PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

To już potwierdzone Xabi odszedł z Violetty, nie będzie Marcesci :(
Szkoda, 2 chłopaków, których postacie uwielbiałam, odeszli (Pablo i Xabi) Teraz tylko został Diego i Alex, ale chociaż coś.
Teraz Diegesca, choć żal Marxesci, była taka słodka, choć w 3 s zaczęło się między nimi psuć, ale nie spodziewałam się, że Marco odejdzie, więc
żegnaj Marco, żegnaj Xabi ;(

użytkownik usunięty
Sissi_Annie_Romy

Twórcy strzelili sobie w stopę. Bez Marco ten serial nie istnieje. Ocena spada do 3 gwiazdek.

ocenił(a) serial na 3

Taa u mnie to samo, serial od 3 sezonu jest do bani :( 2 sezon może nie był tak dobry jak 1 ale był ok, a teraz szkoda gadać.

ocenił(a) serial na 3

On sam odszedł , coś mi się widzi, tak jak Pablo.

ocenił(a) serial na 3
Sissi_Annie_Romy

No i koniec oglądania Sary. Nara. Ocena jeszcze niżej idzie. Diecesca... yhm...

ocenił(a) serial na 8
Sissi_Annie_Romy

A nie mogą zamiast niego Violki wywalić?

ocenił(a) serial na 7
Sissi_Annie_Romy

A ja znowu inna.. xd Mi to różnicy nie robi ; >

ocenił(a) serial na 8
Sissi_Annie_Romy

Akurat wczoraj kiedy sie dowiedzialam mialam koszmar, ze Diego wrzuca Marco do rzeki...
No,prosze jakie to prorocze. Sama akcja dziala sie na cmentarzu i Marco tez sie dziwnie zachowywal,jakby mial sie w wilka przemienic.
Ale nie martwcie sie. Diegesca napewno bedzie udana. No i przez jakies 20 odcinkow lub wiecej Marco bedzie.

ocenił(a) serial na 3
crulova

Hahhaha xD
Ja tam nie wiem jaki mam stosunek do Diegesci, na razie mi to obojętne, a Marcescę polubiłam od pierwszej chwili, ja tam już Violki nie oglądam 21 odcinka 2 sezonu, czytam tylko streszczenia odcinków xD

ocenił(a) serial na 8
Sissi_Annie_Romy

Eh, lepiej jest ogladac. Czasem sa naprawde fajne, à mozna przewijac sceny,ktore cie nie interesuja (ja nigdy nie karze siebie ogladaniem Olgi i Ramallo czy Matiasem i Jade )
Podoba mi sie w sumie,ze odchodzi,poniewaz to taki nieoczekiwany zwrot akcji. Ogolnie w tym sezonie jakos wiecej rzeczy,ktorych bysmy sie nie spodziewali...

ocenił(a) serial na 3
crulova

Olga z Ramaszo i Matias z Jade to właśnie najbardziej udane wątki po Naxi... Reszta jest tak wymuszana, że szok. No, ew. Camila ostatnio fajna się zrobiłą.

Sissi_Annie_Romy

Yhym.. Dieesca juz na 100%, chociaż i tak byłam jej pewna na 99% -.-
Ale żeby od razu odchodził? Scenarzyści moli chociaż wymyślić coś błyskotliwszego dla postaci Marco niż o prostu wysalać do w piz duu.
To wyjaśnia też czemu ostatnio Xabi strzelił sobie na głowie ten "kaczy kuper"

karolina199

Może to nie wina scenarzystów, a sam odszedł

Sebek7771

No chyba ze tak. Ale jakos dziwnie to odejscie naklada się na zmniejszenie znaczenia postaci przez niego granej, rozwalenie Marcesci i wyjazd Marco do Londynu.

karolina199

Ej no, bez spojlerów, chcę oglądać z niewiedzą po polsku ;_; XDDD
Jeżeli chciał odejść, to chyba trzeba mu jakiś powód wymyślić, tak jak to było u Clary ( która jednak postanowiła wrócić)i Pabla.

Sebek7771

A sorry zapomniałam, że ty nie oglądasz xD Wybacz ;p
Z tego co widział na tt to się pożarł chyba z jakimś reżyserem, ale prawdy pewnie nigdy nie poznamy.
Może on chciał odejść, może im skończyły się pomysly, w każdym razie szkoda, serial traci swoj klimat i ducha.

karolina199

Ale dzięki temu, że traci, zyskuje nowego :P

Sissi_Annie_Romy

Szkoda, ubolewam nad tym. I nad ściętymi włosami ;__;

ocenił(a) serial na 3
kislowa

No fryzurę miał zajebistą wg w s2, teraz tak dziwnie wygląda.

Sissi_Annie_Romy

A moja ocena niżej nie idzie, pomimo tego, że postać Marco lubiłem bardzo.
Do serialu, zwłaszcza pierwszego sezonu, mam wielki sentyment. Nie zapomnę nigdy tego czekania bez cierpliwości na godzinę 16:00, więc grzechem teraz byłoby danie mu niższej oceny *_*
Kolejne sezony zawsze będą gorsze, jeżeli będziemy je porównywali do poprzednich. Warto popatrzeć na plusy- lepszy styl Violetty, piękne plenery, ładniejsza Angie, Pablo z brodą :D
Szkoda mi bardzo, że nie będzie Marcesci, ale dam i Diegesce szanse ^^

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

Nigdy go jakoś nie uwielbiałam, ale będzie mi go brakować. I wieelka szkoda, że obciął czuprynę. ;P Ciekawe, co z nim i Mechi. Czy wytrwają?
Aczkolwiek ogólnie to cieszę się, bo to oznacza, że będzie Germangie, kabum tsss. :D
Diencescę jakoś zdzierżę.

Skailes

No i dobrze ,nigdy go nie lubiłam i wolę 100 razy bardziej by Fran była z Diego a tak są spore szanse :D

ocenił(a) serial na 3
Mia18889

Coś myślę, że w tej sytuacji Diegesca będzie na 100%

Sissi_Annie_Romy

Nie będę płakać. Nie był moją ulubioną postacią :D.

Sissi_Annie_Romy

On był jedyną nadzieją na rozwalenie Diecesci... Kolejny powód żeby nie oglądać 3 sezonu ;]

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

Aha czyli będzie Diegesca... w sumie nie mam o nich zdania jeszcze...
Ale szkoda Marcesci, fajna para, mogliby zamiast nich Femile rozwalić :p

użytkownik usunięty
Sissi_Annie_Romy

Wiem i jestem wniebowzięta! :D <333 Diecesca Forever <3

ocenił(a) serial na 7
Sissi_Annie_Romy

Pabla nie ma? :O

ocenił(a) serial na 3
Aselka

Nie chodziło mi o postać tylko, o aktora

ocenił(a) serial na 7
Sissi_Annie_Romy

Tak trochę odkopie temat ale zauważyliście że co się Mechi z kimś zwiąże to ta osoba odchodzi z serialu? xD
Mogła by z Violką być, milibysmy Vilu z głowy :D

ocenił(a) serial na 3
Angeles_Saramego

No też na to zwróciłam uwagę, najpierw Pablo, teraz Xabi i nawet charaktery postaci odgrywanych przez chłopaków są podobne, pewnie dlatego Xabi odszedł, tak samo jak Pablito

ocenił(a) serial na 8
Sissi_Annie_Romy

Szkoda. Lubilam Marco z Fran, teraz pewnie Diego z nią na pewno będzie. Jednak póki co oni mi do siebie nie pasują.