PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6680
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Naty

ocenił(a) serial na 6

Lubię tę postać,może nawet bardzo. Jednak naprawdę nie rozumiem jak można być aż tak wierną dla Ludmiły,która traktuję ją jak za przeproszeniem śmiecia. Czasami naprawdę jej współczuję,bo zasługuję na kogoś kto by ją szanował (np. Maxiego i jego świtę :D). Zbuntowała się przeciwko Ludmile dopiero wtedy gdy do studia dołączyła jej siostra Lena. Wreszcie znalazł się ktoś na kim mogła się oprzeć,potem gdy jej siostra odeszła ze studia (żegnając się z Naty naprawdę pięknie) wróciła do Ludmi (chociaż ta wcześniej naprawdę dała jej mocno popalić) i ponownie daję się poniewierać i robić co każe Ludmiła. Dziewczyna ma naprawdę talent,śpiewa bardzo dobrze,tańczyć umie i sądzę,że naprawdę powinna odkryć swoją wartość. Nie zasługuję na to aby do końca życia przynosić wodę Ludmile/i (nie wiem jak to się odmienia :p )

ocenił(a) serial na 10
karolina199

To u mnie jak internet w domu pójdzie to nie mam i na fonie, i na kompie, i na tej całej reszcie. Nie mam takiego szczęścia.

MagdaJulka

Bo wifi, ja mam wykupiony internet ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Tak, ale jakbym miała ładować te setki komentarzy na telefonie to powodzenia dla mnie :D
Wiem, że trafne :D Wszystki, co mówię jest trafne. I jestem mega skromna! Kocham mnie!!! <333
A tak serio, to mi się tak skojarzyło jakoś ^^

KeThA

Bo ona zawsze taka pracowita (albo robocza jakby powiedziala tewna autorka bloga ;p) a Leon to taki Leon ;p ja jakos przywyklam do telefonu tylko wieczorami pisze z kompa ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No to zupełnie jak ja. Nie chce mi się za każdym razem jak mam ochotę się powymądrząć włączać laptopa.

MagdaJulka

Tak i dla mnie fajne bo moge sobie wyjsc i po drodze sprawdzic co tu slychac ;)

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Mój fon z internetem nie nadąża, a po chwili mam go dość, więc wiecie :D Wolę laptopika mojego kochanego <3

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No to ja mam trochę gorzej, ale i tak na moim telefonie nie chce działać inny internet niż z wi fi.

Kaoshi

czasami jej współczuje a czasami mnie drazni kiedy jest taka ulegla wobec Ludmi. Fajnie by było jakby Maxi jej pomógł odkryć ile jest warta i naprawdę by w to w końcu uwierzyła, porzuciła Ludmiłe i została z Maxim ;p

ocenił(a) serial na 10
Kaoshi

Tak, Naty zasługuje na kogoś, kto ją doceni, pogada. Jeśli chodzi o Ludmiłę, jest całkiem fajna, tylko zależy kiedy. Często zachowuje się jak Diva, ale ogólnie, i tak według mnie jest lepsza od Violetty.

viol3tta

ta Ludmi jest calkiem spoko, tylko czasami jakby przerysowana troche