Nigdy nie widziałem gorszego serialu ... Nie rozumiem ludzi którzy oglądają tą całą Srolette .. Jest najgorszą aktorką a o śpiewaniu nie wspomnę... Pozdro.. Bez odbioru..
Czemu niby? Bo wyraził swoją opinię? Skoro wy sobie możecie oglądać i słuchać Srolettę, tak samo on może komentować to co ona robi. Twoja wypowiedź to zaledwie jedno zdanie, a w sumie też bym mogła coś powiedzieć o twojej "inteligencji", ale w gruncie rzeczy tego nie zrobię bo wiem, że i tak nic nie dotrze :)
Ty również ujawniłaś swoją inteligencję, nazywając serial "Sroletta". Ważne jest to, w jaki sposób wyraził opinię
"Nigdy nie widziałem gorszego serialu ... Nie rozumiem ludzi którzy oglądają tą całą Srolette .. Jest najgorszą aktorką a o śpiewaniu nie wspomnę... Pozdro.. Bez odbioru.."
Po pierwsze, tak trudno jest wcisnąć "alt", by napisać ę?
Oczywiście, koniecznie trzeba zmienić nazwę serialu- poziom inteligencji niczym "gimbazjalistki" z mojej szkoły, jarające się 69.
"Jest najgorszą aktorką"- To nie "Stroletta" jest aktorką, lecz Martina Stoessel. "Hannah Montanę" ocenił na 10, tam na pewno są aktorzy z grą na światowym poziomie. Warto dodać, iż panna Stoessel gra wręcz fenomenalnie- jej mimika, delikatność i lekkość gry, emocje w głosie- niezastąpione!
Interpunkcja [*]
Śpiewa akurat ślicznie, przynajmniej dla mnie (i dla wielu, wielu innych osób ;>).
ACH! I TE ZAKOŃCZENIE! Ałtoży i pisaszę ksjónszek mogom siem showaci! "Pozdro... Bez odbioru..." I TE 3 kropki! EPICKIE!
Tak się już przyjęło, ta nazwa jest powszechna wśród antyfanów tego serialu. Ty nazwałeś mnie "gimbazjalistką" nawet mnie nie znając, a sam wytykasz mi taki błąd. Nie, nie jaram się 69 i nie wyceniam się jakoś wysoko, ale nie jestem gimbuską. Nie palę, nie pije, czytam książki, uczę się, szanuje gusta innych, ale sama mam prawo się wypowiadać się o tej waszej Violce, jeśli przy tym nie obrażam nikogo. A wierz mi. Ja nigdy nie zaczynam rzucać obelgami bez powodu. Wyrażając opinię ważne jest to by podać argumenty, a ja takowe ja podałam. Wy macie prawo słuchać "Violci", ja mam prawo ją krytykować. Proste.
Co do tej nazwy, to inwencją nie grzeszy. "Sroletta", ani to śmieszne, ani ironiczne. Zero kreatywności. Mniej więcej tak na poziomie podstawówki.
Nie bronię serialu, bo jest słaby. Ale ci wielcy antyfani sami z siebie robią żałosnych. Nie mówię, broń Boże, o tobie, tylko tak w ogóle. Jak już krytykować, to dobrze i sensownie. A większość hejterów jedynie powtarza te same, beznadziejnie dziecinne argumenty.
Nie chce mi się nawet czytać bo sądząc po początku nie jest mi to potrzebne xD i proszę bardzo wcisnąłem ALT -,-
Sebastianie, spokojnie, nie każ im lubić czegoś, czego nie lubią :D Niech sobie spokojnie żyje człowiek. Sami się śmialiśmy (bez Ciebie, ale jednak xD) z tek strony "Beka z Violetty", bo to śmieszne. CzIL XD
Gdzie w wypowiedzi "Interpunkcja [*]" widzisz kazania?
Dla mnie to jest raczej żałosne, więc śmiać się nie będę.
Nie jest ważne to czy jest popularna wśród antyfanów czy też nie, piszesz że nie obrażasz nikogo ale pisząc nie wiem jak możecie oglądać ten serial w pewien sposób nam jednak ubliżasz bo to zdanie świadczy o tym, że według Ciebie jesteśmy idiotami. A i dodam coś jeszcze nigdy nie zrozumiem pojęcia antyfan ja nie lubię wielu produkcji filmowych i serialowych ale nie nigdy nie wypisuję o tym wszędzie nie ślędze forum seriali, których nie lubię bo w przeciwieństwie do niektórych nie spędzam życia w internecie
A co ma negatywna opinia do tego, że ktoś siedzi w internecie? Nie uważam was za idiotów, dopóki zachowujecie się normalnie i nie spinacie, że tak brzydko powiem dupy. Znam kilku normalnych fanów Violetty, wyrażam przy nich swoją opinię na ten temat i używam nazwy 'Sroletta". Oni jakoś nie czują potrzeby obrażania się, tylko raczej mają dystans do siebie i traktują to z przymrużeniem oka. A po za tym jeśli się czegoś nie lubi można się na ten temat wypowiedzieć. Od tego jest forum.
''I will never say never
I will fight
I will fight till forever!''
Bieberowa gorączka mnie opanowała, cały rok szkolny z samymi Bieliebers w klasie, 1D lepsze. ^^
Ps.Nie przeczytałam twojej wypowiedzi, ale wnioskując po komentarzach poprzedników to nie jest to zbyt mądra wypowiedź .
Kolejny szajs. Po obejrzeniu dwóch odcinków (musem) myślałem że zwymiotuję. Kolejna pusta historyjka na temat tego jak to "utalentowane" nastolatki przeżywają swoją pierwszą miłość itp. itd. GNIOT! Daje 1!
Uwierz mi, ja po dwóch odcinkach miałem takie samo zdanie. Wystarczyło jeszcze ok. 8- wciągnąłem się ;>
Parampampam, Violcia jest głupia, prawda. Nie umie śpiewać, prawda. Ma tonę tapety, prawda. Odbiór? XD
Powstrzymam się od skomentowanie tej wypowiedzi, bo jeszcze zostanę uznaną za nienormalną "fankę" serialu.
Nie sądze bo po 1 założył konto wczoraj tylko po to by wyrazić swoją inteligencje w hejcie więc zaraz włączy mu się limt a pow drugie nie ma argumentów