Skai, mam pytanie xd Jesteś dobra z polaka? :D W przekształcaniu tekstów na inne, ale o tym samym znaczeniu itp xd
Może jestem, może nie jestem. Ale nie będę robić za Ciebie lekcji, kochanieńki. :D
Nie chodzi mi o lekcje xd Chodzi o pracę domową :D
Znalazłem w necie jako jedyny z klasy, ale muszę pozmieniać xd
Interpretacja utworu literackiego – rodzaj analizy naukowej, mającej na celu wyjaśnienie i wydobycie wewnętrznego sensu utworu literackiego.
A ja chcę to pozmieniać, nie analizować czy wyjaśniać :D
Interpretacja to powiedzenie własnymi słowami, co autor tekstu miał na myśli ;)
Tak :D
Pani od polaka zadała nam to tuż przed wyjazdem do kina na to, bo stracimy przez ten film 2 polaki :D
A film był taki fajny, że na seansie albo rzucaliśmy się popcornem, albo spaliśmy, albo coś robiliśmy w telefonach, albo gadaliśmy :D
No popatrz, czyli mój polonista nie jest zły, bo nie każe nam opisywać "Kapitana Phillipsa" :D
O! Powiedzcie mi, dobrzy ludzie, warto iść na Thora? Niby moje klimaty, niby mitologia nordycka, ale nie wiem... chociaż może ze względu na Lokiego pójdę XD
NIE! To było tragiczne, okropne, nudne! xd
Przez cały seans albo spaliśmy, albo rzucaliśmy się popcornem, albo coś jedliśmy, albo bawiliśmy się telefonami, albo gadaliśmy xd
Ale taka jedna sie rozchorowała i musze za nią jechać :(
Na szczęście powrót przed 20!
A!
Poznaj Eve: http://we-play-hide-and-seek.blogspot.com/2013/11/rozdzia-pierwszy-czyli-zy-powr oty-i-ona.html?showComment=1384884326694#c1324860697361624947&m=1
Mówię Ci, będę czytać ten blog z jeszcze większą przyjemnością XD A są ku temu trzy dodatkowe powody:
Po pierwsze - Eva jest siostrą Braco ^^
Po drugie - "Eva siedziała obok klozetu w samolotowej łazience." Jaki debiut XD CHCĘ WIĘCEJ ^^
Po trzecie - Twoja Eva jest podobna do mnie - ja też nie znoszę latania XD
Co prawda leciałam raz i u mnie był tylko ból głowy, ale będę latać raczej pod przymusem niż z przyjemności XDD
Wiesz, te jej romanse, jednocześnie nadopiekuńczy brat, nowe miejsce, nowi Ludzie....
A jak mój Lełomas?
No, właśnie sie zastanawiałam, jak mogłaś się oprzeć Tomiemu bez koszulki i z tą opalenizną.
Z kim powinien być Germi?
Wiesz, juz mam dwie osóbki z którymi będzie romansował. Uuu, wpadła na pewien plan. Rak, to będzie genialne.