Ja szaleję za Cómo quieres ,bo słowa są banalne ,a szybko wpada w ucho i Peligrosamente
Bellas ,bo uwielbiam takie rytmy <3
na pierwszym miejscu Alcancemos las estrellas (w wykonie Ludmi), lubię też Entre dos Mundos :D
z czasem zaczęłam się przekonywać do yo soy asi ;)
a no i jeszcze angielskie Ser Mejor by Camila ;)
Alcancemos też lubię :) . Yo soy Asi przejadło mi się ,bo ostatnio miałam fioła na punkcie tej piosenki. Camila ma śliczny głos więc w jej wykonaniu lubię słuchać każdej piosenki : )
Tak pomimo, że przy tej piosence ( yo soy asi) zniszczyła się Leonetta :((((((!!!!!!!!!! to lubie ją nawet, a inne piosenki bardzo też lubie np. nuestro camino jest boska
nuestro camino!!! ^^ bogata, spokojna ale głęboka, no i słowa, takie jakby dojrzałę więcej w tym spokoju rozwagi.
Zdecydowanie Nuestro Camino! Słuchm tego na okrągło. Ostatnio Alexis zrobiła piękny teledystk. Idealnie wybrała momenty adekwatne do tekstu ;)
youtube /watch?v=Ne72X7fkt94
końcówka jest powalająca ;)
rzeczywiście, świetny wybór. Ogólnie niektóre sceny z Violetty są wprost epicko romantyczne. Nie wiem jak zdrowa uczuciowo dziewczyna po czymś takim chciałaby wybrać Leonarę *.* Alexis jest nieoceniona, ma mnóstwo świetnych filmików. Jest taką oazą Leonetty ^^ za pierwszym razem nuestro camino wydaje się takie jakby suche, ale z każdym przesłuchaniem me encanta coraz bardziej ^^ i bardzo mi się podoba technika jaką opanowała Violetta, jestem pewna że Martina sprzed roku nie zaśpiewałaby nawet w połowie tak dobrze, bo głos miała zawsze ale nie takiej techniki. Zwłaszcza na niskich dźwiękach co się odbiło bardzo na ahi estare. Myślę że jest to najlepsze dzieło postaci Violetty. Quiero mirarte, quiero sonarte, vivir contigo cada instante, quiero abrazarte, quiero besarte, quiero tener te junto amiiiii, achhhh
Jak tylko to usłyszal wiedziała, że tłumaczenie będzie piękne... I ja też uwielbiam Alexis ;)
No i masz rację. Ten kto po tym filmiku (oczywiści znając tłumaczenie) wybierze Leonare nie jest człowiekiem. Zgadzam isę, że Viola musię się trochę wysilić. Ale mam newsa: W tym tygodniu w "Violetta 2" Viola pędzie trzymała Leóna za rękę, (chyba) mówiła mu jak ważny jest dla niej czy coś, a on nie zabierał tej ręki i jej słuchał. Najlepsze jest to, że tego świadkie bYŁa Lara.
Tu link: youtube /watch?v=_sy2xe-hmF8 Na samym początku. Jak by ktoś mógł przetłumaczyć... ;)
Nuestro Camino, Código Amistad i Entre dos mundos najlepsze ♥
Gdy słyszę Código Amistad aż chce mi się śpiewać i tańczyć, a na sam rytm Nuestro Camino po prostu stoja taka spokojna i zakochana w tej piosence xd
Alcancemos las estrellas zamiast Entre dos mundos, bo chciałam zrobic taką trójkę najlepszą, a zapomniałam o tej piosence :D
Planeta de las chiiiiicas exlusividad :D też lubie to sobie nucić ^^
ja bym nie postawiła w pierwszej trójce samych piosenek z 2 sezonu. ogólnie pioosenki z 2 podobają mi się mniej niż z jedynki, wszystkie są boskie ale me encanta podemos, nuestro camino i ser mejor ^^
aaaaaaaaaaaa też uwielbiam to nucić. xd + to jedyne słowa jakie umiem 'wynucić' bez przejęzyczania się. :D
no, bez wyrywania akcentowi rączek i nóżek że tak powiem :D jak to zazwyczaj robie ze słowami po angielsku. Nie cierpie kiedy sobie śpiewam i piosenkarz się myli :?
Ja to chyba wolę po hiszpańsku, bo niby angielsku od zawsze, od małego, a bardziej bełkocze niż po hiszpańsku ;)
aaaaa fuc.k xD jak ktos odpisuje to rzadko paczam na temat xd z drugiego oczywiście como quieres, alcensemos i nuestro camino
jez, jestem synonimem nieopgarnięcia xdd nie szkodzi, napisałam drugi, tym bardziej że za pierwszym razem chyba napisałam inaczej
Nuestro Camino. < 3
a poza nią: Alcancemos Las Estrellas, Código Amistad, Cómo quieres.^^
Yo soy Asi odpada - nie mogę słuchać Diegoo, bo mi się źle w żołądeczku robi. ;c :DD
Yo Soy Asi,Peligrosamente Bellas,Hoy Somos Mas,On Beat,Como Qieres,a z wykonów to chyba Ven y Canta jak Viola z Esmeraldą śpiewały.Nie znoszę tej wieźdźmy,ale trzeba przyznać,głos ma zacny :)