jest słodki,ale ja i tak wolę Leona.A po za tym to mnie bardziej kręci inny wątek niż Violetta i uczniowie studia
podoba mi się jego głos ale i tak cienko w porównaniu do Jorge ;)
http://imageshack.us/a/img607/362/leonydiego.gif
spokojnie z takimi wypowiedziami. tu bądź co badź króluje leonetta, narażasz się na szpital :D:D a tak na serio, Diego to pozer, kolekcjoner, a jest ZAFASCYNOWANY nie zakochany w violettcie, traktuje ją jako wyzwanie, nowa poprzeczka. w dodatku bd się kumał z ludmiłą. Niee e, co by się nie działo, violetta powinna zostać z leonem.
no ja oczywiście też jest za Leonettą <3 tworzą cudowną parkę i naprawdę zazdroszcze Violi tak opiekuńczego i cudownego chłopaka <3 .*-* A jeśli chodzi o Diego to on bd takim 'Bad Boy' ,a ja do takich chłopaków mam słabość .Poza tym Leoś będzie miał wkońcu szansę pokazać ile dla niego znaczy Violetta chyba ,że ta ca ła Val;eria ,która się pojawi i bd chciała być z Leonem totalnie go zaślepi -.- :D Myslę ,że Diego będzie o wiele bardziej godniejszym przeciwnikiem niż ten cały niedojda 'Tomasik' ;________; !
AHAHAHAHA zgadzam się wszystko jest godniejszym rywalem niż tomas xDD to nie leon bd miał szansę pokazać, bo okazywał to przez cały pierwszy sezon, to violetta bd okazywać aż miło. Bo jeśli nie, lepiej niech pilnuje swojego dupska bo dwa lata trenowałam jiujitsu łączone z MMA. i rok kickboxing :3 Ale z pierwszym sezonem było tak, że leona wgl w zwiastunach nie było, było "a może znajdę miłość" i pokazywali tego niedojdę, który na pierwszy rzut oka wydawał mi się urodą i urokiem przypominać górala ;__; także może ten diego to rzut na 30 odcinków, potem bd zabawa z valerią
A wie ktoś przypadkiem ile lat ma ten aktor. Bo jak dla mnie to wygląda strasznie staro i przy Martinie wygląda jakoś tak... dziwnie... Nie widzę ich razem. Kompletnie do siebie nie pasują. Viola i Leon! Żadnego innego rozwiązania nie toleruję ;-)