Witajcie drodzy, przeciętni ziemianie! Spływa na Was boskość Tomasa oraz zajebistość
czterech autorek nowego, wspaniałego bloga - Tears, Magdy, Julki oraz Sarry.
W naszym opowiadaniu Violka jest wariatką, Fede wampirem, a Tomas ma hodowlę
jednorożców. Kogóż to by nie zachęciło?
Osób, które kochają Camilę! Jednak nie martwcie się - i jej nie zabraknie, a specjalnie dla
Sebka pojawi się postać jego imiennika z Polski, którym Cami jest wyjątkowo zainteresowana!
Kto nie kocha Fran? I o niej będzie głośno! W końcu parady feministek są dość wszechobecne
w mediach. Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej zapraszamy na:
http://violetta-zakazana-historia.blogspot.com
Z szacunkiem i miłością,
Autorki
Hmm czytam wasze blogi i są niesamowite :D
wiec tego od razu dodaje do ulubionych *o*
ejejej ..
a Naxi będzie ?
Przepraszam ale mam obsesje na ich punkcie.
Ohohoho, będzie uwierz mi, że będzie ^^ Ale równie ciekawe, jak reszta ;P Nie spodziewałąbym się tu normalności...
Czyli: poradnik, jak sobie jeszcze bardziej zryć psychikę. Łaska Tomasza niech będzie z wami, nieszczęśni czytelnicy.
Uuu, już wstęp zapowiada coś epickiego. Różowy pamiętniczek, jednorożce, wampiry, feministki... Jednym słowem kwintesencja XXI wieku. W dodatku ten Leomas... Ach, po prostu miliardy słowników nie opiszą tego rozdziału. Mam nadzieję, że blog stanie się popularny i twórcy violki, postanowią zrobić kolejny sezon w oparciu , właśnie o waszego bloga. Jeszcze ten polski akcencik, jakim jest nasz kolega Sebek. Świetnie wplecione postaci, no i czekam na więcej.
Nie no, bez przesady. Jakby tego fabułę (na którą mamy plan) wykorzystali w serialu to byłby straszny, a tak to bloga można poczytać i się pośmiać. No, już całkiem popularny się robi. Jak wchodzę na niego to jest zawsze jakiś nowy komentarz ;) ~M.
Fakt, nie wszystko, co na papierze jest super może być ekstra w realu. A zresztą twórcy serialu nie potrafiliby przekazać waszej zajebistości :)
chodzi raczej o to, że tam są też przemyślenia, uczucia bohaterów, a w serialu raczej trudno by to przekazać. ~M.
Nom, niektóre książki są super, ale ekranizacje są do dupy. Teraz sie jaram bo już niedlugo wpo, ponoć jeszcze lepsza niż iś.
Aaa, słyszałam o tym, ale nie wiedziałam że to o to chodzi :D
Mam nie tylko GoT, ostatnio znów szukam czegoś do czytania, jaram się bo nowa powieść Sapkowskiego wychodzi, ale z drugiej strony obawiam się że może nie być tak dobra jak wcześniejsze jego książki...
Cześć Córuś :D
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kilka rzeczy mnie rozwaliło, zwłaszcza moje imię- nie wiem dlaczego xd
Fajny blog ;3
Nie, Sebciu. Nawet pomyślałyśmy, że to będzie twój imiennik. Tak, przypadkowo wyszło, że Sebastian to fan Camili, jej stały klient. ~M.
Jeżeli Wasz blog bd choć w połowie tak ciekawy jak ta reklama, to bd stało czytelniczką <3
Dobra będę cicho. Umówmy się że do liczby komentarzy zawsze bd dodawały jeden, bo gdybym mogła pisać anonimowo (nie mam konta) napewno dodałabym komentarz <3
Dzięki za przypomnienie mi o tym. Już można komentować anonimowo, więc jeżeli możesz to skomentuje + przy okazji usunęłam weryfikacje obrazkową ;)