PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6687
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Moim zdaniem najbardziej udała się postać Tomasa, bo jest czuły, wrażliwy i utalentowany:) Ogromnie mnie denerwuje Camilla bo jest strasznie wygadana i ta mała kuzynka Tomasa. Jeszcze fajna jest główna bohaterka, Francesca i Nati, a wy jak uważacie? :)

ocenił(a) serial na 9
Megawiki2001

Angie *o* Uwielbiam tą postać jest taka żywiołowa, mimo tego że kłamie, robi to żeby odnaleźć siostrzenicę i jej nie stracić. Jest wesoła i utalentowana :) Uwielbiam ją ;D. A tak to lubię jeszcze Ludmiłę, zawsze wie co robić w trudnej sprawie, umie się wykaraskać z kłopotów i odwrócić kota do góry nogami, mimo tego że jest manipulantką - lubię ją nawet ^^ No i oczywiście Leónka :-D

ocenił(a) serial na 7
Angie4Ever

Omg! jak mogłam zapomnieć o Angie, tak jest naprawde rewelacyjna, całkiem odmieniła życie Violi:)

ocenił(a) serial na 9
Megawiki2001

No właśnie, odmieniła, po części "obroniła" ją przed nadopiekuńczym ojcem i w pewnym sensie to dzięki niej Viola śpiewa ^^ A to że kłamie to nie że jest zła, tylko kieruje się dobrem czyjejś osoby, chociaż nie zawsze jej to wychodzi ^^

ocenił(a) serial na 10
Megawiki2001

A co mi tam. ^^
Najlepsze: Angie, Fran, Federico, German
Najgorsze: Diego, Esmeralda, Jackie

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Zgadzam się! Sądzę, że Angie i German powinni być razem. Federico z Francescą, Jackie z Gregorio a Esmeralda... z Matijasem.

ocenił(a) serial na 9
viol3tta

TAAAAK ! Mam identyczną pogląd na tą sprawę *o* Chociaż dalej nie wiem czy lepiej aby Fran było z Marco czy z Fede. Ale to tam . ^^ ALE ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ ^^

ocenił(a) serial na 10
viol3tta

Również się zgadzam. ^^

ocenił(a) serial na 3
viol3tta

Oooo:OOOO:O WTF?! Zaraz Madźka tu przyleci to ci się dostanie z Federico z Fran. NIENIENIENIENIENIENIENIENIENIENIENIE!!!!!!!!!

MARCESCA!
Ciekawe, czy kody html tu działają?
<b>MARCESCA<b>

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Nie działają :D

ocenił(a) serial na 8
Skailes

TAK, TAK, TAK!!! Omfg RODZINAAA! Gdzieś ty była całe moje życie?! Myślę dokładnie tak samo jak ty. :D Kurde. XD Fajnie jak ktoś ma podobny gust. :33

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Angie, te jej wesołe dzień dobry... Po prostu kocham :) Jade te jej teksty i miny wymiatają. Olgę i Ramallo. Co do Tomasa to się zgodzę,, :)

ocenił(a) serial na 9
Martina332

Ooo tak, Angie i jej dzień dobry - poprawia mi humor :D

ocenił(a) serial na 10
Megawiki2001

Było już wiele takich tematów ale cuż.. Tomas człowiek bez charakteru, dający sobą pomiatać, ciamajda, po prostu wymarzony chłopak dla każdej dziewczyny, ideał normalnie.

Megawiki2001

tyyyle już było takich tematów ale co mi tam ;p

Najlepsze; Ludmi, Cami, Leon, Braco, Andres
Najgorsze; Violetta, Tomek, German, Angie
Takie które czasami mnie denerwują a czasami nic do nich nie mam; Naty, Fran, Beto, Maxi ^^

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

No dokładnie, Ludmi, Cami i Leon najlepsze postaci ;) A Naty za bardzo daje sobie pomiatać przez Ludmiłę, ale może się jeszcze wyrobi dziewczyna.

ocenił(a) serial na 10
majka5454

racja bo to są postacie Z CHARAKTERKIEM. a no i oczywiście do najlepszych jeszcze Andres. ;))
LOVE LUDMI, ANDRES i LEON<LOS MALOS
xo xo

majka5454

Cami mnie czasami denerwowała zwłaszcza jak robiła te histerie ze "nie umiem śpiewać, odchodze ze studia bla bla" :P
ale poza tym jest spoko i ma w sumie fajny hipisowski styl ;p

karolina199

fakt, Cami miała gorszy okres, ale zawsze w nią wierzyłam ^^ i z tego co widzę w dzisiejszym odcinku cieszy się szczęściem wybrańców i nie narzeka ;)

majka5454

Naty właśnie tym mnie denerwuje, że daje sobą pomiatać jak głupia :P

ocenił(a) serial na 3
paulina25174

Nonono, mnie też :D Ale chyba jej "przyjaźń" z Ludmi się skończy po 40 odcinku 2 sezonu. Już długo sie na to zbierało...

KeThA

nie spojleruj mi :D

ocenił(a) serial na 3
paulina25174

Nie spojleruję, bo to nie jest pewne, tylko moje podejrzenie ^^ Oby. Bo chcem Naxi :D

KeThA

a ja się nie mogę zdecydowac między Naxi&Caxi xD taki tam dylemacik :P

ocenił(a) serial na 3
paulina25174

Taaaki drobiazg :D Ludzie zazwyczaj są albo zapaleńcami Caxi, albo Naxi, musisz się zdecydować :D Radzę ci dobrze, bądź fanką Naxi, nie czeka cię wielkie rozczarowanie na koniec ^^ Bo mało możliwa jest wersja Camili z Maxim. Przykro mi... Albo nie ;) Mam tylko nadzieję, że będzie mojeee Naxi<33 Kocham ich!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A co się stało w 40 odcinku 2 sezonu?

ocenił(a) serial na 8
Megawiki2001

Najlepsze postacie : Maxi, Naty, Camila, Fran
Najgorsze postacie : -
Ja, po prostu lubię wszystkich, ale często denerwuje mnie niezdecydowanie głównej bohaterki.

ocenił(a) serial na 3
Megawiki2001

TUTAJ MA APELACJA DO MILENKI: Mówiłam, że fanki Tomasa nie wymarły?! Miałam rację! Ha!

Best ever postacie: Marco, Federico, Fran, Maxi, Lena, JADE I MATIAS <33 (bez nich ten serial byłby nudny!)
Najgorsze: Violetta (1 sezon), Diego (2 sezon), German, Enszi

KeThA

hahah dalej fanki Tomasa czyhają na twoją głowe? xd

ocenił(a) serial na 3
karolina199

One mnie kochają, tylko mnie zastanawia: Dlaczego ja? (napisałabym tekst z czołówki, ale nie ma, to może zzastąpię z TS) Trudne sprawy zniknęły gdzieś, niech woje serce rozwiąże je. Truuuudne spraaawy!
Bo w sumie wszyscy z niego leją, a mnie się dostaje ^^

KeThA

zostałas uznana za przywódczynie oporu anty-Tomasowego xD

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ale fajnie! Rządzę czymś :D

KeThA

I z tego co czytam to nawet spora grupa, ludzi smiejacych sie z Tomaska ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ależ mam pod sobą ludzi ^^

KeThA

Masz poparcie nie ma co ;) ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Jej, kieruję antyfanami Tomasa i fanami Naxi :D Właśnie wywołałam falę miłości do tej pary ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A ja sie dziwilam skad oni maja tyle fanow, a to twoja sprawka!!

Megawiki2001

Najlepsze: Leon, Marco, Fran, Fede, Ludmiła i Olga
Najgorsze: Tomas, Angie, German

ocenił(a) serial na 7
Megawiki2001

Jakby co, to odrazu mówie że mi się tomas NIE PODOBA! Jak już to lepszy Leon!

ocenił(a) serial na 10
Megawiki2001

Przecież napisałaś, że Tomas jest najlepszy ;)

ocenił(a) serial na 7
majka5454

W sensie że Leon ładniejszy

Megawiki2001

najlepsze: Marco, Fede, Fran, Matias, Pablo, Maxi
najgorsze: Rafa Palmer (nie wiem czy dobrze napisałąm ale ta postac mnie rozwalała), Angie, Esmeralda

ocenił(a) serial na 8
Megawiki2001

O, widzę, że sporo osób nie lubi Angie. Ja również za nią nie przepadam, ale myślałam, że ma sporo zwolenników. xD

ocenił(a) serial na 8
julia_555

Sorry, za powtórzenia słowa "sporo" :D

julia_555

po prostu irytuje mnie czasem, jest gorsza momentami niż Viola w 1 sezonie
German Pablo, tam ten siam ten zdecydowałaby się wreszcie :P

ocenił(a) serial na 10
Megawiki2001

Angie. Jest taka słodka, i biedna. Bo chyba ona to najbardziej będzie cierpieć, chociaż na to nie zasłużyła!

ocenił(a) serial na 9
Megawiki2001

Najlepsze: Fran, Leon, Olga, Federico, Ludmiła, Jade, Maxi, Naty, Lena
Najgorsze: Tomas, Diego, Jackie,

Megawiki2001

Ulubione: Fran, Lena, Naty, Fede, Leon, Maxi i Jade za te jej inteligentne dialogi. <3

ocenił(a) serial na 10
Angeelaa

Najlepsze: Andres, Ludmila, Leon, Naty, Maxim, Beto, Antonia (xd), Olgita ,Jade i Gregorio
Najgorsze: German, Violetta, Tomas, Matias, Diego, Lara, Angie ale ją tak trochę tylko.
xo xo

ocenił(a) serial na 10
Andrestociachoo

Nie lubisz Matiasa? Jak możesz?

ocenił(a) serial na 10
majka5454

po prostu czasami mnie poprostu denerwuje.. ;)
xo xo