PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6684
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Odcinek 53

ocenił(a) serial na 3

Czemu nikt tu się nie dzieli wrażeniami z wczorajszego odcinka? Przecież Femiła jak zwykle była
genialna, ogar Maxiego i Marco najlepszy, a ten gostek od Camili też całkiem, całkiem - i jeszcze
perkusista! Jestem na tak :D No ludzie, wypowiedzcie się coś!
Mnie tylko nie podobał się przytulasek Germangie :D

KeThA

Wolę Pablangie <3 Uwielbiam scenę Femiły przy ławeczce i uśmiech Ludmi gdy machała Fede ^^

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Miny chłopaków były na prawdę bezcenne :D Że niby Ludmiła..> Do Federico? :D

KeThA

Tak :D Po prostu Femiła to moja nowa ulubiona para! A jest ich trochę: Leonetta, Marcesca, Naxi, Pablangie, Femiła, a ostatnio coraz bardziej przekonuję się do Diegesci XD

esteckiewicz1

Tzn do Diegetty! O matko, oby nigdy Diegesci XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Właśnie myślę co ty xd

majka5454

Co za błąd, jak mogłam się tak pomylić XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

I zaczęłam myśleć co Diego ma z Francescą xd

majka5454

Jak przeczytałam to też się zaczęłam nad tym zastanawiać. Przy pisaniu nie wyłapałam błędu i było już za późno by zedytować XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Właśnie mało zawału nie dostałam! Weź mi takich rzeczy nie rób :D

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Moją od zawsze było Naxi i tak zostanie obawiam się :D Jeste, za Diegettą! Od tego odcinka... Diego mnie porusza! Kocham go! JEżeli Violka go nie chce to niech dadzą mu przynajmniej jakąś fajną dziewczynę (byle nie Fran)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

LEONETTA POR SIEMPRE!!! I weź mnie nie denerwuj ze swoją Diegettą xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

ale ty nie widziałaś odcinka! Diego, jego tatuś, gitarka <33

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nawet tatuś jest! Mówiłaś, że nie lubisz kiedy Diego jest dobry xxd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

No wieeem, bo liczyłam, że do końca będzie zły,ale on dalej jest zły tylko nieco ukazuje swoją naturę prawdziwą. Już sama nie wiem, czego chcę :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Mówiłam Ci, że powinni go połączyć z Leną, bo oboje seplenią i kiepsko ich rozumiem (ale rozumiem) i są Hiszpanami :)

MagdaJulka

Skoro Diego sepleni i jest Hiszpanem to Tooomiii najlepszy dla niego <3

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Nie, Diego ma po prostu chrypę, ale też trochę sepleni, Lena strasznie sepleni, ale póki ich rozumiem to się cieszę.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Lena i tak wyjedzie zaraz zapewne :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Też tak myśleć.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

NO CHYBA CIĘ PO... Ekhm, porąbało. Choć... Diego coś w sobie ma ;) Myślisz, że na darmo wybrałam go do głównej roli w przedstawieniu? xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

No nie na darmo, oczywiście :D
Nie no, on mnie po prostu intryguje, jak już mówiłam. No i ich związek podoba mi się bardziej niż słodziutka Leonetta...

ocenił(a) serial na 2
KeThA

I tak zakończy się jak zawsze u Disneya - Leonetta zatriumfuje. Wobec tego czemu u ciebie na blogu Diego poszedł w odstawkę? ;) Poza tym pewnie żałujesz, że połączyłaś Fede z Larą?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nie, to mi akurat wszystko jedno, bardziej mnie boli to, że straciłam wenę na Lenarico przez Femiłę... CHolera by to wzięła :D
Wiem, że Leonetta zatryumfuje, Diego poszedł w odstawkę, bo ktoś musiał być tym złym poza tym wtedy go nie lubiłam :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Widzisz, a ja sobie mogę zrobić Femiłę i nie będzie problemu ;D Serio to rozważam. I nie martw się, u mnie Diegoletta też będzie, a jakże ;)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Co ty gadasz? Serio? Diegetta? Jak sobie chcesz :D Mnie tam Naxi obchodzi.
Kończę Lenarico i piszę opowiadanie z Femiłą :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Sorry, nie powinnam spoilerować xD Nie mówię, że na Diegetcie się skończy, bo to jeszcze niepewne.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Oj, chill out :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Heeej! Inglisz is majn!

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

You are like Ludmila. Not nice, not nice :D Czyli ja i mój CAŁKOWICIE poprawny angielski :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

You are not bad in this language, but... Spanish is your favourite language, isn't?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Sure it is :D But I can't speak Spanish.
Oh, I'm sorry, my favourite language is Italian :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Like your husband, I know, I know ;)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

My husband is PERFECT! <3 :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Really? ;D Yeah, I saw. I like Ruggeros eyes <3 xD

KeThA

Ja też zaczęłam lubić Diegettę i nawet Leonarę, całkiem do siebie pasują.

ocenił(a) serial na 3
Luu__4

Si si si! Ale León jest gUpi! :/ Wkurza mnie, że okłamuje Larę, nie jestem jej wielką fanką, ale to okrutne z jego strony i jakby mnie ktoś tak traktował to dostałby po pysku swym zacnym

KeThA

Uważam, że w drugim sezonie zepsuli Leona. Nie jest już taki... Leonowy xD Nie tak zadziorny, nie taki fajny. Mam nadzieję, że jeszcze zdąży się poprawić.

Luu__4

Leon w 2 sezonie jest taką drugą Violettą,z tego co tu piszecie.Ale i on,i German,i Maxi,i Fede powinni ogarnąć dupy i wyznać miłość ukochanym dziewczyną.Basta!

Crazy12

Wtedy serial by się skończył i nie mielibyśmy co oglądać xD

Luu__4

Prawda.Albo będzie akcja,albo serial się skończy

Crazy12

Albo będą nam pokazywać szczęśliwe pary, które śpiewają, a problemy będą dotyczyły innych sfer życia.

ocenił(a) serial na 10
Luu__4

Jakie sfery masz na myśli?

majka5454

Nie wiem. Problemy finansowe, problemy w rodzinie, problemy ze zdrowiem, problemy ze zjawiskami paranormalnymi xD

ocenił(a) serial na 10
Luu__4

Problemy w rodzinie są dobrze rozwinięte w tym serialu xxd Inne no cóż chyba nie...

majka5454

Problemy rodzinne Violki i jej rodziny. Ewentualnie coś tam o Tomasie i Fran. Inni nie mają takich problemów.

ocenił(a) serial na 10
Luu__4

Problemy rodzinki Castillo starczą za wszystkich xd

majka5454

Castillo/Saramego/Carrara to dość szalona rodzina xD Nikt nie wie czego chce, a jak już wie to dostaje co innego

ocenił(a) serial na 3
Luu__4

A później znowu nie wie.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie wypowiem się, bo nie oglądałam odcinka. Germanangie się przytulali? Dlaczego??? Why???

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Za cholerę nie wiem, bo ich przewijam :D