http://violettapl.blogspot.com/2014/03/prasa-diego-dominguez-dla-si-zdradza.html #more co o tym
sądzicie? Ja jestem ciekawa jego przemiany, bo to moja ulubiona postać i po prostu go wielbię <3
Jakoś mnie to nie zszokowało. Od kiedy wiemy o pojawieniu się nowej bohaterki _ Priscili - jestem na 99% pewna, że będzie ona nową miłością Diego. I że pod jej wpływem się zmieni. To telenowela.
Diego uwielbiam ;3
Mam takie samo zdanie ;) zresztą... nie wyobrażam sobie, aby teraz zmienili jakąś... stałą parę- mam na myśli pary, które zakończyły 2. sezon :)
Niech spróbują tknąć Naxi lub Marcescę to zębów nie będą mieli wszystkich po zakończeniu 3 sezonu, na pewno
NIE! Miałam na myśli, że jeżeli Naxi miałoby się rozwalić, najbardziej ze wszystkich opcji odpowiadałoby mi Dienaty :)
Też mi się tak wydaje, nie wiem tylko czy pojawieniem się tej 'nowej' nie zepsują postaci Diego, no cóż, jak już napisała wyżej KeThA, telenowela to telenowela ;D
właśnie mam tak samo, boje się że zepsuja moją ulubioną postać i zrobią z niego takiego hm ,,ciecia'' :/
Też mi się skojarzyło, że Diego będzie z Priscillą, ale nie wiadomo.
Dla mnie mogą go nie zmieniac. I niech nie robią z niego takiego Leona z wiecznym bólem dupy. :D
Nie za bardzo chce żeby się zmieniał ;p znaczy na początku 2 sezonu był trochę irytujące ale już w połowie jest zajebisty :D i taki mógłby zostać, bo jak czytam że będzie bardziej "nostalgiczny" to boje się że zrobią z niego drugiego Tomiego ;o a tego bym dla Diego nie chciała!
Wgl ja sobie wymyśliłam Diego z Cami! Bo Cami z Broadweyem już mnie wkurzają ;p więc chce Diego z Cami :D
a ta Priscilla , to kto ma ją grać? Widomo już coś? Btw. fatalne imię według mnie ;o ;p
Nie wiadomo. Jakaś laska napisała, że będzie grała w Violce3, ale imię bohaterki podała dopiero po ujawnieniu scenariusza, więc wiesz... Ja też sobie tak mogłam :D
Co do par to wątpię,żeby coś zmienili w obecnych ;/
A mogliby , bo znow beda jakies klotnie( bo musza zeby cos sie dzialo) a i tak wiadomo jakimi parami sie skonczy -.- ale serio C i B mnie razem wkurzaja, a ze Seba nie wroci (byli z Cami tacy uroczy) to chce Cami z Diego ;p moze wykrakam, w zeszlym sezonie przewidzialam Fedemile ;p a wgl jak juz bedzie now laska to nam nadzieje ze bedzie podbijac do Leona i teraz Violka bedzie musiala sie starac o niego ;p
Ja nie, wkurzają mnie :p nigdy za nimi nie przepadałam, ale mieli swoje fajne momenty.
Ale potem jak zobaczyłam Cami z Sebą to stwierdziłam, że ona pasuję do kogoś takiego, a nie do B z tymi jego neonowymi portkami -.- xD
B z neonowymi portkami wymiata. XD Nie wiem czemu, ale go lubię.
Ja nie obejrzałam ani jednej sceny Semi, nie wiem o nich NIC. Ta para jest jedną z tych, których szczegóły zostawiłam sobie na oglądanie w TV. ;P W sumie oglądałam tylko sceny z Angie...
Uwielbiam Angie śpiewająca Algo se enciende :D
mówię Ci jak już zobaczysz to na pewno ci się spodobają, Semi byla urocza :D
nie C i B jeszcze w 1 sezonie byli znośni (jak on przestał być pantoflem ;p) w 2 taki odgrzewany kotlet xD
Angie zawsze i wszędzie jest zarąbista. :D
No to czekam na Semi i jestem ciekawa. :-D Ale i tak jestem za Brodmilą. ^^
Diego z Cami też mógłby być! ;D Bo wiadomo z góry, że niestety Violkę zeswatają z Leonem, na Dielettę nie ma co liczyć a Cami też jest sama, ani Maxi ani Broduey mi do niej nie pasuje, oboje z Diego za to są tacy hmm, temperamentni, pasowali by do siebie :D
Ma być z Brodkiem w V3! Ja chcę więcej ich. Nie wiem czemu, ale lubię tą parę, a ostatnio ich w ogóle nie ma. xD Nie ma mego Germangie, to jestem fanką Bromili. Cicho! XD
Powiem ci szczerze, że o ile w pierwszym sezonie mnie denerwowali, to w drugim ich polubiłam xD.
Miałam podobnie. W sumie polubiłam nie tylko ich razem, ale i obydwojga z osobna. :D Bo na początku nie przepadałam ani za Cami, ani za Brodkiem. Chyba ich scena z lodem w 63 odcinku mnie przekonała. Ogólnie razem zyskali w moich oczach. XD
Oni mi własnie pod względem tego temperament tak pasują :D
Byłoby ciekawie :D
A B. mnie wkurza, moze być nawet sam wisi mi to prawie tak jak Violka ;p wgl moga być razem, on w różowych spodniach, ona w rózowym... wszystkim xD Idealnie XD
Tak! Cami z Diego mogliby być razem, jestem za xd
Niech tylko zostawią Naxi i Fedemile, a Leonette mogą rozwalić i dać Leośka z Fran, dla Marco tą Priscille, a Violka sama. O tak ;)
Lubię Leonette, ale ostatnio przerzuciłam się na Leonesce xd
Fran jest lepsza niż Violka xd
Nie mówię, że z Leośkiem, tylko tak w ogóle. xDD Ale dobry ten parring, prawie tak fajny jak Leoangie.
Angeon xD Jakoś wszystkie paringi z Leonem, brzmią śmiesznej jak końcówka jest od imienia Leośka xD
Ale tak wgl chciałabym doczekać momentu w tym serialu, w którym by wprwadzili motyw romansu ucznia z nauczycielką XD
Chyba się nie doczekamy. xD Ewentualność taka byłaby tylko wtedy, gdyby zrobili tego tyle sezonów co Mody na sukces. I oglądające to obecnie siedmiolatki podrosłyby przynajmniej do poziomu gimbazy. :D
I tak jak 7latki to oglądają, to nie chce myśleć jakie mają wyprane przez to mózgi xD
Ale gdyby już miał być taki motyw to jakoś najbadziej pasowałby mi do tego Andreas xD on tak szybko się zakochuje, że równie dobrze mogłaby mu się spodobać jakaś nauczycielka :P
Tez chce Leona z Fran ;D ciesze sie ze moj pomysl Cami i Diego sie spodobal ;D w sumie wtedy Brodek zostaje sam wiec Violka moze byc bawet z nim wisi mi to ;pp ja widzialam (po rozwaleniu Marceski)arco z Lara , ale niestety jej nie bedzie w 3 sezonie :(
Nawet lubię Brodueya, ale oni z Cami mi tak średnio pasują. Do Cami pasuje ktoś taki jak Diego!
Powiedziałabym, że Marco z Wiolką, ale nie. Nie zrobiłabym tego biednemu Marco. Nie zasłużył chłopak. Po za tym takie wymienianie partnerami...nie.
Zresztą Fran z Leonem, jest raczej niemożliwa niestety -.- Bo wiadomo, że Leonettą się skończy ;p
A Diego i Cami jest bardziej realne :D i wierze, że się spełni moje proroctwo :D ;p
Marco i Fran byli fajni, byli moimi ulubieńcami, ale po tych wszystkich akcjach z jej wyjazdem, z tą cała Aną, to już mi się przejedli ;p i szczerze co mogą u nich teraz ciekawe wymyślić?
Myślę że nie dadzą teraz nowej dziewczyny dla Marco, po akcji z tą całą Ana. Ale jakiś chłopak dla Fran? Leon jest raczej niemożliwy, bo tak jak napisałaś, że skończy się Leonetta (chyba że wróci Tommi, tylko on mógłby rozwalić Leonette XD).
Ruggi chyba w jakimś wywiadzie mówił, że chciałby żeby coś było pomiędzy Fran i Fede, ale to niemożliwe bo na bank nie rozwalą Femily, mało jej było w poprzednim sezonie to zechcą to nadrobić. Po za tym Femilka ma za dużo fanów.
Poza tym lubie Femile ;D a nie nacieszylam sie nia wystarczajaco w 2 sezonie ;p nie wiem z Marcesca powinno byc tak ze albo sa razem ale chwilowo maja spokojny zwiazek (bez kolejnych akcji typu wyjazdy, byli partnerzy) albo sie rozstaja na dobre, bo to glupie ze co chwile mieli jakis mega problem , foch forever a i tak bylo wiadomo ze sie na koncu pogodza, juz w 3 sezonie byloby to nudne juz. A tak to nie wiem kogo mogliby im przygruchac, ale ja widze tylko takie dwie opcje ;p
Bo fajnie było, że chociaż była taka jedna bezproblemowa para jak Marcesca, a tu nagle ta akcja z Ana, która zepsuła trochę postać Marco.
A i jeszcze chcę mojego kochanego Pablangie <3
Nawet bardzo zepsula jego postac. Marco od zajebisteho goscia, ktory potrafi wyciagnac (wlasciwie) nieznajoma dziewczyne na scene podczas kareoke bo mu sie podoba, przeszedl metamorfoze w jakiegos kompletnego ciapciaka. ;p Wiadomo Pablangie musi byc ! Germabgie to przeciez patologia ;p xd
I jeszcze ten głos w polskiej wersji kompletnie zniechęcił do Marco. Tylko Fede ma gorszy. Femila w polskiej wersji jest taka dziwna. Ciężko się ją ogląda. To już nie to samo, gdy nie ma głosu Ruggusia ;)
Niestety ludzie lubią takie patologie xd
Pomijajac patologie, German moglby byc ojcem Angie xD no moze przesadzam ale jest dla niej za stary ;p dla mnie jedynie w miare dobre glosy w dubingu to German, Olga, generalnie to starsze pokolenie a z mlodych to chyba tylko Leon. ;p
Diego też nie jest zły. Fakt nie ma to jak oryginał, ale moim zdaniem pasuje do jego charakteru :P
To tak jak Ludmiła. Niby głosik Bojczuk pasuje do takiej gwiazdeczki, ale jednocześnie nijak się ma do niskiego, przyjemnego głosu Mechi.
Dokładnie! A u Diego np. brakuje mi tak tej jego chrypki <3
Leon ma najlepszy głos w calym polskim dubbingu, chyba nawet lepszy niż w oryginale ;p
Starzy ujdą, a resztę szkoda komentować (jak tylko pomyśle o biednym Marco i Fede, to mną wstrzącha ;p)
Taak, ja jestem jak najbardziej za! :D
Leonescę kocham! <3
A jeżeli nie Dieletta to Violka mogłaby być jak dla mnie z Marco, chociaż jego też widziałam z Larą :D
A ta nowa jest mi obojętna, jak dla mnie to może być nawet z Antonio xd
Ja też chcę Leonesce <3
Moje dwie ulubione postacie razem ;)
Niech wróci Tommi i będzie z Violka xd
No właśnie, Leon i Fran najlepsi z całego serialu! :D
Mamy podobne gusta :D
A gdyby Tomi wrócił to już w ogóle cud, miód, orzeszki ale ehh, pomarzyć sobie możemy xD