Była już najlepsza, pora na najgorszą <Max 3>
Moje:
1. Are you ready for the ride
2. Nuestro camino
3.Peligrosamente bellas
Are you ready for the ride jest całkiem fajna.
Rozumiem dlaczego nie lubisz Nuestro camino ;p
Tu nie chodzi o moją niechęć do Leónetty, bo "Podemos" np lubię. Jest takie nijakie, a wykonanie okropne.
No to teraz wybierz 3 najgorsze piosenki z violetty, jak w temacie; D
Ja miałem przemówienie na jedną stronę podaniową pisać, a tymczasem na filmwebku siedzę :D
Ja miałam pisać pracę z angielskiego z translatorem, fajnie, że w ogóle zaczęłam.
Najgorsze:
One Beat
Entre tu y yo
Ti Credo (znudziło mi się)
I znowu moje On beat padło :< :D
Wysłuchaj jej kilkanaście razy, to jedna z niewielu rytmicznych piosenek w serialu, też mi się najpierw nie podobała :D
Aaaaaaa :D Było pod moim, więc pomyślałem, że do mnie, nie zwracając uwagę na "W odpowiedzi do..." xD
Poza tym mam coś w tym temacie w powiadomieniach i nie wiedziałem co, myślałem, że to ot ;D
Mówisz do kogoś? Zwracasz się do sądu, nauczyciela, dyrektora?
Co masz dokładniej powiedzieć? Bronisz kogoś tak, ale co zrobił?
Spoko, każde wyzwanie jest dobre :D
Serio mam ci coś takiego wymyślić? Wybieram się na prawo... (ja co tydzień średnio zmieniam obiekt zainteresowań ;p)
Nie, żartowałam, my teraz musimy artykuły pisać i dzisiaj chłopacy na polskim napisali "Czemu piersi są fajne"? ~M.
ADAAAAAŚ <3
Już to wiem, ale u mnie ostatnio mówi się w klasie Adaś na Mickiewicza, to pewna nie byłam ^^
Jego wczorajsze GENIALNE teksty kierowane do Wiki wciąż są w mojej głowie. xdd ~J
to zależy chyba do kogo ma być. Możesz zacząć : "szanowni ..." albo " Drodzy ..." tak przynajmniej miałam na polskim :D
używaj pons.eu hiszpańsko-polski. Ja mam słownik (od wtorku, ale to szczegół) i tego używam, jak nie rozumiem. :D ~J
1. One Beat - Nie przypadła mi wyjątkowo do gustu.
2. Peligrosamente bellas - Głos Naty i Ludmiły cudo*-*, ale sam tekst piosenki i wykonie fatalne
On beat musisz sobie często słuchać, dopiero po 5000 wysłuchaniu zacząłem ją uwiebiać :D Taka rytmiczna, do tańca :D
Nie które części są okey, akurat to mi się spodobało. Sam refren mnie dobija, nie wiem czemu. Druga zwrotka, też jest do wytrzymania, a nawet całkiem spoko.;*
Dlaczego?
On beat, on beat somos generación (jesteśmy, a generación nie wiem, jak mam użyć - pokoleniem? XD),
on beat, on beat vivo mi vida asi (żyję tak moim życiem ?)
on, beat, on beat, somos generación,
on beat, on beat, oye mi corazón latir (Posłuchaj bicia mojego serca, bodajże)
♥
To jest piosenka promująca StudioONBEAT, więc nie musi się wszystkim podobać. Jak dla mnie jest spoko. ~J