Właśnie. Wszystko ma różowe. Wkurza mnie też to że chodzi ciągle z tym pamiętnikiem.
W drugim sezonie jest jeszcze bardziej różowy :D I żałuję, bo tak to te jej przemyślenia byłyby piękne, jaskrawy róż wszystko psuje.
Zgodzę się, czy jej pokój nie mógłby być biało-zielony czy czerwony, niebieski, pomarańczowy, błagam, może być nawet sraczko-buraczkowy!
Może mieć te elementy różu, ale nie aż tyle o,O Coś bardziej myślałem nad pastelowym fioletem albo brązowo-białym ;D
Pokój Violetty idealnie oddaje osobowość właścicielki. Jest idealnym miejscem do przechowywania różowych spódniczek i pisania w pamiętniczku.
Nie wiem czemu ale mi się jej pokój podoba xd A poza tym lubię różowy ;3 chociaż nie mogłabym mieć tylu małych półeczek z różnymi bibelotami bo przy ścieraniu kurzów by mnie krew zalała :P Strasznie podoba mi się jej szafa, tak za ścianą ;3 + w jej pokoju zawsze moja uwaga skupia się na jej gitarze ^^
"Oleńko posprzątaj w moim pokoju proszę"
[20 min później]
"Olga, jak mogłaś dotykać moich rzeczy? Nie ufasz mi! Wszyscy jesteście tacy sami, niszczycie moje życie"
Tak by to było w mundo Violetty ;3 W moim świecie kazałabym sprzątać Angie ^_^
Akurat jej? Przecież jest Ramallo, jest German, jest Esme, a ty każesz Angeles ścierać kurze! Jak tak możesz? :P
Tak, już sobie wyobrażam, co ty byś zrobiła:
-Angie, posprzątaj mi pokój!
-Olga, głodna jestem, zrób mi jakieś ciasto i kalmary (uwielbiam je!),
-Ramallo, umów mnie z dziewczynami na piątą,
-Tato, kup mi nowe sukienki, w tej byłam już dwa razy!
*Esmeraldo, proszę przynieś mi 3,5 litra wody źródlanej z Alp, moja twarz nie toleruje innego rodzaju wody :)
Wpadają koleżanki:
-Dziewczyny, idźcie wytłumaczyć się mojemu tacie, ja muszę odpoczywać, to dla mnie zbyt wielki stres!
-Leon, nie tykaj mnie, to nie ta godzina!
Ach, pokój mych marzeń! Wszędzie róż! Idealne miejsce, aby poleżeć na różowym łóżeczku, w różowej spódniczce i z różowym pamiętnikiem XD A tak serio - pokój byłby spoko, ale dla pięcioletniej fanki księżniczek :D