No bo po prostu go nnie bdz ;) A pojawi się pod koniec, w kilku ostatnich odcinkach ;)
niech mi kaktus na czole wyrośnie, jeśli się mylę; Federico ma być dosyć ważną postacią w drugiej, ponieważ znowu przyleci do Buenos zwiedzać i się kształcić i ma zakochać się we francesce i walczyć o nią z Marco. No i bd melanżował z kolegami ze studia ;) może odegra nawet jakąś rolę w zejściu się leonetty, np porozmawia po męsku z leónem i przypomni mu, co było jeszcze niedawno ;p + bardzo mi się podoba fakt, że bd nagrywać piosenkę chłopaki z nim. I <3 jego głos.
Dziwi mnie trochę twoje pytanie, czemu go nie bd w pierwszej połowie. Wyjechał z Argentyny po <SPOJLER> wygraniu Talenty21 <SPOJLER OFF> i nie pojawiał się już, być może wgl zamierzali go wykluczyć z fabuły. nie było przesłanek że dołączy do ekipy na początku 2 sez
Gadasz!!! Jupijajej! Będą walczyć o Fran, będą walczyć o Fran, będą walczyć o Fran! O yeah! Umpa umpa umpa i chuck ma być! Znaczy ssię z tą Francescą i z tym Leónem, że ,,pogada z nim po męsku" ;D
jeśli chodzi o violettę, od samiuteńkiego początku wiedziałam z kim ma być, ale WYBÓR MIĘDZY MARCO A FEDE. Poza tym Francesca w centrum zainteresowania, wspaniale!!! ^^ Pogadanie federico i leóna to tylko moja nadzieja ale mam nadzieję że spełniona, tym bardziej że po tym jak fede przyznał się do błędu i przeprosił za podrywanie violi, mają do siebie co najmniej przyjazny stosunek. i znajomi leonetty, bd na miejscu przyzwyczajali się na bieżąco do sytuacji dlatego nie interweniowali, a fede wyszedł kiedy było co innego i zastał co innego dlatego może zechcieć działać, dowiedzieć się co się stało albo porozmawiać o tym z leosiem
Mhmmm... To mam nadzieję, że się spełni ;D A tak w ogóle, to jak Gregorio latał z tym poplamionym posągiem, to LEÓN stał z byłym i teraźniejszym ADORATOREM jego DZIEWCZYNY, NORMALNIE jak człowiek z człowiekiem! Ach, jakiż on obiektywny!
ty chyba nie ogarnęłaś że stał z OBOMA TERAŹNIEJSZYMI ADORATORAMI swojej dziewczyny :D:D ba, stał TYLKO I WYŁĄCZNIE Z TYMI ADORATORAMI, i uwaga, nawet z nimi rozmawiał! jedna niesamowitość za drugą. Ale i tak był królem tego trio
Yeah. Był. No właśnie zapomniałam wspomnieć, że rozmawiał! To wręcz NIESAMOWITE! Mówił do nich do nich jakby to był Andres! O.O
Myślałam, że tylko mnie to dziwi. A później z T. jeszcze coś gadali że w Resto będą występować ^^
Zgadzam się było by to co najmniej ciekawe <3
Może przemówiłby mu do rozumu xD
W tym sensie, że się oszukuje (Leon) i tak na prawdę zawsze kochał tylko Violę.
Ale przyznam,że mnie też bardzo ciekawi jaki wkład będzie miał w fabułę Federico, bo polubiłam tego gościa ;)
Odkąd zobaczyłam mnóstwo zdjęć aktorów z nim, tak podejrzewałam,że może pojawić się w 2 sezonie. Piosenka "Luz, camara, accion" (gdzie śpiewa) tylko mnie w tym utwierdziła.
A jeśli chodzi o to, że ma zakochać się w Francesce... to nie mam nic przeciwko choć wole żeby była z Marco ;D
Ale dla Fede też może znajdzie się jakaś laska (może wsród tych nowych).
Zauważyliście, że jeśli Fede rzeczywiście zakochałby się w Fran i rywalizował o nią z Marco, to...mielibyśmy powtórkę z rozrywki ;)
Chodzi o tę sytuację z Violettą z pierwszego sezonu, gdy nagle oboje (Leon i Tomas) wzięli się bardziej do roboty, gdy ta miała wyjechać.... Teraz Marco i Fede oboje zaczęliby ostrzą rywalizację o Fran, gdy ta również ma wyjechać.... xD
Skończy się to tak samo ? ( To znaczy : Fran nie wyjedzie, ale tu raczej wybierze jednego z nich...)
prawdopodobnie, i chociaż Marco jest dla mnie chodzącym cudem, męski i chłopięcy, słodki i seksowny, byłoby lepiej dla mnie, gdyby skończyła z federico.
Sam fakt powtórki z rozrywki nie wydaje mi się zachęcający, ale fakt, że tym razem bohaterką jest francesca może być bardziej zaskakujący czy świerzy niż się teraz spodziewamy. Pewnie wybierze Marco, ale tak naprawdę producenci potrafią być nieprzewidywalni
Wiem o czym mówisz... Ja uwielbiam ich obu..... myślę,że wolę żeby była z Marco dlatego, że jest jedynym chłopakiem, który się w niej zakochał od razu, a nie po tym jak nie udało mu się z Violettą.... Ale Fede jest super i uważam, że zasługuje na jakąś fajną laskę.... xD
Tak od tej strony (wyboru między dwoma chłopakami) znaliśmy Violettę, zobaczymy jak sprawdzi się w tej roli Francesca... wydaje się mi, że będzie bardziej zdecydowana to znaczy, podejmie decyzję szybciej i pewniej.
"Producenci potrafią być nieprzewidywalni" zgadzam się, dlatego czasem myślę sobie, że to się skończy, że wybierze Federico, bo ze względu na to co działo się przez pierwsze 40 odcinków 2 sezonu każdy obstawiałby Marco.... a tu zaskoczenie.... xD
Z którym by nie była ja będę HAPPY ! ! ! TYLKO VIOLKA MA BYĆ Z LEONEM, BO NIE WIEM CO IM ZROBIĘ! <3 Leonetta ;*
W 1 sezonie, jak widziałam Federico śpiewającego z Francescą i Lucą Ven y canta byłam pewna, że będą parą. I CHCIAŁAM tego, bo uwieeeelbiam zarówno postać Federico, jak i asmego Ruggero! <ach, ten głos!> Jednakowoż odrzuca mnie myśl, jakoby Fran miała skończyć swój związek z Marco i być z Fede. Ja uwielbiam Marco! <3 I wolę Marcescę niż tę drugą parę, której nazwy mi się nie chce wymyślać :P Federico bym z kim innym związała. Z kimkolwiek, byle nie Fran :(
zgadzam się na tym stanowisku, jak dla mnie może być z oboma jednocześnie, obaj to bożyszcza a violetta bd z leonem i koniec, innych scenariuszy nie przetrawie