Chciałabym uaktualnić temat fanfików serialu, ponieważ od kiedy "Violetta" stała się bardziej popularna, to pewnie wiele osób zdecydowało się na tworzenie własnego opowiadania o losach bohaterów tejże telenoweli. Promujcie więc swoje AKTUALNE blogi, czy blogi warte polecenia. Zaznaczam jednak, że temat poświęcony jest amatorskim OPOWIADANIOM, więc wszelkie blogi informacyjne, obrazkowe itp. nie zaliczają się do tej kategorii.
A byłoby zupełnie cudownie, gdyby przy promowanym blogu określać jego przeznaczenie: czy jest ogólny, czy dotyczy jakiejś konkretnej postaci, czy konkretnego paringu.
Okay.
BLOGI, KTÓRE CZYTAM: (wszystko, co czytam ma parę Naxi, żadnego Caxi, drodzy moi^^)
1. O Marcesce/Naxi/Lenarico/Leonetcie: codigo-amistad.blogspot.com
2. O Leonetcie głównie (Naxi jest! :D) kochac-bardziej.blogspot.com
3. O różnych parach: vilu-y-leon.blogspot.com
4. To też o wieluu: violetta-i-leon-forever.blogspot.com
5. Kolejne o różnych parach: violetta-leonetta.blogspot.com
6. Głównie o Leonetcie: dzikiestory.blogspot.com
MOJE (Nie ma to jak reklama):
1. violettas-life.blogspot.com o ... Mam 10 par, więc cóż... Głównie Naxi i Leonetta....
2. federico-y-lena.blogspot.com Zastrzegam iż jako pierwsza wymyśliłam tę parę.
3. few-stories-b-life.blogspot.com miniaturki, czy jak kto woli OneShoty na razie jest o Naxi, nastęony ma być o Marcesce
Ooo.. Dziękuje za polecenie mojego bloga i to jako pierwszego, ale u mnie nie będzie Lenarico. Oraz za 5, bo to Julki blog.
A matko, już myślałam. Miałam napisać Lararico, źle napisałam i już się bałam, że u Cb Larico nie będzie... Sorryy ^^
Nie ma to jak reklama.
Polecam:
angie- my- diary. blogspot . com
lovestory-of- angie. blogspot . com
germangie. blogspot . com
jortini-first- love. blogspot . com
+Własna reklama XD
angie-my-story .blospot. com
angeles-inne-historie .blogspot. com
Siii, uwielbiam Angie a u góry macie tego "skutki" ahahahha xd
Psychol Leilla pisze o trzecim sezonie ^ ^
zyjemy-jak-snimy-samotnie.blogspot. com
Tak, prawda. Sara lubi komplementować ludzi. Magda to Francesca z blogger, a Julka to Julia - Leonaxico.
Owszem, właśnie idę czytać u Ciebie :D (Carmen E. się kłania, ale po mojej autoreklamie chyba to wiesz :P)
I kolejna osoba z blogspota się pojawiła ;] Jak tylko skończę czytać rozdział Carmen-Kethy to zabieram się za twój ;D
Tak w ogóle to tu Wiola ta od bloga o Facundzie i tym drugim,który miałbyć o Violettcie,a generalnie jest o wszystkich :D
Przekonałaś mnie tylko szkoda,że za cholerę nie mogę dodać tych głupich linków ;/
Heh, no to co mi tam. :)
angie-my-diary.blogspot. com
angeles-story.blogspot. com
Autoreklama. :))
Ja czytam tylko blogi o Angie,więc:
angie-moja-wersja.blogspot.com <--- mój blog o Angie
Resztę fajnych blogów masz mój poleconych przez mych poprzedników :D
A ja z całego serducha polecam dwa blogi i trochę się dziwię, że jeszcze ich nikt tu nie wymienił.
1. VIOLETTINY.blogspot. com
2. POWOD-DO-MILOSCI.blogspot. com
Dziewczyny piszą fenomenalnie.
Nosz... Chciałam się pochwalić, a tu już mnie Ketha zarekomendowała. Chciałam polecić najlepsze z najlepszych, to jest Powód do miłości i Violettiny, a tu mnie Jasspera ubiegła :( No i oczywiście Dzikie-story są świetne.
dzikie story też już zareklamowałam, koteczku :D
Sama się dodatkowo zareklamuj ^^
Zapraszam serdecznie na http://kochac-bardziej.blogspot.com ! Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią telenoweli bądź skonsultuj się z lekarzem (najlepiej psychiatrą), gdyż każdy rozdział niewłaściwie zinterpretowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu.
Producent Tears i S.A.
Wiem, uważam ten rozdział za najbardziej udany ze wszystkich, pozostałe są raczej przeciętne.
Jak nie, pszeeż to ty mnie tak uroczo zareklamowałaś, a ciebie wszyscy znają, więc ci uwierzyli, że faktycznie warto toto czytać ;D
I twoja cierpliwość została nagrodzona xD A propos cierpliwości, czekam na kolejny rozdział, ostatni był złośliwie krótki. ;>
Bo weny brak, i tak go wymusiłam z siebie i wcześniej pół skasowałam ^^ Pomyślę nad następnym dzisiaj, jak tylko... bo wiesz - ja oficjalnie sprzątam teraz pokój ^^
A Twój kiedy, się pytam, będzie?