Ja bym się chętnie na nich zemściła (i jak widziałam inne osoby z forum też) za to, że puszczają Violettę od początku! Jakby nie mogli puszczać powtórek o 20.00. Ale do tematu. Jakie macie pomysły? Wybierzemy jeden najlepszy i go zrealizujemy. DC nas zapamięta i już nigdy więcej nie popełni tego błędu!!!
Ruszamy do akcji pt. : "Chcemy Violettę, nie chcemy Disney Channel!!! " Heh. Fajna nazwa?
Ja jestem ciekawa twojego pomysłu. Na moje można by napisać jakieś upomnienie czy petycje w imię fanów violetty :D
Możemy założyć petycję, i dać linka na oficjalne fp DC na facebooku. ;d I najpierw zdobyć dużo głosów, żeby to jakoś wyglądało. :D
Ale w Polsce póki co nie jest jeszcze źle. Praktycznie w każdym kraju była przerwy i to długie. W Hiszpanii puścili od września do listopada 40 odcinków i następne dopiero od tego tygodnia (18 marca) zaczęli puszczać a zatem 4 miesiące !!!!! później. Oby tylko w Polsce tak nie było. We Włoszech co 20 odcinków robiony paro tygodniowe przerwy. W Rosji też po 40 odcinkach zrobiono 3 miesiące przerwy.
Masz racje nie ma się co buntować takie też jest moje zdanie oglądam jeszcze kilka seriali i w USA jest podzielony 1 sezon na A i B. A ,,A " i ,,B" też są przerwy np. 3 tygodniowe albo miesięczne. Pomiędzy A i B są 3 miesiące więc lepiej przeczekać bo petycja nic nie da !