PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Tak wiem kolejny bezsensowny temat na dodatek nie o Violettcie, ale to pytanie nie daje mi
spokoju.

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

Ja też nie uważam, że to śmieszne ale ludzie mają różny humor..

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Tylko trochę przy tym nie myślą... ~J

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

duży procent populacji ogólnie nie myśli według mnie :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Oglądam sobie twitcam z Wiolczurem z violettapl z nudów i się przyznała, że Enterraz (obgaduję ją właśnie, szkoda, że tego nie zauważy) vel Milens doszła do bloga dzięki niej, a nie przez kasting. Nie ładnie, Milenko. :D ~J

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

A no widzisz :D tak to jest jak się ma znajomości :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Tak sobie teraz patrzę na moją i Magdy ocenę Violetty i myślę... 9 ładniej wygląda niż 10. xD ~J

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

Dorwę tego co dubbinguje Leona i powiem żeby mnie wkręcił w Violette ahhahahah :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Gdzie go dorwiesz? Ja z tobą! ~J

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

haha nie wiem ! podobno jest z sosnowca :D

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

aaaah. To nie dla mnie. :D ~J

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

hehe :D

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

oddaję Magdzie laptopa i skupiam się nad moją pracą artystyczną dla Xabisiaczka. *-* ~J

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

spoko :D ja już mam dość na dzisiaj skupiania się na różnego rodzaju pracach :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

A ja dziś nic nie robiłam, tylko zaginęłam gdzieś bez wieści. ~M.

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

a ja już nic nie zamierzam robić :D
Polski zrobię sobie rano na informatyce, hiszpański powtórzę przed lekcjami :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Też mam czas odrobić lekcje XD ~M.

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

mnie nie było w czwartek i nie mam takich kartek co dawała :P zresztą to chyba nawet nie jest na jutro. Chociaż dzisiaj i tak jakoś strasznie się nie obijałam, posiedziałam trochę nad hiszpańskim, pomalowałam paznokcie :P a teraz... uwaga, uwaga... oglądam Violette :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

To naprawdę się nie obijałaś. Jestem z Ciebie dumna, a najbardziej z tego, że paznokcie pomalowałaś :D ~M.

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

hahaha cóż za zaszczyt :D

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Cóż za słówko. Niczym inesperademente bien. :D

ocenił(a) serial na 7
Skailes

jakie fajne *,* Co tam Skai ? :D

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Słówka z "-mente" rządzą. Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że Angie go tu użyła (i zgadzałoby się z naszym dubbingiem):
youtube. com/watch?v=HW3udUaIxfk

Samiutka końcówka - 1:31 - ale powiedziała straasznie niewyraźnie, jakby zjadła połowę zaczepistości tego słowa. No ale cóż. ;D

Hm, no jakoś leci. Laptopa mi naprawili po czterech miesiącach oczekiwania. A co u Ciebie? :>

ocenił(a) serial na 7
Skailes

wiesz co.. nie będę teraz oglądać, bo mi net się tnie niestety i jestem do tyłu z odcinkami i wgl.. zresztą dubbing mnie denerwuje :P
A u mnie też leci, czasu mam mało - zresztą jak zwykle, przychodzę do domu o 17 i nie wiem w co pierwsze mam ręce wsadzić :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Też net mi słabo idzie coś. No cóż. Ja od środy wieczorem do nadal (i zamierzam do niedzieli wieczorem) się opieprzam. Dłuższy weekend sobie zrobiłam. A co, też coś z życia mi się należy. ;D W poniedziałek wracam ze zdwojoną mocą. :P

ocenił(a) serial na 7
Skailes

też nie byłam w czwartek w szkole ! :D i w sumie też się opieprzam, tylko zaczęłam się uczyć na historie :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Ja załatwiłam wcześniej wszystkie lekcje, zaległości, naukę, żeby zrobić sobie wolny weekend. Za historię wezmę się w przyszłym tygodniu, bo bodajże czternastego sprawdzian. Oglądałaś odcinek? : >

ocenił(a) serial na 7
Skailes

ja mam sprawdzian w czwartek ale w środę przychodzę wykończona o 17 i raczej się nie nauczę :P A odcinek wczoraj oglądałam ale poprzednich nie :P

ocenił(a) serial na 10
Skailes

inesperadamente*
literówka, czy ja źle interpretuje?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Aj, literóweczka. Mój błąd. ;)

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Tak się zastanawiałam, czy słowa nie kojarzę, czy literówka. Strasznie się czepiam jak widzisz to chyba dobrze XD ~M.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Literówka, literówka. Nie pierwsza zresztą. Muszę z powrotem oswoić się z laptopową klawiaturą. Cztery miesiące bez laptopa, w jeden dzień tego nie nadrobię.
Chyba tak. Zazwyczaj, gdy mnie ktoś poprawia - zapamiętuję. Więc chyba dobrze. :D
Inesperadamente bien. Napisałam. Na pewno zapamiętam. Dzięki. :D

Genialny avek. ♥.♥

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Dziękuje. Chciałam ustawić jakieś zdjęcie Clary na avie i nie wiedziałam jakie. ~M.

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Ja jestem ich fanką ! :D Uwielbiam najbardziej właśnie Violette i 1D ! ♥

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Nie jestem fanka 1D .

One_Direction

Nic do nich nie mam, ale fanką nie jestem -.-

One_Direction

Przypomniała mi się teraz taka jedna Tró Dajrekszyner, co mówi na Bitelsów "zje*y" XDDDDDDDDDDDDDD

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=173622082834625& set=a.173356696194497.1073741825.173324616197705&type=1& amp; amp;theater

ocenił(a) serial na 10
KUNOvonLICHTENSTEIN

Ja myślę, że to raczej 1D ściągnęło pomysł ;) ~M.

ocenił(a) serial na 2
KUNOvonLICHTENSTEIN

Ci śpiewali "Yesterday", ci by mogli "Jestem gej".

ocenił(a) serial na 2
tears_in_heaven

Pozostawię to bez komentarza.

tears_in_heaven

Niezłe ;) Ja bym się pewnie pośmiała, ale gdyby ktoś z 1D naprawdę byłby gejem, to wcale nie byłoby to gorszące. Szczerze, związki homoseksualne powinno się zostawić w spokoju i tyle, bowiem "każdy ma prawo do miłości".

ocenił(a) serial na 2
Crazy12

Nie mam nic do gejów. Cenię Eltona Johna, uwielbiam świętej pamięci Freddiego. Za muzykę, a nie za orientację. Natomiast denerwują mnie goście, którzy kopiują czyjś styl, by przypisać go sobie. Beatlesi to Beatlesi i nikt im nie dorówna.

One_Direction

Lubię brzmienie ich piosenek (do tekstu jakoś nigdy nie zwracam uwagi), ale Directioners nie jestem. Nic też do chłopaków nie mam. Jęsli chodzi o plotki na temat orientacji Harry'ego, to też nic nie mam.

ocenił(a) serial na 9
One_Direction

Nie wiem czy jestem Directioner,ale kocham ich muzykę <3 chyba zaczynam nią byc ( przez moja koleżankę) xD

ocenił(a) serial na 2
Zuza555

Cieszę się, że ich doceniłaś. A widziałaś już teledysk do SOML?

ocenił(a) serial na 9
One_Direction

Jeszcze nie,ale piosenka jest boska ❤️ Zakochalam sie w Dianie ❤️

ocenił(a) serial na 2
Zuza555

No Diana jest super! Zwłaszcza uwielbiam fragment '' I speak a different language but I still hear you call'' Link do teledysku jest na moim blogu, a już dzisiaj będzie oficjalnie na youtube!

ocenił(a) serial na 9
One_Direction

Ale super!! Tyle czekam na ten teledysk!! To tez jest moj ulubiony fragment!!! Te słowa sa przepiękne ❤️

ocenił(a) serial na 9
One_Direction

Podasz link do bloga? :D

ocenił(a) serial na 2
Zuza555

onewayoranother-onedirection . blogspot . com informacyjny
only-you-one-direction . blogspot . com opowiadanie