Były pogłoski że Angie i German bedą mieli dziecko ;D.
Przegladając blogi natrafiłam na to ..
h t t p s : / /pb s. t wi m g .c o m / med ia /B QY r EVj CEA EF 2D L. jp g : la r ge
hahah xDD.
Było by fajnie xD.
Zgadzam się, dla mnie to niesmaczne... Jak bym nie lubiła Esmeraldy (a nie lubię ) i tak wolę ją z Germanem niż Enszi
U Enterraz na blogu (dzikiestory.blogspot.com) był artykuł, że Germeralda jest całkiem możliwe, bo bylo zdjęcie jakiejś uroczystości na którym Vilu siedzi sobie z Angie. No, a jakby to Enszi miała być żoną to by se nie siedziała na krzesełku spokojnie ^^ Ależ ten German rozchwytywany!
No niby tak, ale nic ich nie łączy oprócz Marii... Ile przypadków jest że mąż zostawia żonę dla jej siostry ? Wątpię czy Geralda zaistnieje, za szybko to wszystko się dziać zaczęło to i tak szybko może się skończyć ^^ Chociaż kto wie ? ;PP Może Jade ją wyda, a może sama się przyzna ? Może w ogóle nie kocha Germana ? Ale i tak uwielbiam parring Germangie *u* Aaa właśnie, to że się w sobie zakochali (Angie i German) to co mają zrobić ? Serce nie sługa ;)
Wiadomo nie ich wina ;p ja tez nie powiedzialam ze kibicuje Esmeraldzie (wgl skrot Geralda jakos mnie strasznie bawi) ale to argentynska telenovela i to mozliwe ze wszystko jest mozliwe nawet Geralda (umieram xd)
A właśnie! Z faktu, iż jest to argentyńska telenowela zapewne wygra ta pierwsza, prawdziwa miłość, więc na chwilę obecną wcale bym się nie zdziwiła, gdyby ostatecznie skończył (znowu) na ślubnym kobiercu (znowu) z Jade. xd A tak na serio to chrzanię to. Niech sobie będzie z kim chce. Może być nawet z Matiasem, ale niech Angie będzie szczęśliwa u boku kogoś innego.
'pani_cecylia rozkminia'
Może niech:
a) German bd z Esmeraldą
b) Angie bd z Jeremiahem (sensowne prawda?)
c) Pablo bd z Jade
♥
Haha xd Pablo z Jade Para roku ;p moze jestem tez tak przeciwko Angie i Germanowi bo wole zeby byla z Pablem ;p
Jeremias to przebrany German. :)
Ja osobiście myślę i trzymam kciuki, że scenarzyści pod koniec połączą Germangie. To, że się w sobie zakochali było widać to od ok. 2-3 odcinka pierwszego sezonu. Po za tym widać, że wciąż ich do siebie ciągnie mimo Esmeraldy. W dodatku German jako Jeremias (wydaje mi się), że próbuje zbliżyć się do Angie. Niby po co mieliby ciągnąć Germangie przez 160 odcinków, a na koniec zrobić Geraldę (mnie to też to rozwala xD). Sądzę, że wygra miłość od pierwszego wejrzenia i tak czy tak będzie happy end dla Germangie.
w sumie może rzeczywiście scenarzyści wolą parę Angie i Germn (całkiem zapomniałam o tych przebierankach xd) :)
ale co będzie z biednym Pablo? przychodzi mi na myśl tylko Jackie ale nie wiem czy takie rozwiązanie by mnie satysfakcjonowało ;p
Ależ ja wiem, że to przebrany German i właśnie o to mi chodzi. :D Esmeralda bd z Germanem... ale Angie też. :D
Mi też się wydaje, że Jeremiah jest jakąś próbą zbliżenia się do Angie. ♥ W jakimś odcinku kiedy usłyszał, że Pablo gadał z Angie i jak Pablo powiedział, że ona 'coś tam' bo German, a nie Villu to tak słodko upuścił kubek z kawą. ^^
No dokładnie!. German podwójny agent!!! To jest myśl. :D
*pani_cecylia rozkminia*
Za dnia spokojny i ułożony German Castillo - mąż Esmeraldy *wstawić nazwisko*.
W nocy szalony pianista Jeremiah Castelli - mąż Angie Saramego.
Tak! German do końca życia będzie prowadził podwójne życie jak Clark Kent/ Superman. W jednym wcieleniu będzie panem Castillo, statecznym biznesmenem i mężem Esmeraldy, a w drugim będzie panem Castelli pianistą o wyglądzie Deppa i mężem Angie.
ej ten jego wygląd na Johny'ego mnie rozbraja xD znaczy troche wersja dla ubogich, ale fakt fakt ze na pierwszy rzut oka nie widać ze to German :P
German jest boski i przewspaniały w każdym wcieleniu.
Na pierwszy rzut oka nie widać, ale ja nie wiem jak oni mogli przez tyle czasu się nie domyślić.
tak przecież barwa głosu i po dłuższej chwili przebywania z nim widać ze to German, ale to tak samo nielogiczne jak poruszany juz w innym wątku motyw że German nie pamietał Angie choc to siostra jego zmarłej żony
W ogóle jakoś mało w tym serialu logiki. German, niby taki mądry biznesmen, a Ramallo mógłby go spokojnie okraść ze wszystkiego, bo German nie wie nawet na co idą jego pieniądze (a idą na studio).
Jeśli chodzi o Jeremiasa, to była jeszcze przecież ta akcja z telefonem, po której naprawdę łatwo byłoby zgadnąć o co chodzi.
co racja to racja, Ramalo mógłby ukraść ładną sumkę o uciec gdzieś z Olgą xD
"Violetta prawdziwa historia" się nam tu rysuje xD
O Matko, jakie wersje, ale to dobre jest :) Chociaż w sumie German myśli, że to idzie na lekcje pianina i historii muzyki, a zamiast tego idzie po prostu na studio :) Ale to, że się nie domyślił,że ona nie chodzi do szkoły do której niby chodzi to był GENIIUSZ
Może i myśli, że idzie na lekcje pianina, ale nigdy nie przyszło mu na myśl, żeby przyjrzeć się wydatkom? W dzisiejszych czasach to takie proste: wchodzisz na stronę banku, logujesz i patrzysz. Chociaż w sumie, czego można wymagać od Germana xd ? on chyba nie korzysta z internetu, skoro nie wiedział o tym całym reality.
a po ucieczce Ramallo powierzyłby jego stanowisko Matiasowi, który zrobiłby to samo co poprzednik.
"Violetta prawdziwa historia" , ciekawy film były z tego. Violetta przedstawiona jako waleczna, odważna nastolatka która szybko się decyduje i w ogóle nie jest naiwna xD
tak i byłby to bar ze striptizem Fran dorabialaby żeby mieć kase na lekcje w studio xD
boze co ja mam w mózgu XD
Fran jako strptizerka, Violetta popijająca whisky z colą, Studio21 byłaby szkołą dla trudnej młodzieży, a rodzice Tomasa w celu wzbogacenia się zaczęli by handlować narkotykami.
rodzina Braco to rosyjska mafia, Tomas i jego rodzina to ich handlarze, Ludmi sypia z Gregorio żeby zdobywać najwyższe noty xD
Olga okazuje się być psychopatką i dostaje zakaz zbliżania się do Ramallo od komisarza Canany. Ten z kolei podczas licznych interwencji powoli zakochuje się w Matiasie, ze wzajemnością.
Fajny fanfick mógłby z tego być :D
Olga nie moze zyc bez ramallo, zabija go tasakiem do miesa, a jego cialo przetrzymuje w lodowce w domu Violetty xd
Jak to w domu Violetty? Przecież uciekła z Ramallo ,po tym jak okradł Germana.
Tymczasem rodzice Tomasa trafiają do więzienia, bo Leon dał cynk policji by zemścić się na Tomasie za te wszystko co zrobił Violetcie.
Tak ale gdy juz zabila wrocila do Violetty wmawiajac Germanowi ze Ramalo ją porwal. Tak ale mafia sie dowiaduje ze Leon wsypal wynajmuja zabojce zeby go zabic jest nim Olga.
Oldze udaje się zabić Leona, więc po wpływem impulsu postanawia zostać płatnym zabójcą. Jej następnym celem jest Violetta, która przez tyle lat ani razu nie pochwaliła jej tortu czekoladowego. Jednak Violetta jest sprytniejsza i prosi o pomoc rosyjską mafię Braco. Tymczasem Ramallo zmartwychwstaje.
Ramallo zmartwychwstaje bo w lodówce znajduje go Matias z przyzwyczajenia wciąż zakradający sie do domu Germana, Matias rozgrzewa Ramalo swoim od dawna skrywanym do niego uczuciem, Ramollo chce zemsty. Rodzina Braco prosi swojego handlarza Tomasa o pomoc ten wywozi Viole do swojej rodzinny ubogich pasterzy w Hiszpani.. Matiasa nie wiem jak wyznać komisarzowi ze kocha innego bo boi sie ze wróci do więzienia.
W Hiszpanii Violetta spotyka Nati, która decyduje się pomóc Oldze i daje jej znać o pobycie w Madrycie. (zrymowało mi się xD). Francesca zdobywa złoty medal na Igrzyskach Olimpijskich w dyscyplinie taniec na rurze. Z podium porywa ją Olga, i szantażuje Violettę, że jeśli nie wróci do Argentyny to zabije Fran.
Kończę, bo mi limitu brakuje.
Violetta przybywa z Madrytu na kozie by ratować Fran. Romans Gregoria i Ludmi wychodzi na jaw, Ludmi zostaje wywalona ze szkoły i zastępuje Fran w klubie w roli striptizerki.
Matias i Ramallo postanawiają ukryć swój związek przed Olgą i komisarzem. Resto Topless się rozwija i Luca postanawia zatrudnić więcej striptizerek.
Dokładnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tobie też się od razu nasówa Depp jak widzisz Jeremiaha? Wow nareszcie ktoś mnie rozumie. XD
Jak zobaczyłam Germana w tym przebraniu to przez chwilę byłam przekonana, że celowo założył kostium Deppa na jakąś imprezę xD
Ja tam chętnie bym go zobaczyła w tej wersji. Albo jako Williego Wonkę z "Charlie i Fabryka Czekolady".
Willie Wonka to mnie przerażał, kojarzył mi się z jakimś pedofilem czy coś xd myśle ze w takim stroju Germana by wgl do żadnej szkoły nie wpuścili :P