;

ocenił(a) serial na 2
Skailes

To był Louis :) Zayna też narysowałam, ale nie mam zdjęcia. Ja swoje też Ci pokarze :) To ile masz lat?

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Mylą mi się oni. :D
Mówiłam, druga gimnazjum. Ale pewnie czytałaś już w poprzednim poście. Dobra, mniejsza o to.
Zaraz się zabieram do rysowania, ale muszę pomóc mamie z ciastem. -,-

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Zacna niewiasto, przyszłam Cię o coś zapytać. Czy moje wskazówki co do ustawiania szablonu są niejasne?
Ponieważ pewna dama/lub nie, zjeba ła mi moje cudeńko :( No, może nie cudeńko... Ale napisała jeszcze, że ja go zrobiłam. A wygląda okropnie!!! o.O

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ustawienia były bardzo jasne, gdyż wystarczyło tyko zrobić przezroczyste tła (co zrobiłam już jakiś czas temu) i wkleić to co przesłałaś. A kto sobie z tym nie poradził i nie wierzy w twoje zdolności?

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Chcesz zobaczyć? Tylko się nie przestrasz xD
Tak miało wyglądać: http://tylko-keep-trying.blogspot.com/
A tak wygląda: http://violetta-opowiadanie-natalii.blogspot.com/
Dobrze, już mi lepiej ;) Dobrze Cię mieć :P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Nie wiem jak ona to zrobiła. A szablon bardzo ładny. Akurat dzisiaj po raz pierwszy byłam na tym blogu i się zdziwiłam czemu jest tak dziwnie.

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Wybacz, musiałam się komuś wyżalić xD Jak tam Ci wolne mija?

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Zawsze możesz na mnie liczyć Saro.
Robiliśmy dziś świąteczne porządki...ugh jak ja nie lubię sprzątać. A tak to wczoraj chłopcy stawiali man McDonalda, bo dzień wcześniej my kupowałyśmy KFC. Tylko, ż e my zapłaciłyśmy sporo taniej, ale jak zaproponowali nam to powinni się liczyć z kosztami. A Tobie?

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Obijam się przed komputerem xD Ale fajna umowa xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Masz może jakieś ładne zdjęcie Fede, żeby to narysować? Tylko jakieś w miarę proste z zbliżeniem na twarz.

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Na pewno mam, zaraz spojrzę (mam cały folder z jego zdjęciami, ale ciiii)

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

http://imageshack.com/a/img268/957/zod8.jpg TOOOOOOO *.* Może być? Jest taaakie cudne *.*

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Właśnie zastanawiałam się nad tym :)
Kiedyś mi się nudziło i to narysowałam...
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/p403x403/1426719_59850107685330 0_1885965696_n.jpg
To akurat mi nie wyszło. Gdybym się bardziej postarała, byłoby lepiej.

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Śliczne *.*

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Podeślij mi jakieś zdjęcie Fede. Też sobie chętnie porysuję. :D Tylko nie wiem, czy będę miała jak przesłać, bo karta od aparatu mi się zacina.

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Wybacz, że tak późno., Ależ proszę: http://imageshack.com/a/img23/7513/wp9b.jpg

ocenił(a) serial na 2
KeThA

O, chyba jednak to narysuję bo jest czarno-białe więc będzie łatwiej narysować to ołówkiem

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jakie piękne zdjęcie! Aż nie mogłam się powstrzymać by nie napisać.
Fedeee <3

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Nie dziwię Ci się. Jak je zobaczyłam to... Achhh *.*