Nie będe zakładać dwóch osobnych tematów, ale jestem ciekawa co o nich myślicie. Ee.. Dobra, to co o nich myślicie? :PP
Ludmiła... Co by tutaj o niej napisać XD Jest mściwa, ma charakter, lecz czasem "udaje" głupią :D Czasem rozwala swoją inteligencją :] Ogólnie nawet ją lubię ;D Mechi ma charakterystyczny, zarąbisty głos :P
Naty - Ma fajny styl, gdzieś do ok. 60 odcinka 1 sezonu była taką cichą myszką, ale teraz umie się postawić itp. :D Ma fajny głos ^^
Uwielbiam Ludmiłę. Jest świetna. Ma charakter, wie czego chce, potrafi walczyć o swoje. Jest całkowitym przeciwieństwem Violki i za to ją lubię;)
Naty ma za słaby charakter jak dla mnie. Nawet ją lubię, ale nie jestem jej wielką fanką.
Co do Ludmi- z ust mi to wyjęłaś.
A Naty bardzo lubię, bo jest troszkę podobna do mnie. Oprócz tego swietnie się ubiera. Uwielbiam ją.
Ja mam coś z Ludmiły: zawsze chcę być we wszystkim najlepsza i nienawidzę przegrywać;)
To, to ja też. Musze byc lepsza lub najlepsza, dobra to ponizej mojej godności.
P.s maly ruch dzisiaj, czyż nie?
Nie zwróciłam uwagi, bo dopiero weszłam na filmweba, bo późno wróciłam ze szkoły. Ale racja, przeważnie o tej porze toczą się rozmowy, a teraz cisza... To wszystko przez szkolę, ja ci mówię;)
Nie ma tu tak dużo osób piszących maturę w tym roku, na szczęście, bo forum całkiem by wymarło.
Tak jak teraz?
Dzisiaj byly chyba powtórki i to chyba główny powód. Normalnie, gdy w Polsce wszedł 2 sezon, to byl tu nawał ludzi, nawet takich, którzy nie należą do naszej społeczności.
Trzeba ogarnąć ludzi żeby przybyli. Jak coś to najwyżej będziemy tylko we dwie.
Jeżeli masz na myśli mnie, to na pewno mnie nie będzie. Jak jestem na kompie to nie umiem się skupić na odcinku, a zresztą mam wielu chętnych na laptopa o tej porze. :D
Myślę, że nie tyle szkoła zawiniła, co powtórki Violetty :D Gdyby jeszcze była środa, to szłoby pokomentować nadchodzący odcinek NDiNZ. Gdyby był weekend, to by były skoki. A tak - pusto, cicho. Nuda.
Zuzka, może chciałabyś napisać za mnie wypracowanie z polskiego? Ty tak ładnie piszesz;)
Bo tak mi się nie chce, że nawet nie wiesz.
Sen - odzwierciedlenie serca i duszy człowieka czy niewinna igraszka wyobraźni. Trzeba się odnieść do 3. części Dziadów i jeszcze dwóch innych przykładów literackich.
Ja lubiłam kiedyś pisać rozprawki, ale ostatnią pisałam jeszcze w gimnazjum i trochę zapomniałam jak to się robi.
Ja sie ostatnio uczylam.
Patrz:http://nadobre.tvp.pl/foto/fotostory/fotostory-atak-na-wiktorie-122857/
Sen - odzwierciedlenie serca i duszy człowieka czy niewinna igraszka wyobraźni. Trzeba się odnieść do 3. części Dziadów i jeszcze dwóch innych przykładów literackich.
Żartuje sama napisze, a masz jakiś pomysł do czego można się jeszcze odnieść?
Może Makbet? On i jego żona mieli koszmary po zabójstwie króla Dunkana. :D Nie wiem co jeszcze.
O, dobry przykład. Nie wpadłabym na to;)
Muszę przeanalizować wszystkie licealne lektury i zobaczyć kto tam miewał jakieś sny.
Właśnie tak się zastanawiam i nic mi nie przychodzi do głowy ;D Podobno w Lalce coś jest, ale jeszcze nie przeczytałam.
Ludmi jest the best :D Naty bardzo mniej ;d Ale uwielbiam sceny wspólne z Mechi i Albą bo lubię patrzeć jak Ludmiła się nad nią znęca ^_^
Ludmi jest najlepsza! Bez niej serial byłby o wiele,wiele gorszy-byłby zwykłą sielanką ... Mechi jest cudowna .:*
a co do Nati...Nati jak Nati sama w sobie jest świetna. Jej się nie na nie lubić .: )
Ludmiłę bardzo lubię, zarówno jak Naty. Lu jest bardzo pewna siebie i wie czego chce, gwiazdorzy, ale to w końcu taka postać. Mechi uwielbiam <3 Naty ma świetny styl :)
Przy okazji, wywiad by Skai
1. Co myślisz o Angie?
2. Wolisz Leonettę czy Dieglettę?
3. Wolisz Naxi czy Caxi?
4. Wolisz Germangie czy Pablangie?
5. Ulubiona postać z Violetty
6. Ulubiona para
7. Oglądasz jakiś serial poza Violettą?
8. Ulubiony aktor/aktorka z Violetty.
9. Wolisz masło, czy margarynę?
10* Ulubiona piosenka z Violetty
11* czym sie interesujesz poza violettą?
12* po prostu napisz, cos o sobie.
1. Angie jest naprawdę fajna, ale zaczęła mnie denerwować tymi swoimi ciągłymi wyprowadzkami z domu Germana.
2. Leonetta por siempre <3
3. Naxi :)
4. Tutaj nie mam zdania, ciągle je zmieniam.
5. Hm... Ojej, trochę ich dużo, ale chyba León.
6. Fedemiła ostatnio ;)
7. Różne, ale wyrywkowe odcinki.
8. Mercedes Lambre/Jorge Blanco
9. Margarynę xd
10. Yo Soy Asi (to tylko jedna z wielu)
11. Śpiew, blogowanie
12. Karolina, 12 lat, piszę blogi z opowiadaniami o Violettcie. Lubię śpiewać i tańczyć :D