PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6681
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Tomas 

ocenił(a) serial na 10

Czemu nie będzie Tomasa w drugim sezonie tylko jakiś Diego żal ja wolałabym że Violetta w
końcu była z tym Tomasem bo ich wszyscy rozdzielają i tak powinno być a nie Leon ale wole
Leona niż tego Diego bardzo mi jest przykro że nie będzie Tomasa a co jak niedługo zmienią
Leona to wogulę będzie bez sensu a jeszcze do tych które uwielbiają Tomasa będą złe tak jak
ja i pewnie będzie to mniej osób oglądało bo to jest teraz bezsensu załamka normalnie i jeszcze
będzie kilka innych osób ale to niemożliwe że Violetta zapomniała tak szybko o Tomasie trochę
naciągana to pewnie mogło kogoś innego nie być a nie Tomasa mogli też zrobić że TOMAS
ZAKOCHAŁ SIĘ W JAKIEŚ INNEJ A NIE TYLKO ŻEBY NIE BYŁ BO TO BĘDZIE TERAZ GŁUPIE
mam nadzieję że jak Tomasa nie ma to Leon będzie na końcu 2 sezonu z Violettą a nie ten
Diego przecież to jakiś stary dziad który ma około 30 albo więcej dowiecie się jeszcze innych
rzeczy na temat Violetta 2 jak się dowiedziecie to odpowiedzcie nawet te które kochają Tomasa
albo go lubią i by woleli go niż DIEGO

Adunia10

ej to na 100 proc. leon będzie miał ten cholerny romans ? :(

lofffu

nic nie wiadomo, żadnych zdjęć, filmików nie ma. tylko jakieś bzdury wymyślają. ;)
w 2 sez. leonetta na 100 proc. będzie. ;)

pieczonykurczak

Zgadzam sie z tym romansem to nie jest jeszccze pewne ;)

ocenił(a) serial na 6
Adunia10

odsyłam do tematu> zdjęcia z drugiego sezonu. Tam są również trailery drugiego sezonu. W drugim sezonie bd leonetta bd jeszcze w pierwszym ale się nie rozpisuje żeby nie było. Plus w zasadzie to trzeba oglądać dopiero 1/4 pierwszego sezonu minęła. I ona wcale by nie zapomniała tak szybko o tomasie tylko już w połowie pierwszego sezonu chciała zapomnieć ale on ciągle się w pobliżu kręcił i jej kręcił w głowie kiedy ona mu z milion raz powiedziała, że jest z Leonem i żeby się odwalił a on nie, jak ten natrętny robak.
Skrócę to tak; za przeproszeniem, ale póki co mało wiesz ;)

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Właśnie dobrze, że się koło niej kręcił, bo było widać, że o nią walczy,. nigdy nie jest za późno. Bardzo lubię Leóna, ale Tomas to taki super romantyk.
PS: Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłam, na tym forum, jak to często bywa :)

ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

Myślałam ze jeśli chodzi o nas dwie, wyjasnilysmy juz sobie kwestie urażania się w temacie Leona i Tomasa xdd no taaak z jednej strony walczył o nią, ale z drugiej strony ja bym nie nazwała tego walka tylko uporczywymi próbami rozbicia szczęśliwego związku. Moim zdaniem juz kłopotliwą moralnie kwestia jest wchodzenie między juz rozpadający sie związek, nie mówiąc juz o takim szczęśliwym, w dodatku Tomas miał co do tego pewność bo widział zachowanie Violetty kiedy przebywała ze swoim chłopakiem i nie miał podstaw do niepokoju patrząc też na Leona który nie kręcił sie wokół żadnych innych panien i caly czas o nią dbal. Patrząc zupełnie obiektywnie- gdyby np była taka sama sytuacja np w mojej klasie gdzie bym znala kazda z tych osób, gdyby np Kasia chodziła z Michałem i na tej samej zasadzie Piotrek kręcił sie przy Kasi caly czas próbując ja odbic i poniekąd nakłonić do zdrady, uznalabym zachowanie Piotrka za rażące. I nawet bym nie winila Kasi gdyby sie przelizala z Piotrkiem bo skoro tyle czasu to drążył zdając sobie sprawę ze kiedyś cos tam do niego czuła to tak czy siak w koncu sie nie odaunela przed pocałunkiem. Bo nie zapominajmy ze to on pocałował ja. Jest nie jest romantykiem, to bylo zwyczajnie nie moralne. I rytualnie, nie gniewaj sie po prostu tak to widzę ;3

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

No, tak, ale mi chodziło, nie o nas dwie tylko ogólnie, bo wszyscy się tu kłócą, a co do twojej twojej wypowiedzi co do Leóna to zgadzam się z tobą w 100
%, że dbał o nią i ogólnie był super, ale co zrobić, no żal mi trochę Tomasa, no bo nie można powiedzieć, że jej nie kocha, kocha ją i nie może zmienić swoich uczuć, no ja go rozumiem boli go, to że widzi swoją miłość z innym, dlatego się wpierdziela między nią a Leónem, zawsze zawraca w głowie tym dziewczynom do których praktycznie nic nie czuje poza przyjaźnią.

ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

W sumie muszę ci przyznać, ze mi też żal troche tej sieroty. Ale tylko troszeczkę ;d;d jest taki niespełniony i wgl ale co zrobisz zawsze znajdzie sie ktoś trzeci pokrzywdzony i chyba lepiej byłoby żeby pozostała dwójka była szczęśliwa niż zeby nikt, bo właściwie ten buziak nic nie dał, bo vilu natychmiast go pozalowala i poszła do Tomasa, a Leon zerwał z vilu i wszyscy byli nieszczęśliwi. Ja sadze ze i tak wszyscy sie bd kłócić bo to za gorący temat jest ;>

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

No taa :D
Gorący jak grzałka :D
Haha

ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

Aahahahaha jaka metafora xD

ocenił(a) serial na 10
Adunia10

Właśnie ja nienawidzę jak sie pojawiają nowi aktorzy a wogule pojawi się dwójka bez sensu

ocenił(a) serial na 10
Adunia10

Też tego nie nawidze to jest okropne tak samo jak w serialu TDA mają nowe dojść i odchodzi główna żal mi tego wszytskiego

ocenił(a) serial na 7
Adunia10

popieram, bez sensu, że głównego aktora nie bedzie w kolejnym sezonie.

Adunia10

"stary dziad okolo 30" umarłam xD

Adunia10

"Diego przecież to jakiś stary dziad który ma około 30 albo więcej" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
On ma 22 XDDDDD