PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Leon & Diego

ocenił(a) serial na 8

Co sądzicie o występie Leona i Diego ? Moim zdaniem BOMBA ! Leon i Diego mają super głosy,
za Diegiem nie przypada (pewnie wiecie dlaczego...) Ale tak szczerze to uważam, że gdyby nie
Violetta to oni mogli by się nawet zaprzyjaźnić :)

watch?v=_y1iJGxR_18

PS Wklejamy to po nazwie youtube com /

ocenił(a) serial na 10
BlackGirl_1

Wiem, które to i nie chce mi się wchodzić w link. Słuchałam tego wykonu tylko do głosu Leona, bo Diego w tym... No nie wyszło mu, zresztą Marco w Podemos też nie poszło. Francesca za to już wspaniale wypadła w Podemos.

ocenił(a) serial na 6
BlackGirl_1

Mnie tam się podoba to wykonanie i ta piosenka po angielsku :)) Leon zaśpiewał genialnie, Diego troche gorzej, jednak wspólnymi siłami, według mnie, wyszło super :D

BlackGirl_1

Mnie denerwuje strasznie Diego zwłaszcza jak śpiewa tak się wykrzywia jakby śpiewał na siłę, ...no jakby śpiewanie kosztowało go duży wysiłek zwłaszcza jak zamknie jeszcze oczy
a León jak zwykle - genialnie ;)

użytkownik usunięty
BlackGirl_1

Nie mogę obecnie wklepać linku, ale jeśli chodzi o ich angielskie wykonanie piosenki "Euforia", to wyszło super :P Znaczy, Diego miał trochę dziwne odruchy, które mnie lekko rozpraszały, ale poza tym wszystko było OK :D Leon wyszedł świetnie. Totalnie dominował nad Diego ^^ Tu masz link do ich wspólnego wykonania Voy Por Ti: www . youtube . com /watch?v=WxuNIgJMMvY
Jakość obrazu nie najlepsza, ale nie o to mi chodzi - kiedy śpiewają razem, Diego w ogóle nie słychać. W pewnych momentach można wychwycić jego głos, ale tylko w niektórych.

ocenił(a) serial na 6
BlackGirl_1

ton jest Euforia po angielsku? Ludzie, kocham Jorge a nawet gdyby nie, POKOCHAŁABYM GO PO TYM. Lekkość, naturalność, jednocześnie pazur i testosteron, dobry akcent, wyróżnienie się na tle duetu, dobre ruchy, nie pozostaje w miejscu, epickie ruchy z gitarą, raz jeszcze- DOSKONAŁY pod względem piosenki ruch sceniczny. Diego był ociężały, opóźniony i w dodatku cichszy, i miał prześwity hiszpańskie, a Leon zaśpiewał jakby mówił po angielsku od pieluch.
Po raz kolejny León tudzież jorge udowodnił swoją wyższość

ocenił(a) serial na 6
BlackGirl_1

i nie uważam żeby byli mogli być przyjaciółmi. Dwóch alfa w stadzie to o jeden za dużo ;) omegi potrzebują alfa dla ochrony, alfa potrzebuje dominacji. natura XD ten układ dobrze się sprawdza z Andresem; Leon chroni go przed jego głupotą a Leon utwardza charakter XD

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

hahaha dobre XD

ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

jestem miszczem wszelkiej analogii XD

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Zgadzam się z tym, po prostu jesteś miszczu!

ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

muahahaha! 3:]