Czemu nikt tu się nie dzieli wrażeniami z wczorajszego odcinka? Przecież Femiła jak zwykle była
genialna, ogar Maxiego i Marco najlepszy, a ten gostek od Camili też całkiem, całkiem - i jeszcze
perkusista! Jestem na tak :D No ludzie, wypowiedzcie się coś!
Mnie tylko nie podobał się przytulasek Germangie :D
Tak :D Po prostu Femiła to moja nowa ulubiona para! A jest ich trochę: Leonetta, Marcesca, Naxi, Pablangie, Femiła, a ostatnio coraz bardziej przekonuję się do Diegesci XD
Jak przeczytałam to też się zaczęłam nad tym zastanawiać. Przy pisaniu nie wyłapałam błędu i było już za późno by zedytować XD
Moją od zawsze było Naxi i tak zostanie obawiam się :D Jeste, za Diegettą! Od tego odcinka... Diego mnie porusza! Kocham go! JEżeli Violka go nie chce to niech dadzą mu przynajmniej jakąś fajną dziewczynę (byle nie Fran)
No wieeem, bo liczyłam, że do końca będzie zły,ale on dalej jest zły tylko nieco ukazuje swoją naturę prawdziwą. Już sama nie wiem, czego chcę :D
Mówiłam Ci, że powinni go połączyć z Leną, bo oboje seplenią i kiepsko ich rozumiem (ale rozumiem) i są Hiszpanami :)
Nie, Diego ma po prostu chrypę, ale też trochę sepleni, Lena strasznie sepleni, ale póki ich rozumiem to się cieszę.
NO CHYBA CIĘ PO... Ekhm, porąbało. Choć... Diego coś w sobie ma ;) Myślisz, że na darmo wybrałam go do głównej roli w przedstawieniu? xD
No nie na darmo, oczywiście :D
Nie no, on mnie po prostu intryguje, jak już mówiłam. No i ich związek podoba mi się bardziej niż słodziutka Leonetta...
I tak zakończy się jak zawsze u Disneya - Leonetta zatriumfuje. Wobec tego czemu u ciebie na blogu Diego poszedł w odstawkę? ;) Poza tym pewnie żałujesz, że połączyłaś Fede z Larą?
Nie, to mi akurat wszystko jedno, bardziej mnie boli to, że straciłam wenę na Lenarico przez Femiłę... CHolera by to wzięła :D
Wiem, że Leonetta zatryumfuje, Diego poszedł w odstawkę, bo ktoś musiał być tym złym poza tym wtedy go nie lubiłam :D
Widzisz, a ja sobie mogę zrobić Femiłę i nie będzie problemu ;D Serio to rozważam. I nie martw się, u mnie Diegoletta też będzie, a jakże ;)
Co ty gadasz? Serio? Diegetta? Jak sobie chcesz :D Mnie tam Naxi obchodzi.
Kończę Lenarico i piszę opowiadanie z Femiłą :D
Sorry, nie powinnam spoilerować xD Nie mówię, że na Diegetcie się skończy, bo to jeszcze niepewne.
You are like Ludmila. Not nice, not nice :D Czyli ja i mój CAŁKOWICIE poprawny angielski :D
You are not bad in this language, but... Spanish is your favourite language, isn't?
Sure it is :D But I can't speak Spanish.
Oh, I'm sorry, my favourite language is Italian :D
Si si si! Ale León jest gUpi! :/ Wkurza mnie, że okłamuje Larę, nie jestem jej wielką fanką, ale to okrutne z jego strony i jakby mnie ktoś tak traktował to dostałby po pysku swym zacnym
Uważam, że w drugim sezonie zepsuli Leona. Nie jest już taki... Leonowy xD Nie tak zadziorny, nie taki fajny. Mam nadzieję, że jeszcze zdąży się poprawić.
Leon w 2 sezonie jest taką drugą Violettą,z tego co tu piszecie.Ale i on,i German,i Maxi,i Fede powinni ogarnąć dupy i wyznać miłość ukochanym dziewczyną.Basta!
Albo będą nam pokazywać szczęśliwe pary, które śpiewają, a problemy będą dotyczyły innych sfer życia.
Nie wiem. Problemy finansowe, problemy w rodzinie, problemy ze zdrowiem, problemy ze zjawiskami paranormalnymi xD
Problemy w rodzinie są dobrze rozwinięte w tym serialu xxd Inne no cóż chyba nie...
Problemy rodzinne Violki i jej rodziny. Ewentualnie coś tam o Tomasie i Fran. Inni nie mają takich problemów.
Castillo/Saramego/Carrara to dość szalona rodzina xD Nikt nie wie czego chce, a jak już wie to dostaje co innego
Nie wypowiem się, bo nie oglądałam odcinka. Germanangie się przytulali? Dlaczego??? Why???