Też uwielbiacie tak jak ja tą cudowną ciocię Violetty? Jak tak to napiszcie tu :D Możemy sobie
podyskutować o niej i w ogóle.
P.S Nie umiem robić tematów,więc ten też może być trochę bezsensowny,a jeśli już taki był to z
góry przepraszam :)
Angie jest taka bista <33 A tak wgl,to było coś z nią w dzisiejszym odcinku ciekawego?Nie oglądam,bo kuzyn mnie na dwór wyciągnął :c
No więc... esme pocałowała Germana, Angie była na komisariacie, ale nawet jej nie wpuścili do Germana. Jeszcze ten miał do niej pretensje. Aha i wywalili ją ze studia.
Poświęciła pracę dla tego debila. A on jeszcze pretensje i całusy z esmeraldą. :x
Non. No. Nie. Nuk. Ne. Nie zgadzam się. Jak ona mogła?! Dla tego odłuszczonego łososia?! Niech to Tomasz!
Lubisz Angie? :o
Ja już nie ogarniam kto ją tu lubi, a kto nie. :D No ale skoro tak, to witaj, siostro. :D
Lubię, ale tylko po 40 odcinkach i ją razem z Pablo i w pierwszym sezonie ją uwielbiałam. ~J
To ja napiszę Ąszi :D
Więc tak kocham ją, wielbię, czczę..
Ma angelic głos i w ogóle taki angielistyczny ( jest takie słowo ?)
Kocham ją za Germangie, za jej kłótnie ( ona zawsze umie każdego zjechać ) i ogólnie za wszystko ;D
Angie te amo por siempre.
Masz na myśli anielski? :D
Ta, teksty Anszi zawsze spoko "Wisi mi to i powiewa, German" ; "Rozmawiają o jakiś tam bardzo ważnych sprawach"
Albo ta jej wymyślona randka. xD
Clara świetnie gra i ślicznie śpiewa. <3
Noooooo. Sweet <3
I młody Jorguś w teledysku i ta jego Stephie.
Vale też ładnie śpiewa :D
To prawda. :D Stephie mnie wnerwia. I brzydka jest. :D
Głos Clary się wyróżnia. <3
Fakt za ładna to ona nie jest, ale długo są już ze sobą , więc cóż. Przynajmniej wiemy, że Jorge nie patzy tylko na wygląd.
Clari się wszędzie wyróżnia :D Jest najlepsza i tyle.
Wolałabym, żeby był z Clarą. No ale w sumie ona może być też z Diego. Jestem rozdarta. xD
No ba. <3
Jest z Diego tak na 99%. A w poniedziałek Clari chyba leci do Hiszpani na dwa miesiące. Ja i już te moje teorie bo to akurat pokrywa się mniej więcej z en vivo w Hiszpanii i w ogóle w Europie. Smieszy mnie trochę jak pisze, że musi sie przygotowac na zime.
U mnie Jorguś jest drugą opcją, więc nie mam tego problemu :D
https://mobile.twitter.com/clarialonso_/status/398144029935677440
Tutaj to pisze, a wcześniej, ze w poniedziałek rano leci do Madrytu.
Misja prawie niemożliwa. :D LOL. Za dobrze mają w tej Argentynie. A śnieg to raz na 90 lat spadnie.
O cóż ona do tego Madrytu leci? ;D
Któż to wie, ale kiedyś się dowiem :D
Ja to bym chciała mieć taką zime jak mają w Hiszpani. Nie ma co narzekać.
Clara zwiedza świat. Może ma tam jakąś robotę, kto ją tam wie. :)
Dokładnie. Ale mogło być gorzej. U nas w porównaniu z Rosją to jest nic. W Moskwie śnieg z tydzień temu padał. xd
Może... pożyjemy, zobaczymy.
Dwa miesiące to dużo czasu, ale niech się nie zapędza bo do Violetty musi wrócić przecież. Na razie nic o tym nie pisze i to mnie martwi :(
Właśnie , nie jest tak źle. Dla mnie święta bez śniegu to nie święta. Cieszmy się tym co jest i nie narzekajmy. Polacy niestety mają to we krwi.
No tak. Ale do Violetty ma jeszcze do lutego czas. A jak jedzie tam na 2 miechy to spokojnie zdąży. ;D
Nie traćmy nadziei.
Dokładnie. Jak by nie było - niedobrze. Ale cóż poradzić.
Musi wrócić. Bo jak nie to ten serial straci u mnie i to dużo.
Obecnie bierze chyba udział w jakiś przygotowaniach do spektakli, które mają być wystawiane w 2014 roku i się jeszcze wzięła za sesje zdjęciowe. Ślicznie wychodzi...no bo jest śliczna. Czyli na brak zajęć nie narzeka.
Dokładnie. Ustawiłam sobie jej zdjęcie z sesji na tapecie w laptopie. Takie w białej koszuli w warkoczu po wylewie.
To prawda, śliczna jest. <3
Pożyjemy, zobaczymy. :)
Śliczne <3
Ja mam wszystkie na telefonie zapisane. Jest strasznie fotogeniczna :D
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.550721595006948.1073741883.33982906609 6203&type=1
Śliczna jest. <3
Widzę właśnie. xD
Widziałaś moją tapetę? :> http://iv.pl/images/69726169702095292609.jpg
Tak jak całej Clary Alonso. <3 Wczoraj o czwartej, zanim wyłączyłam laptopa zeszłam na pulpit i się gapiłam na nią jak opętaniec przez pięć minut. xD
Nooooo. Sweet <3.
I młody Jorguś z tą swoją Stephie w teledysku.
Vale też ślicznie śpiewa :D
Ha ha zdublowało się.