A więc tak- aby urozmaicić wam czas, przygotowałem violettowe zabawy ;d
Zabaw będą 3 etapy, z każdym coraz trudniej. Do drugiego załapie się pierwsze 10 osób, które
rozwiąże wszystkie zabawy PRAWIDŁOWO. A więc zaczynamy! ;d
1. http://iv.pl/images/15699627524620271096.jpg
Krzyżówka. Na fioletowej skale widnieją pytania, które są odpowiedziami do krzyżówki. Jak
krzyżówkę rozwiązać chyba każdy wie ;d Z fioletowych pól utworzy się hasło. Odpowiadacie w
takiej oto formie:
1. *odpowiedź na pytanie*
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Hasło: *Wpisujemy hasło* - *wyjaśniacie znaczenie w serialu, coś w stylu- studio on beat-
szkoła muzyczna*
No to pora poćwiczyć pamięć, bo pytania są z obu sezonów ;dd
2. http://iv.pl/images/30706622985119982638.jpg
"Czyje to oczy?" - Spójrz bohaterom serialu prosto w oczy i rozpoznaj kim są!
Odpowiadacie na tej samej zasadzie co w krzyżówce, czyli
1. *nazwa postaci*
2.
3.
itd...
3. http://iv.pl/images/62197610284697365965.jpg
"W ukryciu" - rozpoznaj cienie postaci z serialu i napisz, kim są!
Formy odpowiadania są dwie- do wyboru, do koloru!
Opcja 1. Piszecie numerek i odpowiedź, poczynając od turkusowego cienia (1. <nazwa postaci>)
Opcja 2. Piszecie np.; "Różowy cień- <nazwa postaci>"
4. http://iv.pl/images/95476838013917946129.jpg
Violettowa łamigłówka ;d Dopasuj zdjęcia postaci tak, by żadne wokół kwadracika z twarzą
Violetty lub literą "V" się nie powtarzało. Rozumiecie? ;d
Do dzieła! :D
Sebastian? Wróciłeś <czka> Mleka ci poleję, poczekaj. Świętujmy, wczoraj było wesele Alexa i Zuzi <czka>. <polewa Sebastianowi sama piję z kieliszka> Bawimy się <czka> Ja pijana? Nieeee ENNNN MIIIII MUUUNDDDDOOO!!!!. SSSSIIIIEEEE KOOOOO LLLOOOKKKEEETTT SOOOOO!!!!!
E tam, parę kieliszków mleka i jogurtu. Mocne. Ale chyba tak się upiłam, że się cieszę. A dzisiaj jest wieczór panieński i trzeba szaleć. Braci wyskoczy potem z tortu i zatańczy Kalinkę w skąpym stroju. Pij to mleko!
Pasuje :D Pomóż mi rozwiązać trudny problem; otworzyć płatki, by zrobić jedzenie i zmarnować opakowanie, czy nie otwierać płatków i głodować? ;d
Okey <polewa sobie i Sebkowi> Albo jestem zbyt upita, albo jesteś mniej irytujący:) <czka>
Serio? W moim stanie zabawy? Ja już widzę na kieliszkach Tomasa na jednorożcu. Jutro...
Serio? Już po północy? Filmweb... Widzę, że mleko zaczęło działaś. Pimpuś? Gdzie on się szlaja. Tatuś go kultury nie nauczył xD
A ja, ponieważ są to kieliszki w krówki, widzę Tomasa jeżdżącego na krówkach... co to się dzieje... <pije>
Ja nie wiem. Najpierw spokojnie piję herbatę, a potem latam na jednorożcu po tęczy. Mleko...
Krzyżówka XD
1. Camila
2. Patricia
3. Resto
4. Beto
5. Matias
6. Ludmi
7. Lucila
8. Rock
Castillo - nazwisko Germana i Violetty. XD
Mogę zrobić jeszcze to z oczami XD
1. Violka
2. Fran
3. Jackie
4. Leon
5. Tomasz
6. Angie <3
7. Jade
Trudne. XD
Ten taki oczojebny błękit to Camila
Obstawiam, że różowy to Olga XD
Czarny to Matias?
Żółty Marco?
Fioletowy Fran...?
oczojebny błękit to turkus :D Ogólnie; Muy bien :D
Została łamigłówka ;d Rozumiesz o co w niej chodzi? ;d
Pomagaj sobie w paintcie ;d Ciekawe czy tym razem wyjazd do kina nam się uda ;d 4 czy tam 5 raz... XDDDD
Uda się, uda. xD Tylko pewnie będzie tłum na pierwsze wejście, więc może nie na premierę? (Chyba, że schody)
Zobaczymy przez ile będą grali ;d Jeśli będzie to jak "Violetta: Tylko dla fanów" przez 2 dni (nie ma pewności, że zrobią i potem, tak jak wtedy) i na oba sala zajęta, to ja bym wybrał schody ;d Jednak nie wydaje mi się, że znowu byłyby tłumy, ponieważ;
a- to piątek, czyli szkoła
b- prawdopodobnie będzie z napisami (cóż, dowiemy się co oznacza między innymi "Hola" przed "Tienes el talento" ;d).
Bodajże we Francji to było w 3D- jesteś gotowa dopłacić kilka złoty, jeśli u nas by było? :D
A właśnie- miałem się Ciebie zapytać- jak ty byłaś w kinie na "Violetta: Tylko dla fanów" to też dziewczyny piszczały za każdym razem jak na ekranie był Horhe?:D
W sumie schody mogą być... Napisy rządzą. Szkoda tylko, że nie będzie Clary. Ale będzie Diegu, więc jakoś przeżyję. :P Ile ma to trwać? Jasne, możemy jechać na 3D. ^^ Nie, chyba nie piszczały... Już nie pamiętam. xD
Jeśli będą schody, to bilet za 10 złoty, a i tak nie sprawdzają czy zapłaciłaś, bo żadnego biletu nie dostajesz, tylko wchodzisz :D Nie wiem czy coś sobie uroiłem, ale wydaje mi się na jedno EV Clara za Diegiem przyjechała- może to pokażą :D Nie mam pojęcia ile trwa. ;d
Przyjechała, przyjechała. Wątpię, żeby ją pokazali, ale kto wie. Eee, możemy jechać. Schody rządzą. XD