Wiem że mamy tu samych dojrzałych ludzi ale myślę że macie też jakieś filmy disney channel które
lubicie. Chodzi mi o filmy, nie seriale. I raczej z tych takich nowoczesnych rok 2000 +
Ja bardzo lubię Let it shine i Lemoniada gada
A wy ?
Uwielbiam Lemoniadę <3 Nie wiem, czemu, ale Wymarzony Luzer też mi się podoba całkiem. chociaż wiem, że to chłam. W szesnaście życzeń grał Jean (uwielbiam go). I bądź tu mądra mi się podobało (jazda figurowa ^^) Wskakuj nie było najgorsze, O kurczę i Program Ochrony księżniczek mnie rozwaliły xD Nie wiem w jakim sensie nawet sama. Były poryte :D Randka z gwiazdą nie najgorsza, Liceum Avalon było świetne,a Dziewczyna kontra potwór to... Dziwny film, który obejrzałam dla Olivii xD
Tak więc... Ja i moja dojrzałość :D
Taaak, wolę go od głównego bohatera xD Ach, ten Josh! *.* Zawsze miałam dziwne upodobania.
W Baby daddy też jest świetny :D
Ja uwielbiałam Kyle i to jego nieogarnięte spojrzenie :D Ale Josh był świetny, gdy urządzał imprezy XD
Dla mnie był zawsze świetny. A ta akcja, co się zakochał? Jezu, taki uroczy był *.*
Kyle'a też lubię, ale chyba w żadnym serialu główny bohater nie był moim ulubionym :D
W sumie w "Pogodzie na miłość'' uwielbiam Lucasa... Więc jednak jakiś się znalazł :D
Lemoniada gada, Wendy Wu, Szesnaście życzeń (z dubbingiem Angie), Księżniczka na lodzie (też z dubbingiem Angie xD), Program ochrony księżniczek, Liceum Avalon, Wymarzony Luzer. Niektóre filmy fajne mają, nie powiem. :D
Lemoniada Gada mi się spodobała,Randka z Gwiazdą też fajna. Pamiętam jak kiedyś High School Musical kochałam... Camp też kiedyś uwielbiałam (i nadal lubię xd),Bunt FM nawet nawet,Liceum Avalon świetny,a i jeszcze Magiczny Duet strasznie mi się spodobało sama nie wiem czemu XD
No wiem,mój gust filmowy jest dziwny xd
Mi się kiedyś strasznie podobały filmy typu Camp rock, Hannah Montana Film, Czarodzieje z Waverly Place Film etc. etc. xD
Hannah Montana film też mi się podobał,w ogóle serial Hannah Montana uwielbiałam XD Czarodzieje z Waverly Place film też nawet,ale serial wolałam :D
Ale i tak nic nie pobije mojej dawnej miłości do serialu H2O oraz Drake i Josh <3 XD
Człowiek z blizną, Nietykalni, American Gangster, Ojciec chrzestny, Pulp Fiction, Blues brothers
Let it shine to genialny film. Piękna muzyka i oryginalna jak na Disneya. Lemoniady nie widziałam w całości, ale też uważam ją za dobrą. Bunt FM był fajny. Wendy Wu, Program ochrony księżniczek tak w miarę.
Oglądaj Lemoniadę xD Jak się dowiedziałam, że drugiej części nie będzie to prawie popadłam w depresję xD
Mam właśnie zamiar, przeczytałam niedawno książkę i stwierdziłam, że muszę to obejrzeć. :D Chociaż widzę, że film niewiele ma z nią wspólnego, pozmieniano prawie wszystko, łącznie z instrumentami, na których grają.
Jak to adaptacja. EEEEEEJ, LINKIN PARK BĘDZIE WE WROCŁAWIU <3 W czerwcu. Umrę szczęśliwa *.*
No ale bez przesady, zamiast trąbki, kontrabasu, ukulele, akordeonu i jakichś takich bongosów, dali im gitary i klawisze. Tak oryginalnie :D
Ej, ja też tak chcę. Pojadę do Wrocławia co najwyżej na wycieczkę klasową. Niby zawsze coś. xD
Już się bałam, że jak Sebek zapytasz, czy Linkin Park to park linowy... Ale nie, ty jesteś swój człowiek <3
WPADAJ! Muszę tam być, nie przepuszczę. Nie ma mowy <3
https://www.facebook.com/linkinPark?fref=ts
To takie piekne <3
Za kogo ty mnie masz? :D Wiem, że LP to jeden z najlepszych zespołów na świecie, że mają świetną muzykę i naprawdę piękne teksty. <3
Przepraszam, że zwątpiłam w Ciebie <3 Uwielbiam ich What i've done... Serio *.* Moja ulubiona piosenka xD