PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Mógłby ktoś mi przetłumaczyć cały dialog między Violettą , Leonem i Thomasem w 80 odcinku gdy się żegnają przed wyjazdem Violetty , byłbym wdzięczny .

ocenił(a) serial na 10
adrian1997

Sorry, ale czyż nie można pojąć, że imię Tomas, które występuje w serialu to imię hiszpańskie/argentyńskie a THomas to imię amerykańskie/angielskie więc pisze się je jak się słyszy czyli Tomas a nie Thomas.

ocenił(a) serial na 7
MartinaStoessel

ale nie odpowiedziałaś na pytanie jego

ocenił(a) serial na 10
alka893

Skoro nie wiem, to po co mam odpowiadać? I poleciłabym odpowiednie formułowanie zdań tzn. ,,Ale nie odpowiedziałaś na jego pytanie."
Pzdr. ;]

ocenił(a) serial na 7
MartinaStoessel

co jest w tym nie odpowiedniego ? xd

ocenił(a) serial na 7
alka893

ahaa no sory nie chcący napisałam

adrian1997

To jest rozmowa z ostatniego odcinka którą chciałeś. Nie pamiętam dokładnej wszystkiego ale raczej jest kompletna.

León - Nie mogłem pożegnać się tylko przez telefon, jeśli chcesz rozmawiać z nim na osobności.
Tomas - Nie ja mogę poczekać rozmawiaj.
Violetta - Nie, nie chłopcy nie trzeba.
León - Znalazłaś odpowiedz?
Tomas - Tak znalazła!
Violetta - Tak, Tomas znalazłam, ale nie jest taka jak myślisz. Zaczynam żyć podobnie jak wy. Miałam szczęście poznając was jesteście najbardziej cudownymi chłopakami, o których nie jedna dziewczyna może marzyć, ale nic nie musi być definitywne i to co ma się wydążyć się wydarzy.
León - Ale nie mówisz tego temu że wyjeżdżasz tak.
Tomas - Lub dlatego że nie chcesz zrobić przykrości dla Leona.
Violetta - Nie Tomas kocham cie bardzo i ciebie też León, w różny sposób ale kocham was obydwoje. I myślę że jesteśmy za młodzi że
traktujemy to tak, jakby miał być koniec świata i nie chce mamy całe życie przed. Tak i to traktować przez uczenie się, rośnięcie i życie
León - Będziesz szczęśliwa wiem, uważaj na siebie bardzo.
Violetta Będę za wami tęsknić i kocham was bardzo dziękuję za wszystko naprawdę.

I to jest ich rozmowa.

mundovioletty

dziękuje ;)