PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Wiem,wiem cos ma byc miedzy nimi w 2 sezonie.Ale w nastepnym odcinku,tym poniedzialkowym Maxi podaje Nati husteczke kiedy ona placze.A na napisach zawsze pokazuja te wazniejsze rzeczy z odcinki.Moje pytanie jest wiec takie-czy juz teraz dojdzie miedzy ta dwojka do zauroczenia czy teraz nic miedzy nimi nie bedzie iskrzyc?

użytkownik usunięty
Princeska92

CHusteczkĘ! CHUSTECZKĘ!

ocenił(a) serial na 6

APELUJĘ RAZ JESZCZE O SPOKÓJ MANIAKU

użytkownik usunięty
Enterraz

Przepraszam, ale czasami po prostu nie mogę. Przecież to aż z daleka w oczy razi.

ocenił(a) serial na 6

wyluzuj a bd szczęśliwszym człowiekiem xdd może wiedziała ale zapomniała, albo ma problemy z klawiatura i zjadło jej literkę na początku, a może po prostu husteczka to dla niej husteczka ;D ja też lubię sobie tak czasem powiedzieć. Husteczka ;p

użytkownik usunięty
Enterraz

Nie irytuj mnie. :D

ocenił(a) serial na 6

podaj mi jeden racjonalny powód na nie :D

użytkownik usunięty
Enterraz

Nie wiem.

ocenił(a) serial na 6

miałam nadzieję na jakąś ciętą ripostę :<

użytkownik usunięty
Enterraz

Niestety. :(

ocenił(a) serial na 2

Jak zwykle niezawodny. Ciekawa jestem, jak to wygląda w szkole, na lekcji. "Psze pani, na tablicy jest BŁĄD! Zapomniała pani kropki nad i" ;D

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Nie, no aż tak nie. :D

użytkownik usunięty

Jesteś pewien? ;)

użytkownik usunięty

Tak.

Alex ja też mam wściekliznę ortograficzną . xD Teraz w gimnazjum mistrzem ortografii jestem -,- A co do Naty i Maxiego to nie wiem czy będą teraz razem bo wiem że przewinie się jeszcze tam Camila ;D

ocenił(a) serial na 2
neeveertouch

W twoim ostatnim zdaniu brakuje co najmniej trzech przecinków, a może i czterech xD

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Chyba trzech, ale już dajmy spokój, bo dobijasz mistrza ortografi ;)

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

A co do Naty i Maxiego, to nie wiem, czy będą teraz razem, bo wiem, że przewinie się tam jeszcze Camila. Który jest zbędny?

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Boże, to z Camilą jest straszne, ponieważ kilka odcinków wcześniej, jak Dj mówił o niej w superlatywach to Maxi wszystkiemu zaprzeczał, a tu nagle jakieś się uczucie narodziło, o którym zapomniał jak zobaczył Libi. Zresztą po tym pocałunku powiedzieli, że nim nie poczuli, choć nie wiem, wydawało mi się, że kłamali ;)

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Heh, ja tylko przytaczam słowa neeveertouch, pytając się ciebie, który przecinek jest zbędny ;) Bo piszesz, że brakuje trzech, a mi się wydaje, że czterech ;>

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Aaa.. Nie. Dobrze napisałaś, bo ja jak liczyłam to zapomniałam przed "to nie wiem" ;)

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Żaden. :)

użytkownik usunięty

Tak myślałam ;D Bo o ile z ortografią nie mam problemów, o tyle czasem stawiam za dużo przecinków, nie wiem czemu.

użytkownik usunięty

Ja też tak czasami mam. ;p

ocenił(a) serial na 6
Princeska92

nie patrz na powyższe Aleksander ma ortograficzną wściekliznę :3
Wiesz, już ci zaczęłam pisać z 56odc już się zapominam. W następującym odcinku Ludmiła niby przypadkiem trąci nate kiedy ta bd trzymała komórkę i ta uderzy o podłogę--> rozwali się. Nata ucieknie ze łzami a Maxi podejdzie i pozbiera, a później naprawi komórkę. Naty wraca (cała rzecz dzieje się w Resto), podchodzą do niej Cami i Fran i mówią jej te różne pierdoły że nie potrzebuje ludmiły itd i wtedy maxi oddaje jej telefon, ona mu dziękuje i pyta co chce w zamian,. przez chwilę nie może uwierzyć w zapewnienia maxiego że to bezinteresowne a potem dziekuje mu raz jeszcze i daje buziaka w policzek. kiedy odchodzi, maxi oczarowany podnosi ręke do policzka czy coś w tym stylu. wtedy między obojgiem zaczyna iskrzyć