PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

bardzo chciałąbym wiedzieć:
Ile lat ma Martina Stoessel i ile ma lat w serialu jako Violetta. A no i Ludmiła, ile ma lat?

alka893

Martina - 16 lat, Violetta - 17 lat, Mercedes - 20 lat, Ludmiła - 17 lat. ;D

użytkownik usunięty
Alex__storyvioletta

To śmieszne, Fran ma w serialu 17, naprawdę - 23. Angie naprawdę - 23, w serialu chyba 30 z hakiem.

Wystarczy takie coś: wiek Violki razy 2 + kilka lat. Wtedy powinno wyjść ile ma Angie, bo ona chyba w wieku Germana jest.

użytkownik usunięty
Alex__storyvioletta

Nie, na pewno nie. Angie jest dużo młodsza od Germana, wielokrotnie powtarzano, że była młodszą siostrą Marii, a Maria na pewno była młodsza od Germana. Przyjmując, że German ma około cztredziestki, wychodzi jakieś trzydzieści lat dla Angie.

ocenił(a) serial na 6

Jejku!! Zszokowałaś mnie tym.. porównać Fran do Angie to nigdy nie powiedziałabym, że w rzeczywistości mają po 23 lata.. Angie wygląda na duużo starszą, może dlatego, że ją na taką kreują..

ocenił(a) serial na 10
Kingeels

To przez charakteryzacje

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Tak na jej prywatnych zdjęciach wygląda o wiele młodziej :p

ocenił(a) serial na 6
jessi140

Z tego zdziwienia to aż w google poszukałam jej zdjęć i kompletnie inaczej wygląda. Zmieniają ją nie do poznania w serialu

ocenił(a) serial na 2
Kingeels

Tyle tylko, że po wygooglowaniu "Clara Alonso" wyskakują też - a raczej przede wszystkim - zdjęcia hiszpańskiej modelki o tym samym imieniu i nazwisku. Lepiej wpisać "Maria Clara Alonso", wtedy są prawie same zdjęcia aktorki.

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

A ja myliłam ją właśnie z tą modelką.. Ale mimo to, Alonso nie wygląda na 23 lata.