Znana zabawa .A więc jedna osoba piszę zdanie,druga coś do niego dopisuję itp. Przykładowo:
Violetta szła sobie drogą...
...kiedy spotkała Leona....
...który chciał z nią porozmawiać...itp.
---
Violetta szła do Studio21...
...Jade,która na jego nieszczęście szła sobie za rękę z Braco.Francesca była na niego wściekła ze względu na Camilę,która oczekiwała...
Nie ma kto dopisać,więc ja to zrobię
...że wreszcie i ona znajdzie sobie chłopaka.Lecz Fran szybko zapomniała o przyjaciółce,gdyż podeszła do niej Viola,która chciała jej pomóc z Germanem,więc...
Germesca musi być!
...tym samym zbliżyła się do ojca Violi.Plan ten powódł się,bo ku rozpaczy Ramalla,który miał na swojego przyjaciela chrapkę,ale i Fran nie pozostała mu obojętna...
Ramcesca-też nieźle brzmi xD
I postanowiła kręcić z obydwoma mężczyznami. Gdy Marco się o tym dowiedział postanowił...
...przyłożyć im solidnie,ale nie dał rady.W drodze do domu napadła na niego Lara.Kiedy Francesca odwiedziła go w szpitalu,powiedziała,że nie ma zamiaru z nim być,gdyż jest niedojrzały...
Rozwalam Marcescę.W serialu i tak ich za dużo
... a ja jej potrzebny dojrzalszy mężczyzna z jajami. Chłopak załamał się...
Ja kocham Marcescę, ale o co chodzi Ci z tym, że w serialu ich za dużo. Właśnie dobrze. Prawdziwa miłość. Bez oglądania się za innymi jak w przypadku Leonetty i widać, że mają ze sobą dobry kontakt, ponieważ często jak ktoś rozmawia to w tle widać ich razem się bawiących.
Dobrze stworzona para :3
...i postanowił dać sobie spokój z dziewczynami.Tymczasem odwiedził go Luca..
To,że mówię że ich za dużo,nie znaczy,że twierdzę iż jest źle.Myślisz,że ja nie szaleję za Marcescą?Zakochałam się w nich już samych waszych postów!A moja poprzednia wypowiedź miała charakter ironiczny
.. który stwierdził, że siostra nie ma gustu i nie wie co traci....
Sorry, nie zauważyłam. Czasami nie wyczuje ironii XDD
...co podniosło Marco na duchu.Nie mógł się jednak długo cieszyć,gdyż przyszła Naty informująca,iż Camila zaczęła chodzić z Pablem!Zdziwiony Marco...
Spoko,ja też mogłam zaznaczyć,że to ironia.
... wstał z łóżka szpitalnego i wraz z kroplówką ruszył do domu Camili, aby....
Nie no, co ty ;)
...właśnie z Pablem.Camila spytała,co on robi u niej z kroplówką i w szpitalnej koszuli.Marco nieco się speszył i zaczął zastanawiać,czemu tak się tym przejął.Chodziło o Camilę?A może raczej o...
...gdy Marco doszedł do tego wniosku,poczuł sie trochę dziwnie.Pablo zawsze był dla niego nauczycielem,ale miłość?Z rozmyślań wyrwała go wypraszająca Camila.Tymczasem Francesca będąc u Violi,żaliła się jej ze swojego problemu...
wyczułaś aluzję :)
Jeszcze raz ja
...nie wie kogo ma wybrać.Germana czy Ramallo?Violka doradziła jej Ramallo,gdyż nie chciała,by Fran była jej macochą...Ale Fran...
... zrezygnowała z oby dwóch, stwierdziła, że nie są warci jej piękności. Postanowiła iść do studia i tam spotkała....
:)
Całował sie z Gregorio, który powiedział mu, ze był dla niego taki wredny bo sie w nim zakochał. Chwilę poźniej podbiegł do niej Leon z....
i Leon stwierdzi że Tomas tak naprawde nigdy go nie kochał. Leon poczuł ze chyba napad czuje coś do Violetty...
...okazało się,że Pablo i Camila będą mieli dziecko!...
Dziecko Pamili xD taki dla nich paring wymyśliłam
Co ich totalnie zszokowało. Gregorio postanowił walczyć o miłość swojego zycia <czyt. Tomasa>, natomiast Tomas miał mętlik w głowie i postanowił że wybiera...
...nie zgodził,gdyż nic nie czuł do Tomasa.Był zrozpaczony romansem Francesci i nowo odrytą miłością do Pabla,więc Tomas postanowił pobawić się w swatkę...
Marcomas jakoś mi nie podchodzi :p
i postanowił przekonać Pabla, by pokochał Marco. Pablo postanowił dać Marco szansę, bo dowiedział się, że dziecko Camili nie jest jego, tylko...
Leona, co załamało wszystkich do okoła.. Gregorio postanowił że sprobuje teraz szczescia z...
Germanem i wtedy przyszedł Andres i pocałował go. Antonio wyrzucił Gregorio ze studia i zakochał się w Angie ,ona mu odmówiła tłumacząc się że jest dla niego za stara xD.
Nagle pojawił się Tomas i zabił Antonio swoim pryszczem xDDD i wtedy Jade pocałowała .....
kolesiami w barze dla gejów, więc ja najszybciej się tam udał i kiedy już tam był...