Dobra rozumiem, że niektórzy lubią seriale tego typu ale ja ich nie trawię. Obejżałam 10 odcinków i
dalej nie da rady. Po pierwsze polski dubbing do bani tak samo jak muzyka i taniec. Jedyną osobą
która ładnie śpiewa jest Mercedes Lambre. Ja na DC najbardziej lubiłam nie ma to jak hotel i nie
ma to jak statek teraz lubię oglądać Jessi i Powodzenia Charlie ale Violetta jest po prostu zwykłym
serialem o dziewczynie która nie wie jakiego chłopaka wybrać a na końcu i tak bierze tego
brzydszego. Jeżeli nie będziecie mogły sobie poradzićz z tym że ktoś nie lubi waszego serialu to
poprostu nie piszcie mi komentarzów :))))
Nie wybrała brzydszego. Przykro mi,z e cię rozczarowałam :)
Miło było poznać! Ciało
Nie podoba się dubbing - naucz się hiszpańskiego i w oryginale oglądaj;)
Nie podoba się jak śpiewają - nie słuchaj piosenek (serial się przecież na nich nie kończy).
Ale proszę cię, nie próbuj mi tu wciskać, że Jesse jest w czymkolwiek lepszea od Violetta...
A to podobno ja jestem słaba z polskiego. Nie wspomnę już o braku przecinków.
Ten przykład podwyższył mi samoocenę i jestem już pewna tego, że jestem inteligentna ;) ~M.
no świetne :D Chciałam wynając siostre do zrobienia takiego ale nie specjalnie mi się podobają zdjęcia wykonane przez nią :P jak idziemy na zdjęcia to ja mam 3, które się nadają, a ona ma jakieś 20-30 :P
:D Może jesteś mniej fotogeniczna od niej? (a co tam, będę bronić twojej siostry). Z tego co wiem też masz młodszą siostrę i nazywa się Julka, czy z kimś Cię mylę?
tak ale mam jeszcze rok młodszą siostre i mam jeszcze brata :P mniej fotogeniczna to możliwe ale to nie zmienia faktu, że zdjęcia nie specjalnie jej wychodzą, raz zrobiła mi zdjęcie tak że byłam na nim ledwo widoczna, a widać było wszystko wkoło :P
Jula ma 9 :P a ona złapała mnie jako mały obiekcik na samym środku zdjęcia, a reszta to trawa, drzewo i niebo :D
Mój 28-letni brat także XD A jak jest jeszcze moja siostra to jest potrójne combo, bo dochodzę jeszcze ja XDD
Hehe XD A my największy hałas z siostrą robimy jak dogryzamy naszemu bratu, ale on nie pozostaje dłużny i robi się głośno XD
to nie wiecie, jaki jest prawdziwy hałas, jak dwójka dzieciaków wrzeszczy na raz, trójka się kłóci o coś lub lata po całym domu, albo dwójka się kłóci a jedno ma na cały regulator włączony komputer...
:D Doceńcie swoją ciszę