PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Fakt nr;
1. ostatnie 2-3 odcinki zostały nakręcone w Madrycie.
2. Finałem bd wielki koncert. Informacja jest poparta wieloma zdjęciami z planu, sceny, kostiumów, przygotować. Najprawdopodbniej zaśpiewane bd wspólna piosenka grupy i piosenka violi i ludmiły

3. Dla zainteresowanych związkiem violetty; nie mam pojęcia, czy to życie prywatne czy jakiś znak dla fanów, ale martina ma od groma zdjęć z diegiem, na promocyjnych występach też jakoś zbliża się do niego, staje do Leóna plecami. Najwyraźniej- wedle pogłosek- pod koniec bd musiał jeszcze o nią zawalczyć.
Lara nie pojawia się wgl na madryckiej promocji, co sugeruje że się tam nie pojawi razem z resztą bohaterów. To musi mieć związek z tym, że to koncert uczniów studia, chociaż jak dla mnie gdyby wciąż byli parą, to by pojechała z nim. Myślę że León nie bd chciał jechać do madrytu, ale stwierdzi że się oszukuje i zostawi jakiś ważny występ z motocross i larę i poleci tam za resztą. I jedno jest pewne; diego zostanie w tym trójkącie do końcówki.

4. Na finale najprawdopodobniej pojawiają wszyscy, którzy uczą lub uczyli się w studiu. Bardzo często np przewija się Federico, ponoć ma też wystąpić Tomas. Ciekawe czy też Lena? Jeśli tak, konkretny komplet.

5. Być może zaakcentowanie Federico ma jakiś sens- przecież musi coś robi. Taka mała teoria z mojej strony- franceska ma wyjechać z włoch. federico jest z włoch. może spotkali się gdzieś po drodze, spędzili trochę czasu, wróciła i wrócił za nią żeby o nią zawalczyć. To może być prawdopodobne wziąwszy pod uwagę, że teraz Marceska to prawie jak Leonetta- tak samo romantycznie, chłopak natychmiast nią ujęty (bez przystanku violetta) etc, etc

gdybym powiedziała coś błędnie albo przeoczyła, z góry sorki, dopiero co się rok skończył i nie miałam czasu nawet na sen. Ale teraz pogrzebię tu i ówdzie

ktoś wie coś jeszcze?

Enterraz

Angie i German mają się zaręczyć pod koniec 2 sezonu :D

Enterraz

Info fajne ale ja jestem ciekawa czy planowany jest 3 sezon.Producenci mowili juz cos na ten temat?Wiesz cos o tym?

ocenił(a) serial na 6
Princeska92

producenci już jakiś czas temu wypowiedzieli się, że drugi sezon jest drugi i ostatni

Enterraz

Niby sporo odcinkow ale jednak szkoda.Chcialabym widziec Angie i Germana jako szczesliwe malzenstwo,ktore doczekaloby sie wlasnego dziecka:)

ocenił(a) serial na 6
Princeska92

boże, nie xdd nie żeby coś, ale germangie jest dla mnie nudne herbata z mlekiem. przecież od początku wiadomo jak się skończy. ja bym np chciała zobaczyć leonette xD jak już są tą szczęśliwą parą, BŁAGAM 10 ODCINKÓW BEZ ZAKŁÓCEŃ, chyba nie wymagam znowu tak wiele.

Enterraz

Nie ważne że wiadomo jak sie skończy,fajnie jest oglądać ich razem

Princeska92

Ja też ! :)

neeveertouch

Ciekawe,bo gdyby mieliby mieć już to dziecko,to Angie musiałaby zajść w ciąże pod koniec drugiego sezonu

ocenił(a) serial na 8
Princeska92

TAK! *o* niech będzie parę odcinków gdzie oni całują się na powitanie, mówią sobie, że się kochają... Tak bez krępacji. Żeby wreszcie się zdeklarowali. GERMANGIE FOREVER! ♥

Enterraz

Aa właśnie nie.. Planowany jest 3 sezon który w Argentynie podobno będzie w 2015 r.

ocenił(a) serial na 6
neeveertouch

skąd masz tę informacje?

Enterraz

ja też o tym czytałam,na wikipedii i hiszpańskich gazetach (ciocia mi czasem podsyła) że będzie trzeci sezon

ocenił(a) serial na 6
Crazy12

no cóż, nie mam co robić tylko się cieszyć. Na początku roku twierdzili że nie i koniec, ale prawdopodobnie idąc dalej za popularnością zwęszyli za dużo kasy. Ostatnio nie miałam czasu nawet na telewizję z powodu nauki, i wygląda na to że sporo mnie ominęło

Enterraz

z hiszpańskich stron informacyjnych ;)

użytkownik usunięty
Princeska92

A ja słyszałam ,że ma być 3 sezon Violetty.W Argentynie są już robione scenariusze.

SUPER!!!:D

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Jak ja uduszę Diego gołymi rękoma, to się nie zdziwcie. Co za uparty d*pek! Aż do końca sezonu? !

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

no niestety, jak jakiś pasożyt się przyżre to bd żarł dopóki żywiciel nie, eckhm, na twarz

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Nommm. Ta Lara też nie lepsza. Strasznie nachalna. Pocałował ją namiętnie - nieeeee to nie wystarczy! przecież trzeba jeszcze drugi raz na oczach Violki!

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

Lare trudno jednak nazwać nachalną, bądźmy sprawiedliwi. Ale to lizanie na jej oczach, strasznie chamskie, violetta by czegoś takiego nie zrobiła, przynajmniej tak myślę. tzn gdyby to Lara była tą eks do której leon ciągle coś czuje, widząc tę eks i nawet jej nie cierpiąc nie rzuciłaby się na niego z taką werwą

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Lena ma być, bo jak byli na twitcamie i Jorge się spóźnił to przez minutę lub krócej była aktorka, która ją gra to pomyślałam, że też się pojawi.
5. Wszystko, może wracać i robić konkurencje dla Marco, ale Marcesca/Franarco musi być

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

czyli bd wszyscy wszyscy że wszyscy. też tak myślałam bo serialowa lena też się przewijała na ostatnich zdjęciach z aktorkami, zwłaszcza z Albą, bądź co bądź serialową siostrą.
Francesca może być z każdym z tych dwóch mnie to właściwie nie robi różnicy. Tylko violetta i jej wybó, nawet nie musze mówić jaki

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

No u Violetty to oczywiste, że Leon tak jak w mojej głowie oczywiste, że Francesca powinna być z Marco. Tak mi się obaj chłopacy podobają, że dbają o swoje dziewczyny ;)

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

lalalala mam wrażenie że tym powtarzaniem tego, że muszą być razem, chcemy to jakoś tym sposobem wcielić w rzeczywistość xdd

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Być może ;) Może nasze prośby dotrą do... ee... reżysera i pomyśli, nie no te polki mają racje, trzeba tak zrobić xd
I tak uważam, że będą razem i w ogóle pocieszam się, że może Fran zostanie w Argentynie jak słucham Algo se enciende, bo wydaje mi się, że ją słyszę w 39 sekundzie, a tej piosenki jeszcze nie było. I w tym fragmencie śpiewa z jakimś chłopakiem to myśle, że to z Marco, bo jest zagłuszany jej głosem, a Marco często ledwo słychać jak zaczyna z Francescą śpiewa.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

teraz to już nakręcili ostatni odcinek więc nie bardzo ważne czy dotrze xdd nie wsłuchałam się, ale jeżeli śpiewa przez sekundę to możliwe że coś ci się zdało ;p te piosenki mogą zrobić psikusy, o tym pomyślałam też jak zaczęłam słuchać nuestro camino- np na płycie poprzedniej był nagrany Leon w Te esperare, mimo że nigdy nie zaśpiewał tej piosenki w serialu, a nagrane razem nuestro ponoć bd zaśpiewane oddzielnie. No i pamiętajmy że algo se jest piosenką finalną więc tak czy siak francesca właściwie musi tam być, to nie bd wskaźnik czy wyjechała czy nie.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Wiem, domyśliłam się, że to będzie piosenka finałowa, no ale i tak powoduje, że wierzę w Marcescę/Franarco ;) I w to, że pozostanie w Argentynie.

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Ta jasne.Na pewno je zobaczy.I na pewno zmieni!!!One są już nakręcone(nie wiem czy wszystkie , ale większość)i nie zmieni.

ocenił(a) serial na 10

Ja tylko żartowałam. Reżyser nawet polskiego nie zna.

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 6
Enterraz

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=389637121149057&set=a.296204657158971.65 176.292548117524625&type=1&theater
to jest jedna z fotek z finału