PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6680
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

chodzi mi o tego nowego . W odcinku 6 jest scena kiedy Violetta wchodzi do studia i myśli o Leonie
. Po chwili słyszy jak Alex śpiewa i nagle jakby obudziło się w niej do niego jakieś uczucie ,te jej
spojrzenie . Nie chcę żeby było znów tak jak w 1 i 2 sezonie . W 1 był Tomas kontra Leon a w 2
Leon kontra Diego i mam nadzieje że w 3 nie będzie Leon kontra Alex bo to będzie nudne jak ,Viola
będzie znów mieć dylemat i będzie a to z Leonem a to z Alexem a na końcu i tak będzie z Leonem . A
co do pary Diego i Fran to jestem ich fanką i liczę na to że będą razem :D . Marco nigdy nie lubiłam i
mi nie będzie go ani trochę szkoda ,ale znając ten serial może być tak że na końcu i tak będzie z
Marco . Oby nie .

ocenił(a) serial na 10
Mia18889

Oto właściwy bieg wydarzeń:
1. Alex śpiewa Podemos, Vilu wspomina wtedy Leóna i robi rozmarzoną minę.
2. Francuz myśli, że to do niego, więc też zaczyna wgapiać się w nią jak w obrazek
3. Wielkoduszna Viola pomaga Alex'owi zdobyć stypendium do studia, a on coraz bardziej się się nią zachwyca
4. 'Klemą' zakochuje się w Violce
5. Ona mówi mu, że kocha Leóna
6. León ustawia 'Frenchie'go' do pionu, wyjaśniając mu, że ma się grzecznie odwalić od Violci
7. Alex resztę sezonu spędza na gapieniu się na swoja nieodwzajemniona miłość
8. Wszyscy żyją długo i szczęśliwie
9. Koniec bakeczki xD

AliskaVllog

Nieźle to opisałaś zgadzam się z tobą co do punktów 1,2,3,4 a resztę to czas pokaże ale wydaję mi się że nie będzie Violetta nic to tego Francuzika czuła bo przecież relacja między Violettą a Leonem ma byś silniejsza w tym sezonie. I nie mam żadnych wątpliwości że tak będzie.