Też chce zostać aktorem, niezła z niego dupa, juz dzięki siostrze ma całkiem spory rozgłos i prawdopodobnie ma też talent wokalny, zdziwiłoby mnie gdyby Martina z takim głosem była jedyna utalentowana w rodzinie. Chciałabym go zobaczyć w violettcie. A wy?
Pewnie byłoby ciekawie. Skoro Jorge załatwił swojej dziewczynie (może nie wielki występ ale jakiś już)
myślałam że to andrea. kurcze, andrea andreandreaaaaa! :O w życiu bym nie poznała, nawet po transformacji. to sie robi dziwne xdd
mam pytanie, a właściwie zdanie oznajmujące; nie mam do cholery pojęcia, jak stworzyć bloga xd
Na blogspot . com , na przykład ;) Tam ma bloga Wiolczur między innymi, zresztą ja też, tylko nie o Violetcie
w odcinku nie pamiętam w którym, dziewczyna z wiolonczelą czarne włosy, coś tam ma grać z uczuciem - Beto
i jak śpiewają piosenkę Juntos somos mas dla Rafy Palmera
ta dziewczyna to Andrea. To był pierwszy odcinek bodajże a potem andrea zrobiła polowanie na maxiego więc trudno przeoczyć ale ona nie wygląda jak stephie caramera :o
Też byłam przekonana, że to Andrea, a tu - zaskoczenie. Nie za ładna ta Stephie, swoją drogą, ma dziwną twarz. Na zdjęciu, gdy całują się z Jorge, wygląda zupełnie jak Ludmiła :>
no, taka końska twarz. dobrze że nie ma jeszcze końskich zębów. ciekawe czemu później nie zagrała dalej andrei, bo nie mam wątpliwości że postać jest ta sama
Czy ja wiem? Nie ona jedna uczy się w studio gry na wiolonczeli, chociaż to pewnie niezbyt popularny instrument.
pewnie niejedna w studiu chociaż tam ze czterdzieści uczniów xd ale niekoniecznie wszystkie są tak niemożliwie emo xd czy tam got, czy cokolwiek to jest. sugerują to też w dalszym ciągu okulary, te same, no i kokardka przy włosach z którą emoandrea się nie rozstawała
*camarena. słownik w telefonie uważa że jest mądrzejszy ode mnie -.- ale rzeczywiście wygląda ciut inaczej niż właściwa andrea dziwne to xd ale wiesz, czy po znajomości, w końcu musiała umieć grać.
Byłoby fajnie. Tylko żeby nie był KOLEJNYM adoratorem Violi, bo jej kochanków to na palcach nie można zliczyć ;D
No! Ja, gdybym miała brata, nie mogłabym grać, że jestem w nim zakochana! A już NA PEWNO, ZA NIC W ŚWIECIE NIE POCAŁOWAŁABYM GO!!!
myślę że by się na to nie zgodzili, NIKT. to obrzydliwe ;/ ja mam starszego brata i mi się coś takiego po prostu w głowie nie mieści XD kto wie, może już startował do jakiejś roli, może Marco, na jednym zdjęciu właśnie go z Marco pomyliłam
No właśnie jak ja go wpisałam to z początku myślę "Marco". Ale myślałam, że to norma u mnie, bo ja mam "bzika" na jego punkcie i z jego powodu oglądam drugi sezon xdd
dlaczegóż wszyscy o to pytają? po prostu komentuję to co przepaczałam :> nawet a argentynie czasem ich mylą
jesteś świetnym detektem bez kitu XD nie słyszać za wiele ale i tak byłoby świetnie to sprawdzić
nie wiem dlaczego napisałaś to pod tym tematem ale dobra XD stephie cała jest okropna