PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Nie wiem jak wy, ale im dłużej oglądam drugi sezon, tym bardziej czuję się porażona tym co się dzieje z leonettą. Coraz gorzej i gorzej, diego coraz bliżej, lara coraz bliżej, pocałunek Lara-Leon był ostatecznym nożem w moje serce nie mówiąc już o bardzo przygnębiajacej wymianie zdań po ich pocałunku. Ja rozumiem, telenowela, ale to jakaś masakra. W pierwszym sezonie było wahanie, były gesty tego wahania a tu są tylko słowasłowasłowa. No i Leon wydawał się bardzo zdecydowany na te lampucere. Nie eee ee :((

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

mehhh widziałam to. Rzeczywiście mogła się chociaż skrzywić na podejście Diego, żeby uspokoić Leosia, ale właściwie nie ma w tym nic strasznego bo cały czas uśmiechała się szeroko do Leona a jak przyszedł Diego to po prostu nie przestała się uśmiechać rozmawiając z tą pijawką no i też odwróciła się do niego ze dwa razy a tak patrzyłą na scenę

Enterraz

1. Świetne rozumowanie z tym drzewem :D
2. Gdzie oglądacie nowe odcinki Violetty?

Moim zdaniem ciężko szukać winnego. Bo dla Leolarów to Viola i Diego będą ci zli. Dla Leonetto maniaków to Lara i Diego są źli. Dla Dioletto maniaków to Leon i Lara są źli itd.
I na dobrą sprawę to Producenci wpadną w końcu na to że musi się skończyć normalnie i z sensem!
Według mojego rozumowania powinna być Leonetta!

ocenił(a) serial na 6
Clar_C

dobrze prawisz, polać ci.
1. Dzięki :D ja tak mam czasem że potrafię wytrzasnąć takie z dupy proównania :D siedzę, siedzę i nagle gdzieś z tej kosmicznej próżni między uszami wyłania się oto właśnie.
2.violettaonline.ar , mundovioletty.blogstop.com

ocenił(a) serial na 9
Enterraz

ja oczywiście zawsze bd tą, która krzyczy: go team leon! aczkolwiek jak na razie to nwm co o tym wszystkim myśleć. vilu oczywiście jak zawsze niezdecydowana.. gdyby tak raz i dobrze odpędziła od siebie diega.. eh marzenie. może inaczej by wtedy było.
a tak teraz leon + lara. trochę głupio ze strony leona; ma się wrażenie, że jest z larą, żeby wygłuszyć wszelkie uczucia i emocje do vilu. mimo, że to ona zawsze jego raniła - trzeba być ślepym, żeby nie widzieć jego miłości do niej. żal mi tylko lary.. zakochała się w końcu biedna.
bo zakończy się jak zawsze w telenowelach, bynajmniej mam nadzieję, że Vilu i Leon wyznają sobie miłość ze łzami w oczach, trzymając się za ręce, podczas gdy w tle bd leciała jakaś romantyczna muzyka. znaczy się jest jeszcze ewentualnie taka wersja, że wyznają sb miłość w piosence + łzy i ręce. :D

ocenił(a) serial na 6
Dani_8

hahaha i to nas łączy. czuję się realistką aż tu nagle z moje głowy wyskoczy taka beznadziejna telenowelowa wizja :D:D myślę że, nie wiem do kogo to pisałam ale chyba nie do ciebie, że w końcu diego zrezygnuje albo ona mu wkrzyczy w twarz że kocha tylko Leona i żeby się odpiepszył, leon zerwie z Larą, bd tak krążyć jakiś czas w otępieniu aż violetta napisze nuestro camino (bo ona nap

ocenił(a) serial na 9
Enterraz

oooj tam, w każdej dziewczynie drzemie romantyzm. ;D jaaa to bym chciała, żeby jak najszybciej się zeszli. ;c mogliby rozwinąć wątki innych postaci, a im dać już spokój, nacierpieli się aż nadto. xd :D
ps. właśnie zauważyłam, że na wiki jest napisane, iż drugi sezon rozpoczął się w PL tydzień temu. O.o ja się pytam: dziee? bo chyba nie na Dc. ;oo

Dani_8

Boję się, że producenci zrobią nam żart i wspólne zaśpiewanie Leonetty to będzie końcówka sezonu :(
Gdyby tak było to nie wiem co bym zrobiła.

2 sezon już w Polsce? Chyba chodziło im o te wycieki internetowe XD

Myślę, że 3 sezon (jeżeli aktorzy się zgodzą) może wypalić. Serial ma dużo oglądalność na całym świecie, więc są dochody, Dlaczego więc nie mieli by tego kontynuować? Gdyby był 3 sezon to mam nadzieję, ze już daliby spokój leonowi i vilu i zajęliby się innymi intrygami,

Myślicie, że można by znaleźć kontakt do producentów i napisać jakiegoś maila, lub list?

ocenił(a) serial na 9
Clar_C

jakie wycieki internetowe? o.o

Dani_8

chodzi mi o to że jest już kilka stronek na których można oglądać nowe odcinki.
Chociaż po głębszym zastanowieniu mogę się mylić. XD

Clar_C

I to jest chyba jeden z oficjalniejszych fragmentów z nuestro.
http://www.youtube.com/watch?v=sm2qG_jsPKY

A macie może oficjalny fragment gdzie to jest śpiewane?

ocenił(a) serial na 9
Clar_C

widziaaaałam ten filmik. jeden z ładniejszych. wgl to wielbię tę piosenkę. < 3 właśnie też szukałam i nic. ;cc
ps. czy tylko ja już czekam z niecierpliwością, żeby DC Polska skończył wreszcie ten pierwszy sezon, bo nie mg się doczekać drugiego, gdzie w końcu, nareszcie, być może na zawsze Leonetta się zejdzie? straszliwie dłuży mi się oglądanie tego, kieedy wiem, że i tak nie bd razem. xdd

Dani_8

Nie tylko Tobie XD
ja też cały czas czekam aż będą razem.
Najchętniej przewinęłabym sobie te wszystkie złe momenty i oglądała te dobre.
I zastanawia mnie wciąż jedno, czy oni w końcu będę razem?