PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

W którym odcinku i sezonie i kiedy zerwią.;)

użytkownik usunięty
Alicja898933

Zerwą. ;p

ocenił(a) serial na 2

Grammar nazi, weź odpuść tym biednym dzieciom, nie każdy umie tak ładnie pisać ;>

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Ok, ale słowa ,,i sezonie" też nie są potrzebne w tym zdaniu. :)

ocenił(a) serial na 2

A przed drugim "i" powinien być przecinek. Co masz z polskiego, szóstkę?

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Miałem na koniec podstawówki, teraz mam piątkę. xd
Nie, chodziło mi o to, że zdanie lepiej by brzmiało tak: ,,W którym odcinku i kiedy zerwą?", bo jeśli ktoś poda numer odcinka to od razu wiadomo, który to sezon.

ocenił(a) serial na 2

Okej, okej ;) Jesteś jedynym znanym mi chłopakiem, który ma 5 z polskiego, u mnie w liceum same głąby :/

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Hahaha, nie no większość moich kolegów ma same dwóje i tróje z języków: polski, angielski, niemiecki, tylko ja mam piątki albo szóstki. xd

ocenił(a) serial na 2

Weź, wylyź. Może jeszcze masz pasek? Nie załamuj mnie.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

No i mnie załamałeś. Mnie jednej oceny brakło. Idę się pociąć.

ocenił(a) serial na 10

Tears, nadrabiasz ten pasek intelektem! :D Oni sami (nauczyciele) niech idą wylyziać XD

Boże, WYLYZIAĆ
skąd ja to wzięłam haha

użytkownik usunięty
Wiolczur

Myślisz jak mój wychowawca, który zrobił oczy jak pięć złotych, kiedy mu powiedziałam że nie będę mieć paska (ale on uczy polskiego, więc to zrozumiałe) ;) Wylyziać? No błagam. Idą wylyź(ć). Ale po śląsku trzeba umieć mówić. :)

ocenił(a) serial na 10

Najbardziej wkurzające jest kiedy ktoś dla świętego spokoju tej oceny nie podniesie, przecież go to nie zbawi >.<

użytkownik usunięty
Wiolczurr

Też tak często mam. :D

Wiolczurr

Najbardziej wkurzona będzie autorka tegoż postu, która dostała mnóstwo komentarzy, a żaden nie na temat ;)

użytkownik usunięty

Mojemu bratu zabrakło jednej oceny do średniej 5.0. ;p

Jeszcze mi zaniżaj samoocenę. A w której klasie jest?

użytkownik usunięty
tears_in_heaven3

Czwartej, ja w pierwszej gim., a ty?

No, to nie jest tak źle jak myślałam ;) Pierwsza liceum, choć powinnam być w trzeciej gim. W 1 gim. to miałam średnią 5,2 , w podstawówce jeszcze wyższą.

użytkownik usunięty
tears_in_heaven3

Jak na liceum masz naprawdę świetną średnią. ;]

Nie, bo powinnam mieć wyższą. Sęk tkwi w historii i drugiej wojnie światowej, która jest beznadziejnie nudna, co zaskutkowało moją piękną trójeczką z tego przedmiotu, oraz w religii i księdzu-erotomanie, który nie dał mi piątki bo nie jestem ładna.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven3

Ja nigdy nie zapomnę żalu mojego brata jak się dowiedział, że na matfizie w drugiej klasie miał średnią 4,74 ;D

użytkownik usunięty
tears_in_heaven3

Aha? Sorry, że napiszę, ale muszę się pochwalić. Ja mam z religii i historii szóstki na koniec. xd

Jeszcze jedno słowo i wyjdę z siebie. Ja mam szóstkę tylko z WOK-u :(

użytkownik usunięty
tears_in_heaven3

Ja mam pięć szóstek, ale już nie będę pisał z czego, żebyś się nie załamała. :D

Pisz. Ja, co najśmieszniejsze, mam piątki na przykład z fizyki czy biologii, a czwórki z banałów, jak infa, w-f czy WOS.

użytkownik usunięty
tears_in_heaven3

Ok, szóstki: religia, historia, muzyka, informatyka i angielski. Z pozostałych mam piątki, tylko z chemii mam czwórkę, bo średnia ocen wychodziła mi 4,9, ale oczywiście moja kochana pani nie chciała mi podwyższyć. I pocieszę cię, na koniec szóstej klasy miałem szóstki z przedmiotów takich jak polski, matma, historia, przyroda, angielski, muzyka, technika, informatyka, a piątki z plastyki i wuefu. xd Najlepsze: z religii miałem czwórkę. :D

Jak tak można? Skąd się biorą tacy ambitni chłopacy jak ty? Mój brat jest very happy, bo nie ma ani jednej dwói na świadectwie.

użytkownik usunięty
tears_in_heaven3

Hahaha, ja też mam takich kilku w klasie, w tym dwóch przyjaciół. xd

No, z tym że mój brat jest równie inteligentny jak ja (ach, ta wrodzona skromność), z tym, że nie chce mu się. Ale on jest w technikum, więc ciut bardziej przykłada się do przedmiotów zawodowych.

taki z ciebie orzeł a średniej policzyć nie umiesz?
skoro masz 5 szóstek a tylko jednąż 4 to nie ma opcji żeby średnia wyszła ci 4,9 niezależnie od tego ile masz przedmiotów :/

po 2 nie dajecie mi wyboru i musze to napisać : takie flirty urządzajcie sobie na privie bo wątek tego odnosi się do Maxiego i Naty a nie podrywów alexa i niedocenionej 1licealistki.

dziękuję.

użytkownik usunięty
zalmiwasdzieci

Po pierwsze, orle, myślę, że chodziło o średnią ocen z przedmiotu: chemii, a nie z wszystkich przedmiotów. Po drugie... nie, nie będę tego nawet komentować. Nie rozumiem tylko, z czym masz problem.

ja z religii miałam tróję

ocenił(a) serial na 10

Alex, w takim razie piąteczka, bo też w tym roku wyrobiłam na pięć szóstek na 18 przedmiotów, chociaż powinnam mieć ich sześć XDDD ale za późno było na zmianę oceny.

Niby nie powinnam się kłócić o nią, ale 6 szóstek wygląda znacznie lepiej niż 5 ;D

Wiolczurr

A weźcie się wszyscy wypchajcie, kujony. Świadectwa z paskiem są dla szpanerów.

użytkownik usunięty
tears_in_heaven3

Wyczuwam tu zazdrooość...

Nie, bo wiem, że stać mnie na tyle samo i dużo więcej. Ale mi się nie chciało ;)

użytkownik usunięty
tears_in_heaven3

A powiedz, komu się chce? Tylko jednym bardziej innym mniej...

Ale mi się zawsze chciało... ;) Tylko ta historia mnie pogrążyła i przestałam walczyć :>

użytkownik usunięty
tears_in_heaven4

Dobrze, trzymam za ciebie kciuki, żeby od września ci się znowu chciało. A tak na marginesie, ile ty masz kont na filmwebie?

Jedynie cztery. Ten, kto wymyślił limit, powinien wisieć.

użytkownik usunięty
tears_in_heaven4

Ja mam tylko jedno. :D Ok, ja na dzisiaj kończę, cześć. :)

Idź, idź, wyśpij się, jutro nowy dzień i szkółka wzywa... A ja mam wolne ;)

użytkownik usunięty
tears_in_heaven4

Ja byłem tylko w poniedziałek. Wczoraj, dziś i jutro mam wolne. Idę tylko w piątek po świadectwo. I stypendium. :D

Idź spać, dzieciaku. Ja mam wolne jutro, w poniedziałek i wczoraj zrobiłam sobie wolne sama ;) a dziś byłam na czterech lekcjach, znudziło mi się i poszłam. Tez miałam stypendium w 1 gim. :(

użytkownik usunięty
tears_in_heaven4

Idę. Dobranoc. :)

ocenił(a) serial na 2

I co? Wyspałeś się? ;)

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 2

A ja nie. Nienawidzę ciepłych nocy, nigdy nie mogę zasnąć. Jeszcze mnie siostra obudziła o siódmej (w wolny dzień!), więc jestem w trochę podłym humorze :/

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Ja nie mogłem zasnąć do północy, ale się wyspałem. ;p
Tak na marginesie: to miała być dyskusja na temat parringu Naxi, a jak na razie piszemy o wszystkim innym, tylko nie o tym co jest w temacie. :D