PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czyli z serii "Sara nie lubi robić jednej rzeczy na raz" :D
Wczorajszy temat okazał się sukcesem (222 posty) Piknie :D A więc, co działo się w serialu!
1. Odcinek rozpoczyna Violetta podrywająca się z ramion Lajona. León wyżywa się po jej
odejściu na przypadkowych ludziach znajdujących się w okolicy.
2. Ludmiła niszczy tablet na którym Camila miała filmik z nią i jej minami skierowanymi do
Fede.
3. Marco pokazuje Brodueyowi całą górę zdjęć Fran, które ma na tablecie (obsesja?:P)
Przychodzi Fran [tutaj nie jestem pewna, czy dobrze mówię] i oni mówią, że przeglądają zdjęcia
miejsc jakiś, chyba na teledysk, a ona chce je zobaczyć. Broduey ucieka z tabletem ^^ Tablet
jest Marco. :D
4. Aj, Ramallo, Ramallo, Ramallo - czyli podryw Olgi. Ramallito. A Ramallito zwiewa ze swoją
herbatką. Pojawia się German i zaczyna kaszleć na widok Ramallo przypartego do ściany ^^
5. Violetta chce zdjątka i filmiki dla Fran zrobić (nie wiem, czy przypadkiem nie po to, żeby jej
tacie pokazać, co robi córce) i z Cami o tym rozmawia, a później Cami zaczyna się rozwodzić o
tym, jaka Fran jest cudowna i że jest najleszą jej przyjaciółką, Violka mówi, że jej też. Później
Camila se va.
6. Violka przegląda zdjęcia: jej z Leónem, z Fran, z klasą, z Fran, Cami i Maxim. Później wsadza
je do pamiętniczka, a pamiętniczek tuuli. Jak teletubisie siebie nawzajem tak ona ten zeszycik
<3
7. Lara dzwoni do Leóna, on mówi, że przegląda zdjęcia, ona pyta, czy Violetty, on mówi, że
wszystkich na filmik dla Fran. Jasssne.
8. German z Esmeraldą se gadają, jak ona coś o ślubie to mu mina trochę... zrzedła:P Ale jak
mu Esme mówi, że go kocha to on mówi, że on ją też. Cute. Jade to slyszy. Jest wkurzona
trochę ;P
9. Violetta ma najgorszą ze swoich spódnic na sobie!!! :O
10. Coś Vilu z Fran gadają o Leónie, a później Fran widzi Diego "Viola, za tobą stoi Diego, nie
odwraaacaj się" ona chce się odwrócić, ale Fran ją powstrzymuje. Ach, ta kobieca ciekawość!
Diego dołącza się do pogawędki.
11. Naty z Cami chcą wykorzystać Fede, żeby nakręcić fajny teledysk :D Naty nie jest pewna,
Cami mówi, że Ludmi często tak się zachowywała to teraz ona może być ich marionetką.
12. Ludmiła odstawia szopkę: czerwony dywan, wystrojona, biała limuzynka. Do drugiej części
teledysku się tak wystroiła :D
13. Violka mówi o Diego: lubię go, Diego coś tam, Fran dodaje, że jest łądny ^^ Violka, że coś
tam do niego czuje (że go kocha chyba) ale że coś jeszcze z Leónem jest. Przytulasek Violi i
Fran. B. i Andres latają i zdjęcia cykają :D
14. No i nagrywamy teledysk do Hoy Somos Mas. Violka cyka fotki przy przygotowaniach, Maxi
ma nagrywać. Violka gada mądre rzeczy, czyli nic ciekawego. uuu, Marco w fioletowej koszuli.
Me gusta :D
15. JAKIE CUDNE WYKONANIE HOY SOMOS MAS! (jak będzie na yt. to wrzucę linka :))
16. Jackie zarywa do Jeremiasa na oczach Pablo (chłopaczyna zazdrosny jest)
17. Chłopaki robią "dyskretnie" zdjęcia Fran (tak dyskretnie, jak wczoraj się Naty zmywała) Fran
jest wkurzona, bo ma dość zdjęć, bo wszyscy jej je robią :P Później pozują z dziewczynami na
ławeczce, a Marco cyka foocie <3
18. Gregorio udaje wielce pokrzywdzonego.
19. Marcesca się przytula <3 Tylko do zdjęcia, ale i to dobre!
20. Nareszcie jest Federico! Kłóci się z Marottim I śpiewa dla Ludmiły... Ale oni tylko
sprawdzają, jak Fede działa na dziewczynki^^ Ale śpiewa Ti credo dla Ludmiłki - ona jest
zachwycona :D Jak tam nie zemdleje to będzie dobrze!
Nie wytrzymam z min Ludmiły ^^ Boże... Ona jest gorsza niż ja!
21. Naty gada z Ludmiłą, coś Ludmiła, że wie że mają kopię filmiku (chyba) a Naty "aaa tego
filmiku na którym przy Fede..." Ludmiła zaczyna wrzeszczeć No, żeby się zamknęła :D Znowu
znikąd pojawia się Federico, jak to on ma w zwyczaju :)
22. León robi słit randkę dla Lary. Stolik na torze, gitara, dwie szklanki i sok. Która by nie
chciała?
23. Ludzie ze studia śpiewają Algo se enciende dla Enszi. Marotti to widzi i jest
ZACHWYCONY! :D Jakie on miny stroi... prawie jak Lu przy Fe. Angie idzie z nimi śpiewać,
Marotti densi.

Zapowiedź:
1. Andres tłumaczy Leónowi że Lara jest tą z którą jest i która jest "rzeczywista"
2. Francesca wrzeszczy na Marco w domu Violi przy wszystkich (nie wiem, czemu) prawie
płacze.
3. León chce całować Larę, a ona go nieee

To tyle ode mnie na dzisiaj :)
Następny odcinek za 24 godziny dopiero :(

KeThA

no w koncu było troche Marcesci :D uwielbiam jak Marco patrzy na Fran tymi swoimi oczkami jak wtedy gdy krecili ten teledysk <3
a w robieni dyskretnych zdjec najlepszy jest Maxi :D
Femiła znów mnie nie zawiodła, za każdym razem jak Ludmi strzela te swoje miny nie moge wytrzymac xd i nie wierze ze Fede nie wie ze jej sie podoba!
i wgl to bardzo się ciesze, że Lara nie chciala pocalowac Leona w tej zapowiedzi, powinna mu dać kosza, z Leona sie robi druga Viola, no biedaczek nie wie którą kocha bardziej.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Co to ja chciałam powiedzieć... Tak tego dużo :D
FEMIŁA <333
Tak - Maxi geniusz :) Ale mi Naxi brakuje... Femiły jest w sam raz, Marcesci za mało, ale Naxi nie ma w ogóle... ;( Tak mi smutno!!!

KeThA

mysle ze Naxi sie mogą zając dopiero jak sie skonczy to wszystko z Fran
tak Marcesci wciaz za mało ale widac postępy ;p

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jak zobaczyłam Marco w tej koszuli to śmiała się z tego jak się odp... odwalił.
Krzyczy na Marco, bo przerywa jej w krzyczenie na resztę, którzy wpieprzają się w jej życie.
Fede udowadniał Marottiemu, że dziewczyny kochają jego głos.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

No i mi by się nie spodobała taka randka jakby nazwał mnie imieniem byłej dziewczyny.

MagdaJulka

myśle, że wtedy to by była moja ostatnia randka z chłopakiem który nazwał by mnie imieniem byłej

MagdaJulka

ale lubie takiego odwalonego Marco :D
za to nie lubie jak oni na siebie wrzeszczą i jak śpiewali Algo se enciende, to mnie wkurzylo jak Fran sie usmiechnela do Diego, niech sie on lepiej ma na bacznosci bo ja go obserwuje!

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Wiem, wyglądał słodko, ale i tak się odwalił. Ciebie jedno spojrzenie denerwuje?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Mnie też to wkurzało! To przez to zdjęcie końcowe jesteśmy uczulone na każdą oznakę sympatii Fran do Diego, czy na odwrót!

MagdaJulka

nie no moze przesadzam ;p ale moge byc tez przewrazliwiona, ale potem przypomne sobie jak wczesniej Fran i Marco robili sobie fotke i mi lepiej :D ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Taaak, jak ona go w policzek "całowała", albo jak później odeszli przytuleni <33 Tylko mnie wkurza, jak ona co chwilę się na niego drze...

KeThA

czasami mi to przeszkadza,bo wydaje mi sie ze o byle co czasem sie czepia, ale teraz moge ją jeszcze zrozumiec ma niedługo wyjechac, to moze chodzi podenerwowana
tak to zdjecie z buziakiem w policzek słodkie :D i jak patrzyli na siebie jak krecili teledysk !

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Każdy moment Marcesci jest uroczy <3
Ale mnie wkurza, jak się drze, bo Marco ma wtedy minę zbitego psiaka i tak mi go szkoda i wgl... Nooo, wiesz chyba o co mi chodzi! :D
Wgl. napaliłam się na to Ti credo przez twitterowych fanów, a tu tylko na próbę śpiewa!

KeThA

tak tez innaczej to sobie wyobrazalam, ale jak słysze glos Fede to zawsze jest dobrze ;D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

No noby tak... Dalej mam przed oczami Ludmiłę :D Jej miny <3
Wgl. musimy sobie znaleźć jakiś temat na spam, bo się wypalamy, a mi się nie chce spać :P

KeThA

spam zawsze dobry :D
i wgl ty tez wyczuwasz zblizającą sie Leonette, Leon znó o tej Violi biadoli, ona o nim jeszcze prawie przy swoim obecnym chłopaku - bardzo rozwaznie Violu :D chociaz to wlasciwie Fran "szybko" go zobaczyła xd

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Tak, one ogólnie są bardzo spostrzegawcze :D
O to mi chodzi, że jak nam tematów zabraknie to i spam się skończy a byłoby szkoda.
Weź, rozgryzam co Fede dokłanie mówił przed śpiewaniem:

UWAGA! LINK DO ŚPIEWU FEDE: http://www.youtube.com/watch?v=rf3c8sMEscg

Już mam połowę :D

KeThA

zawsze mozna porobic tematow do spamu ;p
ale on stał dwa metry za nimi xd i tak chlopak spokojny nasłucha sie jak jego dziewczyna gada o swoim byłym i udaje ze nie słyszał ;p

daj znac jak rozkminisz całość :D jezu kocham ta scene :D (jak każdą Femiły xd)

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Sens jest taki:
PL: Ja lepiej znam swoje fanki i wiem, że one liczą na historię miłosną. Więc posłuchaj mojego głosu razem z jakąś dziewczyną i daj im zadecydować.

HISZP: yo conozco mis fans mejor e nadie y ellas quieren que le contemos un historia de amor. so lo que escucha mi vos junto a chica que ...debe a ellas

Gdzie są trzy kropki brakuje mi słowa :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

A później woła Ludmiłę, ale chyba to ogarniają wszyscy :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

A chwileczkę, jeszcze on coś gada później! To jeszcze małe pół godzinki :D

KeThA

tak to akurat nie trudno, w sumie to co mówił wczesniej tez w miare ogarnialam ze cos tam fanki cos tam historie milosne ;pp

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Później on mówi, że potrzebuje jej, ona nie dosłyszała i coś mówi, że ona tam tylko... i zamilkła. No i on mówi, że pokocha jego głos - to do Marottiego.
KONIEC!

KeThA

tak i oczywiscie tą dziewczyną była Ludmi, całkiem przypadkowo ;p

ja próbuje przetlumaczyc co mówi Marco do Fran w zapowiedzi nastepnego odcinka ale nie moge sie wsłuchac

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Zaraz też spróbuję :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Albo i nie, bo nie ma na yt a nie chce mi się włączać capitulosów :D

KeThA

ja włączam wlasnie i ciagle musze przewijac, ciągle przewijam za daleko i czekam az Marco zacznie mówic, az mnie to juz irytuje

KeThA

miny Ludmiły są po prostu świetne, cały czas się przy tym śmiałam, aż mój brat się zdziwił :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Tak, ale on się je WCALE nie podoba :D

KeThA

No jasne przecież widać że nie...:D a tak wgl to może Fede jest tym który ma podobno zmienić Ludmiłę ?

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Pewnie tak, bo ona już spokojniejsza jest :) No i poza tym chyba szybko jej nie przejdzie :D

KeThA

no mam nadzieję:) tylko ciekawe czy przy nim zawsze się będzie tak zachowywać :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

No wiesz, jak zaczną się spotykaaać... To może trochę zwolni ^^ I tak najlepsza jej akcja to to z nadgarstkiem - tej miny nie zapomnę <3

zielona1218

lepiej zeby nie, bo umarłabym ze śmiechu jakby jej te miny juz zostały xD

karolina199

fajne ją taką oglądać :D nawet do Tomiego się tak nie śliniła xD

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Ona do Tomiego się nie śliniła, tylko chciała go mieć. Jak zabaweczkę :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

TAK JAK OBIECAŁAM LINK DO HOY SOMOS MAS: http://www.youtube.com/watch?v=BSbkindrsEQ

KeThA

Marco <3 kocham tu na niego patrzec :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Huhuhu, nie tylko ty <3

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Obejrzałam sobie od połowy :P Świetnie zaśpiewali Hoy Somos Mas ;)
Nie ma to jak robienie dyskretnych zdjęć ... Maxi najlepszy :D
Ludmiła i te jej miny. :D Haha :D
Nic nie zrozumiałam ale przynajmniej pośmiałam się z Ludmi xd

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

Tak, Ludmiła nam teraz odcinki urozmaica :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ej, jak wynajdziesz linka do tego Algo se enciende dla Enszi to daj go tu ;)

ocenił(a) serial na 3
violetta_fan12

Oczyffiście, jeszcze nawet nie szukałam :D Ooo, mam :D

http://www.youtube.com/watch?v=_5tDvn-qbUw

ocenił(a) serial na 3
violetta_fan12

A tu lepsza wersja:
http://www.youtube.com/watch?v=elhnQgjdxCE

W sensie lepiej nagrana :D

ocenił(a) serial na 3
violetta_fan12

A tu lepsza wersja:
http://www.youtube.com/watch?v=elhnQgjdxCE

W sensie lepiej nagrana :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ooo dzięki ;) ale czemu dwa razy ten sam post?

ocenił(a) serial na 3
violetta_fan12

Bo filmweb mi się zacina ;/

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dziękuję za streszczenie odcinka, jesteś kochana :)

ocenił(a) serial na 3
BlackGirl_1

Nie ma za co :) Cieszę się, że pomogłam! I do usług :)

KeThA

Marco taki odstawiony wyglądał cudownie, a potem jeszcze to jego tłumaczenie z tym tabletem <33
Zgadzam się, Maxi ukrywał się równie cudownie, jak Naty we wcześniejszym odcinku dyskretnie zostawiała Ludmi z Fede. xdd