Moim zdaniem najbardziej udała się postać Tomasa, bo jest czuły, wrażliwy i utalentowany:) Ogromnie mnie denerwuje Camilla bo jest strasznie wygadana i ta mała kuzynka Tomasa. Jeszcze fajna jest główna bohaterka, Francesca i Nati, a wy jak uważacie? :)
Angie *o* Uwielbiam tą postać jest taka żywiołowa, mimo tego że kłamie, robi to żeby odnaleźć siostrzenicę i jej nie stracić. Jest wesoła i utalentowana :) Uwielbiam ją ;D. A tak to lubię jeszcze Ludmiłę, zawsze wie co robić w trudnej sprawie, umie się wykaraskać z kłopotów i odwrócić kota do góry nogami, mimo tego że jest manipulantką - lubię ją nawet ^^ No i oczywiście Leónka :-D
Omg! jak mogłam zapomnieć o Angie, tak jest naprawde rewelacyjna, całkiem odmieniła życie Violi:)
No właśnie, odmieniła, po części "obroniła" ją przed nadopiekuńczym ojcem i w pewnym sensie to dzięki niej Viola śpiewa ^^ A to że kłamie to nie że jest zła, tylko kieruje się dobrem czyjejś osoby, chociaż nie zawsze jej to wychodzi ^^
A co mi tam. ^^
Najlepsze: Angie, Fran, Federico, German
Najgorsze: Diego, Esmeralda, Jackie
Zgadzam się! Sądzę, że Angie i German powinni być razem. Federico z Francescą, Jackie z Gregorio a Esmeralda... z Matijasem.
TAAAAK ! Mam identyczną pogląd na tą sprawę *o* Chociaż dalej nie wiem czy lepiej aby Fran było z Marco czy z Fede. Ale to tam . ^^ ALE ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ ^^
Oooo:OOOO:O WTF?! Zaraz Madźka tu przyleci to ci się dostanie z Federico z Fran. NIENIENIENIENIENIENIENIENIENIENIENIE!!!!!!!!!
MARCESCA!
Ciekawe, czy kody html tu działają?
<b>MARCESCA<b>
TAK, TAK, TAK!!! Omfg RODZINAAA! Gdzieś ty była całe moje życie?! Myślę dokładnie tak samo jak ty. :D Kurde. XD Fajnie jak ktoś ma podobny gust. :33
Angie, te jej wesołe dzień dobry... Po prostu kocham :) Jade te jej teksty i miny wymiatają. Olgę i Ramallo. Co do Tomasa to się zgodzę,, :)
Było już wiele takich tematów ale cuż.. Tomas człowiek bez charakteru, dający sobą pomiatać, ciamajda, po prostu wymarzony chłopak dla każdej dziewczyny, ideał normalnie.
tyyyle już było takich tematów ale co mi tam ;p
Najlepsze; Ludmi, Cami, Leon, Braco, Andres
Najgorsze; Violetta, Tomek, German, Angie
Takie które czasami mnie denerwują a czasami nic do nich nie mam; Naty, Fran, Beto, Maxi ^^
No dokładnie, Ludmi, Cami i Leon najlepsze postaci ;) A Naty za bardzo daje sobie pomiatać przez Ludmiłę, ale może się jeszcze wyrobi dziewczyna.
racja bo to są postacie Z CHARAKTERKIEM. a no i oczywiście do najlepszych jeszcze Andres. ;))
LOVE LUDMI, ANDRES i LEON<LOS MALOS
xo xo
Cami mnie czasami denerwowała zwłaszcza jak robiła te histerie ze "nie umiem śpiewać, odchodze ze studia bla bla" :P
ale poza tym jest spoko i ma w sumie fajny hipisowski styl ;p
fakt, Cami miała gorszy okres, ale zawsze w nią wierzyłam ^^ i z tego co widzę w dzisiejszym odcinku cieszy się szczęściem wybrańców i nie narzeka ;)
Nonono, mnie też :D Ale chyba jej "przyjaźń" z Ludmi się skończy po 40 odcinku 2 sezonu. Już długo sie na to zbierało...
Nie spojleruję, bo to nie jest pewne, tylko moje podejrzenie ^^ Oby. Bo chcem Naxi :D
Taaaki drobiazg :D Ludzie zazwyczaj są albo zapaleńcami Caxi, albo Naxi, musisz się zdecydować :D Radzę ci dobrze, bądź fanką Naxi, nie czeka cię wielkie rozczarowanie na koniec ^^ Bo mało możliwa jest wersja Camili z Maxim. Przykro mi... Albo nie ;) Mam tylko nadzieję, że będzie mojeee Naxi<33 Kocham ich!
Najlepsze postacie : Maxi, Naty, Camila, Fran
Najgorsze postacie : -
Ja, po prostu lubię wszystkich, ale często denerwuje mnie niezdecydowanie głównej bohaterki.
TUTAJ MA APELACJA DO MILENKI: Mówiłam, że fanki Tomasa nie wymarły?! Miałam rację! Ha!
Best ever postacie: Marco, Federico, Fran, Maxi, Lena, JADE I MATIAS <33 (bez nich ten serial byłby nudny!)
Najgorsze: Violetta (1 sezon), Diego (2 sezon), German, Enszi
One mnie kochają, tylko mnie zastanawia: Dlaczego ja? (napisałabym tekst z czołówki, ale nie ma, to może zzastąpię z TS) Trudne sprawy zniknęły gdzieś, niech woje serce rozwiąże je. Truuuudne spraaawy!
Bo w sumie wszyscy z niego leją, a mnie się dostaje ^^
Jej, kieruję antyfanami Tomasa i fanami Naxi :D Właśnie wywołałam falę miłości do tej pary ^^
najlepsze: Marco, Fede, Fran, Matias, Pablo, Maxi
najgorsze: Rafa Palmer (nie wiem czy dobrze napisałąm ale ta postac mnie rozwalała), Angie, Esmeralda
O, widzę, że sporo osób nie lubi Angie. Ja również za nią nie przepadam, ale myślałam, że ma sporo zwolenników. xD
po prostu irytuje mnie czasem, jest gorsza momentami niż Viola w 1 sezonie
German Pablo, tam ten siam ten zdecydowałaby się wreszcie :P
Angie. Jest taka słodka, i biedna. Bo chyba ona to najbardziej będzie cierpieć, chociaż na to nie zasłużyła!
Najlepsze: Fran, Leon, Olga, Federico, Ludmiła, Jade, Maxi, Naty, Lena
Najgorsze: Tomas, Diego, Jackie,
Najlepsze: Andres, Ludmila, Leon, Naty, Maxim, Beto, Antonia (xd), Olgita ,Jade i Gregorio
Najgorsze: German, Violetta, Tomas, Matias, Diego, Lara, Angie ale ją tak trochę tylko.
xo xo