strasznie po nim jedziecie a moim zdaniem nie jest wcale najgorszy, jak ktoś ma wprawne ucho
to da się uchwycić w paru naprawdę łądnych wykonach blond jędzy. Nie czuję się w obowiązku
bronienia jej ale wnoszę o obiektywizm względem głosu :> destinada brillar doskonale pasuje do
Mercedes, w dodadtku nie ma tak dobrego damskiego głosu w ahi estare jak ludmiły właśnie, a
w całym sezonie był wszystkie damskie wykony tej piosenki. Nie oceniajmy tak surowo :>
Ja tam jej głos lubie fakt są w nim plusy jak i minusy. Niektóre dzwięki nie wyciąga ona czysto. Ubóstwiam jej prawdziwy głos bez dubbingu, kiedy wymawia swoje imię albo Leona, słodkie to jest *-*
A co do niej samej to; Ogólnie postać Ludmily na samym poczatku doprowadzała mnie do białej gorączki i strasznie irytowała. Miałam ochote wytargac ją za włosy. Ale z biegiem czasu pokochałam ją i te jej 'intrygi', taaa wiem to dziwne ale uwielbiam Ludmi. Bez niej nie był by to ten sam serial. I chcecie to róbcie na mnie na jazd, ale Ludmila jest jedną z moich ulubionych postaci :D
Ludmiła jest zajebiście podobna do Jade, a przy tym równie uroczo głupia XD chociaż na pewno od samej JAde bystrzejsza bo natychmiast lokalizuje zagrożenie, i bardzo szybko zdała sobie sprawę, że bez poddanych np naty tak naprawdę nie jest królową i mogła się schylić przed naty żeby zyskać na tym 3x więcej. W późniejszyej części <SPOJLER\>
traci tak właściwie wszystko, bo naty decyduje się wziąć życie w swoje ręce, bez swojego cudownego chłopaka i jego kumpla tak w zasadzie traci wszystko. Oprócz rumoru i rozpędu ;d;d
Mi się jej głos w ogóle nie podoba i swojego zdania nie zmienię. Śpiewa niezbyt czysto i za każdym razem takim głosem jakby miała kilkadziesiąt lat więcej. To ją po prostu postarza.
Też lubię jej głos. Fajnie jak wymawia w swoim języku Leon, Ludmiła, Ludmiła odchodzi xD Fajnie to brzmi. ; d
Poza tym, bardzo ładnie śpiewa. Tylko w niektórych piosenkach dziwnie brzmi, jakby była wiele starsza. No ale gdyby nie miała talentu, to chyba oczywiste, że by jej nie wzięli do serialu opartym głównie na muzyce. :P