Czyli co poza Violką jeszcze oglądacie (o ile coś oglądacie)? ;D
Ja uwielbiam:
- Pretty Little Liars
- Ravenswood
+ Kiedyś, jakieś dwa lata temu oglądałam iCarly, Victorious i House of Anubis, czyli takie luźne seriale w stylu Violki
po ciężkim dniu szkoły, wszystkie się już skończyły xD Do tego lubiłam The Vampire Diaries ale teraz zrobiła się z
tego taka 'Moda na Sukces' i oglądać przestałam. A jak byłam całkiem mniejsza to Drake&Josh, chyba najlepszy
serial komediowy, Disney Channel nigdy takiego nie zrobił. A z polskich to jedynie 'Przepis na życie', taki momentami
głupawy, można się było odstresować :P
Sebuś, muszę Ci powiedzieć, że obejrzałam kilka odcinków, i mi się bardzo spodobało XD Te klimaty i w ogóle XD
Trzeci sezon kiedy będzie? Wiadomo już? Bo jak będę oglądać odcinki w takim tempie, to mi zabraknie odcinków XD
A ja widziałam 2 odcinki i coś się nie mogę przemóc do tego serialu, główna bohaterka koszmarnie irytująca, Violka to przy niej ideał xD
Tak, bo wkurza mnie ich zachowanie - szczególnie te zgarbione plecy u dwójki głównych bohaterów :)
Ale obejrzę, może się przekonam to i ocena będzie wyższa - Violka kiedyś u mnie miała 7 :D
Inna Maddy? A co w nim było? Nie ogarniam po tytułach XD
Czyżby Maddy w różowo-fioletowo-niewiadomojakich włosach? XD
Różowo zielonych :D I tak, to ten xd
Spodobała mi się ta piosenka jak się "przemieniała" i ta na imprezie :D
W ogóle podoba mi się ta "realistyczność" otoczenia, czego nie ma w innych serialach Disneya <np.: ten pijak na ławce XD>. No i Maddy wreszcie ładnie wyglądała, nie mówiła wszystkiego tak hmmm... powolnie? xD
No i rozmowa Toma z Shannon o makijażu była genialna :D
Taaak, Tom i Shan razem rozwalają XD
Też mi się to podoba, ten realizm. I to, że to wgl jest zupełnie inny serial niż te Disneya (bo to nie Disneya). Nie umiem tego wytłumaczyć. Ale jest... inny XD
A jaka jest Twoja ulubiona scena ogólnie?
Nie inny- wyjątkowy :D Jak nie Disneya? o,O
Moja ulubiona scena? :D Hmm... za dużo tego jest, nie wiem xd
A twoja?
No, premiera w UK nie jest na Disney Channel, tylko na którymś z kanałów BBC XD
Ja nie mam ulubionej, ale np. rozwaliła mnie ta (nie pamiętam w którym odcinku) co miała być wielka wyprawa do lasu, Mads wzięła jakieś leki od Shan i zaczęła szaleć, a potem rzuciła się na Toma bo pachniał mięsem (a ona głodna była). Biedny Tom myślał że Mads na niego leci XDD
Teraz też ma 7 xd
Obejrzałam jeden odcinek i na tym skończyłam przez tych drętwych głównych bohaterów :)
Ja obejrzałem tylko koniec drugiego sezonu- muszę stwierdzić, że przepiękny *_*
A wiesz może, kim jest ta ruda w 11 odcinku? ;D Bo na angielskim zwiastunie 11 odcinka(chyba zwiastunie, nie wiem xd) zwróciłem na nią uwagę :D
W ogóle to oceń wolfblood na filmwebie xd
Też oglądałam końcówkę, nie mogłam się powstrzymać XD
Ta ruda (nie pamiętam imienia) też jest z wolfblood, pojawi się jak będzie kradła Maddy pranie XDD
Ach, i zapomniałabym. Będzie chodzić z nimi do szkoły, no i Rhydian jej się spodoba XD
A reszty nie powiem XD
Tak, bo ona mieszka w lesie w przyczepie kampingowej i widocznie nie ma co na siebie włożyć XD
Już oceniłam.
A, a jak ta nowa pobije się z Jimmym XDD Bo ten ją wkurzy, a ona się zacznie wkurzać, chyba warczeć i rzuci się na niego XD
Co niedzielę o 9:00 i 15:00 jest nowy odcinek :D Jeszcze w ciągu tygodnia są powtórki, ale których odcinków to ja się w tym nie łapię xd
http://www.kreskoweczki.pl/wolfblood/ - tu możesz obejrzeć wszystkie odcinki dotąd wyemitowane w po polsku ;D