No bo jak widzę filmiki na youtubie, jak Diego całuje Violetto lub Leon Larę, to nie wiem. Tak bardzo chcę, żeby Leonetta była i, żeby nikt jej nie przeszkadzał :o
Ktoś może o tym wie?
Na razie jest przerwa w emisji (chyba 4 miesięczna) i Leon nadal jest z Larą, a Viola z Diego. Wszystkiego dowiemy się gdy zaczną emitować nowe odcinki.
Ja też bardzo bym chciała taką szczęśliwą Leonettę <3.
Bardzo możliwe, że tylko na wakacje. A na pewno tak bym chciała ;). Nie jestem tego pewna.
Napisałam do DC
ja: Od kiedy będą powtórki Violetty? (41-60) i kiedy zacznie się 2 sezon Violetty?
Disney Channel: od poniedziałku będą leciały powtórki Violetty od 41 do 60 odcinka (czyli 4 tyg non stop przez miesiąc o 16 i 20), a od 5 do 30 sierpnia lecą odcinki od 61 do 80, czyli ostatnie odcinki sezonu, po których jest znowu miesięczna przerwa w powtórkach. 2 sezon pojawi się u nas na przełomie września i października. Pozdrawiamy!
To nie blef. jakby się dało wkleiła bym SSa ;)
4 miesięczna przerwa? -,- Początek sierpnia - 60-80 odcinki violetty i od nowa miesięczna przerwa i końcem września lub początkiem października 2 sezon. Napisałam do DC odpisali mi.;p
Leon i Violetta byli chyba w 12 odc. para az do 19 . Leon zerwal z Violetta gdy pocalowala Diega na jego oczach podczas spiewania piosenki. Potem Leon byl z Lara , a Violetta z Diegiem . Zobaczymy jak to sie dalej potoczy.
A ja nie,jestem za Leonarą i Diegettą.Wiem,co powiecie,prawdziwa miłość i bla,bla,bla......ale to wcale nie jest tak,że prawdziwa miłość jest na całe życie,ciotka mojej mamy,Klara,w młodości była ogromnie zakochana.Tak,to była prawdziwa miłość.Ale potem on z nią zerwał,byli przyjaciółmi,a ona znalazła sobie innego chłopaka,potem kolejnego,aż w końcu pana numer 4 czyli-męża.
szczęśliwe wieści- od 67 odcinka mają być razem, i wtedy ma być dużo ich pocałunków
Muszą sobie jakoś odbić w końcu te ponad 100 odcinków bez ani jednego buziaka! XD
nie wybacze im tego ;< podłe sukinkoty :3 MA BYĆ ICH CO NAJMNIEJ PO DWA NA ODCINEK, inaczej wycieczka do Argentyny. Nie po to chodziliśmy raz na 2 msc na strzelnicę żeby się potem pistoletem na wodę :3
O tak. Buziol w policzek nie satysfakcjonuje, szczególnie, że w ciągu kilku odcinków mieliśmy DWA buziaki z Larą i DWA z Diego, a oni przez dwa sezony nie mogą do skutku doprowadzić buziaka Leonetty.
Zabieg z drugiej strony całkiem niezły: do tych przywykniemy, będą normalną, ale jak się Leon z Violą pocałują, to bedzie święto narodowe, banan na ryju. taniec zwycięstwa i dzikie harce przed telewizorem. Przynajmniej ja tak mam XD
hahhaha tyle prawdy, tyle prawdy XD jak skończy się leonettą to idę na wódkę. Dziwnie to może brzmieć na stronie serialu teoretycznie dla dzieci, ale zerosiódemka nie jest droga trzy dychy, pójdzie najwyżej 6 więc nie przekroczy to zwyczajowych kosztów :3:3 bd dobrze, jak nie to wyciągam stary karabin dziadka