Wkurza mnie on. Nawet nie dał zrobić Violi i leonowi zdjęcia. Tak się zastanawiam czy Diego i
Leon nie kłócili się przynajmniej raz odkad przyjechali do hiszpani czy gdzie tam.
Nie lubię Diego z oczywistych powodów, ale jest zabawny gdy jest zazdrosny o Violkę:)
Z całym szacunkiem, ale to raczej normalne, że jest zazdrosny o byłego swojej dziewczyny!
I tak jest wyrozumiały jak dla mnie, trzeba być ślepym by nie widzieć, że Leon i Violka ciągle na siebie lecą:)
Ja rozumiem, że może denerwować z wielu innych względów, jest w końcu czarnym charakterem, ale to, że jest zazdrosny to jest normalne
A słodkie było to jak Diego szedł z Violettą i tam sb buziaki dawali ,a Leon taki smutny z tyłu i wtedy Fran się do niego uśmiecha i robią sobie zdjęcie :D
Leonetta forever ! <3
Przecież tylko po to jest, żeby psuć "idealny zwionzek Fioletki i jej Ksiencia ze Bajki". Jaką złączą Leonettę - a na pewno złączą - to Diega się dyskretnie wypier... wyrzuci z serialu i tyle.
Czy ja ci mówiłam, że masz boski avek? Nie mówiłam? Więc mówię. Boski jest!
Nie trawię Leóna. I znowu przestaję lubić Violkę. Cóż, mogę z tym żyć. Ale sorry, leóś ma niby tę swoją dziewczynę, a on ZARYWA do innej. I to nie, że tylko sobie patrzy czy coś, tylko po prostu do niej zarywa jakby nie miał dziewczyny.
A dziękuję, ja zawsze mam cudowne avki. No, jeden nie był cudowny... Ale teraz już cudowne. Naxi *.*
No tak. Polubiłam go jak już był z vilu. (tak, wiem że to nie ma sensu) ;-)
Zgadzam się. Masz piękny avek.