Hej chciałam zapytać ile jest fanów Leonetty :D , ponieważ dziwi mnie jedna rzecz jak można być za Diegettą (sorry fanki
Diegetty) skoro ona nawet nie istnieje ? ;d no bo przecież Diego oszukuje Viole :d, ale dobra nieważne wracam do
pytania ile jest fanów Leonetty :P a tak wgl to zapraszam na mojego bloga o Leonettcie♥ :D
http://leonettaopowiadaniaxd.blogspot.com/ :d sorry że się reklamuje :p ale chciałabym zeby ten blog wypalil :P
Zapraszam wszystkich serdecznie :d no dobra kto jest za Leonettą ? ;d
Ja jestem za Leónettą ^^ Leónetta Por Siempre <333 Zaraz wpadnę na twojego bloga ;)
Tylko jedna rzecz Cię dziwi? Mnie dziwi wiele rzeczy, a jedną jest to oto pytanie: "Jak można być za Leónettą?".
Jest sztuczna, mdła, nierealna. Oboje nie wiedzą czego chcą. Violka potrzebuje u boku kogoś, kto będzie przy niej zawsze, nie opuści jej- Diego. León sam nie wie czego pragnie, do tego wnerwia się i obwinia wszystkich, jak z kimś nie jest.
Potem może się rozpisze, bo bateria mi się skończyła.
Wyjątkowo, zgadzam się z Sebkiem. To coś znaczy więc doceń to,z acna niewiasto!
Sama siebie zadziwiam xD Czasami zgadzam się z Tobą aż za bardzo, a czasami się nie zgadzam całkowicie ^^ No trudno...
Ja jestem ,byłam i zawsze będę za Leonettą i Zuzia też.
Leónetta por siempre <3<3<3<3 ~ A
Oczywiście że Leonetta :)
To dla nich zaczęłam oglądać ten serial, są najlepszą parą.
Kocham ich <3
Oto ja, jedna z największych fanek Leonetty na tym forum.
Ja tak samo zaczęłam tylko dla nich oglądać i też jestem jedną z największych fanek Leonetty na tym forum xD <3
Haha już się boję... xD
Kto jest moim ojcem ? ( zabrzmiało jak z reklamy "kto jest jest ojcem Pablito? " xD )
raczej nie :( Jest kilku chłopaków : Sebek, Alex, Mikołaj , ale oni chyba nie chcą być w naszej rodzinie :/
Hmmm.... nie wiem szczerze mówiąc, niech się ogarnie w drzewie genealogicznym i niech sam zadeklaruje się mniej więcej gdzie chce być XD