PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jak dla mnie to
1.Rescara Mi Corazon
2.Encender Nuestra Luz
3.Aprendí a decir adiós
4.Ser Quien Soy
A wam które najbardziej przypadły do gustu?

ocenił(a) serial na 7
Violetta_Stosel

3 i 2 z Twojej listy, a takie, które można znieść to' Rescata mi corazon' i ' Quiero'
Lodo zdecydowanie najlepsza <3

ocenił(a) serial na 8
Violetta_Stosel

Mnie podoba się piosenka Lodo i chłopaków. :)

ocenił(a) serial na 7
Violetta_Stosel

Wszystkie z twojej listy da się przesłuchać ^^ moim faworytem jest piosenka Diego.

ocenił(a) serial na 10
mardasek

Przesadziłam dając to na 4 miejsce bo ostatnio nie mogę się uwolnić od tej piosenki.

Violetta_Stosel

1. Underneath it all - Piękne przesłanie. W dodatku śpiewana po angielsku, co zalicza się do 'tego wszystkiego', a wykonanie cudne &lt;3
2. Descubri- Najbardziej podoba mi się refren. Tak jak w poprzedniej- przepiękne przesłanie, "Wiem, że mogę marzyć" *_*
3. Rescata mi corazon, lepsze od oryginału, takie rytmiczne! ^^
4. Supercreativa- ma w sobie takiego mega pozytywnego powera! *-*
5. Najprawdopodobniej te miejsce dostaje "Quiero", podoba mi się ta lekka muzyka, szczery tekst i wykonanie Mechi :D

Sebek7771

Kolejność teraz przypadkowa xD

ocenił(a) serial na 8
Violetta_Stosel

Moim zdaniem te piosenki mozna rozumiec nie znajac jezyka. Przynajmniej ja tak mam. Jak slucham tego tekstu i wokalu nie mysle o czym moze byc, bo i tak to rozumiem. Sa swietne i pasuja do fabuly,bohaterow. Jednoczesnie kazdy moglby je zaspiewac.
Aktorzy pieknie 'uchwycili' emocje swoich bohaterow. Zwlaszcza piosenka Lodovici, Diego i Martiny (mysle o tej ang.) maja cudny klimat i po prostu mozesz sie wczuc w historie.

ocenił(a) serial na 10
Violetta_Stosel

Descubri, Quiero, Ser quien soy, Rescata mi corazón. Od piosenki Lodo boli mnie głowa. :p

Skailes

Też tak na początku miałem, ale da się przyzwyczaić :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ja chyba wolę sobie oszczędzić przyzwyczajania się. xD Drze się za bardzo. W pianistycznej wersji Universo brzmi super, a tu... no jak dla mnie masakra. #mojezdanienietwoje xD

ocenił(a) serial na 4
Violetta_Stosel

1. Underneath it all
2. Aprendi a decir adios
3. Rescata mi corazon
4. Supercreativa
5. Descubri
6. Ser quien soy

Reszta jak dla mnie taka se... Jeszcze En gira i Encender nuestra luz jest całkiem całkiem...