PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czy to prawda że Leon zakocha się w Larze i zerwie z Violetta bo kilka godzin temu przeczytałam na głównej stronie Violetty. I tak się zastanawiam

ocenił(a) serial na 10
TiniStoessel

nie, gdzie takie głupoty piszą?

ocenił(a) serial na 10
TiniStoessel

Poproszę linka, bo jak nie zobaczę, to nie uwierzę :)

ocenił(a) serial na 10
TiniStoessel

Ja za bardzo się w tym nie orientuję(znaczy uważnie ogl. Violettę ale nie wchodzę na blogi itp.) ale jeśli to prawda to czuję się co najmniej POTWORNIE!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
TiniStoessel

niemożliwe, Lara to postać trzecioplanowa, Leon pierwszo, nie mogli by dać ważnej postaci do mało ważnej. Poz tym, 2 sezon ma się opierać na zmaganiu się uczuć Leona i Vilu, aby byli razem, a w tym przeszkody - Diego i Lara!
Ale romans z Larą nie jest w stylu Leona, uwierz! :)

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

Marzę, aby to co mówisz było prawdą ;] Loffciam Leonka <3 Jest świetny dla Vilu!

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

oglądam 2 sezon po hiszp ,a bieżąco, i widzę jak na siebie patrzą postacie Leon i Violetta - jakby byli dla siebie stworzeni, jakby wzajemnie się pragnęli xd to wyczuwam. :D
poza tym, Leonowi za bardzo zależy na Vilu, aby ją zdradzał z pierwszą lepsza, to nie w jego stylu. ;3
Violka też, od początku chce być z Leonem, ale przez Diega są komplikacje. Ale niedługo się pocałują i bd happy end xd

ocenił(a) serial na 9
Leonetta4ever

a znasz hiszpański? :D bo też oglądam od początku i na bieżąco, ale niewiele ogarniam.. raczej po akcji i zachowaniu postaci. ;d

Dani_8

Czego nie ogarniasz???

ocenił(a) serial na 9
mundovioletty

ogólnie. ;D trudno wywnioskować o co chodzi, jak się nie za bardzo zna język. :D

Leonetta4ever

Też oglądam drugi sezon na bieżąco, i muszę powiedzieć że kurza minę ten cały Diego. Wzruszyła mnie scenka w której León podczas rozmowy telefonicznej z Violettą powiedział jej że lepiej będzie dla nich jak zostaną przyjaciółmi jak dawniej że nie chce żeby się powtórzyła sytuacja z zeszłego roku. Viola prawie płakała widać było jak bardzo kocha Leóna.

mundovioletty

Też to widziałam :D Violetta zakocha się w tym Diego ??.. Oby nie..;/

Leonetta222

Tego jeszcze nie wiadomo, bo Violetta ciągle myśli o Leónie.

ocenił(a) serial na 10
Leonetta222

będzie miała coś z nim, będą parą przed kilka dni, ale z Leosiem ostatecznie. :)

ocenił(a) serial na 9
mundovioletty

teeeeż mnie strasznie irytuje... ja bym takiegooo od razuu. yh.
wpierdziela się wszędzie, gdzie go wcale nie trzeba.. xd
tylko mnie wkurzyło, jak powiedział do Vilu, że zamierza być jej: 'przyszłym chłopakiem' ? ;d
ale słodka za to była scena na karaoke.. zanim znowu Diego się nie wepchał. ;x

Dani_8

tak, tak
powiedział to
a teraz, w 9 odc, gdy śpiewaja przed sponsorem, on chciał ją chyba poprosić o bycie parą, ale ochroniarz go nie przepuścił. :3

ocenił(a) serial na 10
mundovioletty

A w ktorym odcinku to bylo ?

niewidzialna_3

w 6 odc.

ocenił(a) serial na 10
mundovioletty

Aha dzięki ; )

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

Mmmm czudoownie ;ll rozpływam się.........

ocenił(a) serial na 6
TiniStoessel

Jeżeli tlumaczylas translatorem, to pozdrawiam ;) daj linka ja na to spojrzę

ocenił(a) serial na 10
TiniStoessel

tu Leonetta z 3 konta

tak naprawdę nie bedą mieli romansu.. to nie jest w stylu Leona, on by tego nie zrobił Vilu bo za bardzo ją kocha. !
Leoś <3

TiniStoessel

niestety leon będzie mał romans z larą i już raczej nie wróci do Violi

ocenił(a) serial na 10
wiki1011

Leon nie będzie miał romansu z Larą podczas bycia z Vilu. Dopiero parę odcinków po rozstaniu z nią. (Uwaga Spoiler!) Podobno Violetta i Leon mają do siebie wrócić w 67 odcinku.

ocenił(a) serial na 9
TiniStoessel

Po pocalalowaniu Diego i Violetty Leon z nią zerwie . W którymś odcinku ( nie pamietam , w którym ) Leon bedzie przez chwile z Lara i ze 2 razy sie pocałuja . Ale słyszałam ,ze właśnie , ze Leon wróci do Violetty .