Może już jest ze 100 takim tematów nie mam zielonego pojęcia bo nie chce mi się
przeszukiwać forum, ale jestem pewna, że większość z was orientuje się czy są jakieś gadżety
z serialu w Polsce i gdzie można je dostać :D ?
Po za tym ostatnio wpadłam przez przypadek na forum o HP na fb, ludzie tam piszą do siebie
listy wymieniają się jakimiś plakatami czy nawet gadżetami, co wy na to, żebyśmy też założyli
podobne forum, mogłoby być ciekawie tylko potrzebni są chętni. Ja osobiście bardzo chętnie
mogłabym coś takie założyć. Czekam na wasze odpowiedzi :)))
Germangie Forever <3<3
Jak się dobrze orientuje to na allegro i w sklepach papierniczych mozna dostać te gadżety.
A co do tych wymian według mnie wiekszosc z nas jest juz na to za stara :-P
Ja tam teraz jestem za Pangie .
Jest już forum o Violetcie poslkie... No i filmweb.
Jak założysz nowe to tutaj nikogo nie będzie, a część ludzi pewnie odpadnie - sama już coś takiego dawno wymyśliłam...
Wejdź na violettapl.blogspot.com - mają tak gdzieś gadżety, które są w Polsce
-Album- w sklepach z gazetami np: empik,kioskach itd.
-Naklejki- w kioskach, w sklepach z gazetami
-Sekretarnik- w empiku, smyku
-płyta-w empiku,smyku, sklepy z płytami
-4 książki "W moim świecie", "sekrety i marzenia violetty", "Za kulisami", "Rozdarte serce"-w empiku, smyku, w sklepach z książkami
-Teczki do szkoły, karteczki, torebki, plecaki- ja widziałem w pobliskim butiku, niestety dokładniejszych danych ci nie podam.
- Wydanie plakatowe<gazeta> nie wiem czy jeszcze jest, ale był z tego ogromny szum, może ostatni egzemplarz tam gdzieś jeszcze jest
- Kalendarz szkolny w empiku
-Od 27 września oficjalny magazyn violetty.
-W gazetach typu fun club, bravo itd. masz plakaty.
Proszę :D Ja planuję sobie kupić jedną z tych książek i kilka numerów magazynu, na tym się chyba kończy moja przygoda xd
Ja pewnie kupię, kalendarz, sekretnik/pamiętnik i magazyn też :D wszystko to gdzie będzie Angie hahahah :D
Nie książek nie chcę :D bo nie będę mogła wyciąć i powiesić na ścianie :), a orientujesz się mniej więcej jaka jest cena magazynu ??
w hiszpanii kosztuje 3,50 euro czyli nasze 14.78.
Na wyspach karaibskich 3,65 euro, czyli 15.42 zł. .
A u nas będzie najtaniej, czyli 9.99 :D
Co do książek, to opłaca się je kupić bo w hiszpanii ok. 10 euro kosztuje, nie pamiętam dokładnie, czyli ok 40 zł, a u nas są za niecałe 17 o ile się nie mylę.
Tak zjechałam ostatnio z Hiszpanii :D Jedyne co dobre, że są genialni ludzie i tanio alkohol :))
To pewnie odczułas szok wracajac do Polski. U nas większość chce żeby drugi miał gorzej. Ta ciagla rywalizacja i narzekanie :( Ale na szczęście nie wszyscy są tacy :)
Nie ma sensu tak tego przeliczać, bo zawsze wyjdzie u nas taniej ;) Oni zarabiają w euro, więc dla nich to tanio.