Widzę, że na tym forum nie ma zbytnio fanów Ludmiły...
Wiem, że jej nie lubicie ze względu na jej charakter, ale zauważcie to że ona się tak zachowuje
bo jest za bardzo rozpieszczona.. Jak myślicie, w jaki sposób wy na jej miejscu
zachowywalibyście się..? Jak diwy.? Bynajmniej.
Sama nie jestem jej wielką fanką ale to tak jak by dyskryminować Andresa bo nie jest wybitnie
inteligentny.. Ale co oni na to mogą poradzić, tacy już są.. Proszę Was tylko żebyście spróbowali
dać Ludmi szanse i dociekać się u niej dobrych cech bo napewno gdzieś głęboko, głęboko,
głęboko są w niej zachowane...
Tak, jak mówiła Naty w dzisiejszej powtórce- Ludmiła gdzieś głęboko, głęboko, głęboko, głęboko, głęboko, głęboko, głęboko... może i jest nawet subtelna. Jakby Tomaszek odpowiedział na jej uczucie, może miłość zmieniłaby ją na lepsze. Może.
Nikogo nie można tak od razu skreślać. Zresztą, jak ona ma nie być próżna przy takiej urodzie? Widziałam zdjęcia, na których Mercedes jest bez makijażu i wygląda ślicznie, nawet lepiej niż z kilogramem tapety.
Na przykład na tym zdjęciu, z Pablo Espinosą (tygodniowy zarost nie dodał mu męskości)
http ://idolospop . com/wp-content/uploads/2012/10/foto-novios-mercedeslambre-pabloespinosa-1.jpg
ja tam ją nawet lubię ;] potrafi sobie przynajmniej poradzić w życiu, a nie tak jak Violetta ;/ jest rozpieszczona, ale potrafi postawić na swoim i dąży do celu (co prawda po trupach, ale każdy ma inny sposób)
+jej włosy to coś pięknego :D wolę brunetki ale u niej może być :D
też uważam że ma śliczne włosy :***
i uwielbiam ją za to że jest zdecydowana i wie co chce w życiu robić... ;)
A ja kocham Ludmiłe, to jedna z moich ulubionych postaci. Na samym początku mnie irytowała i miałam ochotę udusić ją gołymi rękoma, ale teraz ją uwielbiam <33 Wolę ją bardziej niż Violette.
Przynajmniej wie, czego chce ;) A Vilu jak ta chorągiewka co chwilę zmienia zdanie.
Ja ją uwielbiam :3 Gdyby nie ona, serial straciłby na fabule i na wartości. Jest charakterna i dodaje smaczku.
No i po części rozumiem ją i jej motywy, a nawet jest mi jej trochę szkoda. Pogubiła się w tym wszystkim i przez Violettę czuje się zagrożona... Może i skupiała się na Tomasie, ale przecież Violetta odebrała jej po kolei Leona i zainteresowanie każdego w Studio... :) Z przekory i na złość Camili podpisała umowę, to i znowu cierpiała męki z wyśmiewania. Ostatnio jej próby i knowania osiągają nierzadko odwrotny skutek. No i ma tylko Naty. Tę jedną, jedyną Natalię, której nawet przy sobie nie będzie potrafiła zatrzymać.
nie znosze violetty, to ona zachowuje się jak paniusia ostatnio zauwazylam. ludmiła chociaż jest szczera i mówi to co myśli a violetcie ciągle coś nie pasuje. ojciec chce z nią na spokojnie pogadać a ona wciąż mu pyskuje, w teatrze zjechała Angie jak ta jej chciała pomóc a poza tym stwierdziła wcześniej że Angie nie jest taka jak się wydaje bo powiedziała jej ze wyprowadziła się bo chce się zająć karierą. nawet jeśli to byłaby prawda to viola nie miała prawa tak mówić o Angie bo miała prawo ułożyć sobie życie
Też myślałem, że raczej większość osób nienawidzi Ludmiły, a tutaj zaskoczenie...
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Postacie+w+serialu% 3A+od+najlepszej+do+najgorszej%3A,2155267
Film promujący bohaterkę Ludmiłę Ferro
http://www.youtube.com/watch?v=WavBjq5G3F0&feature=youtu.be
Kocham Ją <3
Ciągle mnie to zastanawia. Cieszę się, że gdzieś na świecie jest człowiek, który myśli tak samo jak ja XD
Może jesteśmy jakąś zaginioną rodziną czy coś? A nie, jesteśmy rodziną, przecież jesteś żoną (chyba?) mojego braciszka Mareczka XD
No bo on się nie loguje :D Jest braciszkiem Magdy, więc i moim (w którymś temacie się dowiedziałam że mam jeszcze jednego brata XD)
C'nie? Mam dwóch braci (Magda i Mareczek) i siostrę (zielona) ale nie jestem do końca pewna czy ona jest moją siostrą XD
Dobra, przynajmniej mam jakieś połączenie do waszego drzewa i już nie jestem "przyjacielem rodziny";)
To ty byłaś świadkiem na moim ślubie? Chociaż nawet nie pamiętam czy doszło do tego ślubu ;p
On już od paru dni nie pamięta, że powinien tu zajrzeć, więc raczej wątpię ;p
No to nie wiem, może nie pamięta, bo jeszcze go trzyma po domniemanym weselu? (jeżeli było) XD
Żartuję :D Ale serio, chyba o żonie zapomniał i o siostrze zapomniał...
Na tym forum co druga twierdziła, że Maruś to jej tatuś, ale on się wypierał i komu tu wierzyć?
A ja akurat Ludmiłę kocham.
To Violetty nienawidzę. Wiecznie rozpieszczany bachor, robi ze wszystkiego dokoła trudne sprawy. Szkoda słów.
ja też ją lubię :) czasem mnie denerwuje swoim niezdecydowaniem, ale ogólnie jest okej :)
Napewno lepsza od Leóna.
I z wyglądu też już lepiej. Czasem nawet spodnie ubierze. Ubiera się przynajmniej na swój wiek, nie to co w 1 sezonie.
Ja tam Ludmiłe uwielbiam od 1 sezonu, była i jest taka ciekawą i jasną postacią, przynajmniej wiedziała czego chce i to w niej ceniłam.
Zresztą bez niej to nie byłby ten sam serial, fakt że czasami irytuje mnie że bywa uparta jak małe dziecko, chociażby teraz kiedy czekam na jej wielką przemiane aby mogła byc z Fede, a ona idzie w zaparte.
Ja Ludmiłkę kocham! Jest boska!!! ♥ Ma świetny głos, genialnie się rusza... I te jej minki. ;33 Mrah.