PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Co to za piosenka?

ocenił(a) serial na 10

Leon mówi już jakiś czas, że napisał dla Vilu piosenkę na dwa głosy. Która to piosenka?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

wydaje mi się że ta piosenka to Ser Major... choć nie jestem do końca pewna.. <3

ocenił(a) serial na 6
Leonettaa

mi wydawało się, że tę piosenke napisała sama violetta, bo przed galą końca roku była awantura że violetta ma zaspiewać pierwszy głos, bo ona ją napisała że skoro to jej. Poza tym pierwszy raz słychać ser mejor, w momencie pod koniec kiedy violetta zbiega na dół i zaczyna grać na pianinie

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

piosenka nie pada, jestem prawie pewna, bo violetta jak było dzisiaj, chociaż nie powiedziała że nie chce śpiewać z Leosiem, to on jest domyślny i sam to powiedział. A później mówił, że wystąpi sam, a ta piosenka miała być właśnie na ten występ w teatrze. Mogłoby to być podemos, ale dam sobie rękę uciąć że powstało ono bezpośrednio po śnie obojga, który jeszcze dłuuugo się nie pojawi, poza tym podemos nie jest wcale nieszczęśliwej miłości, wrecz przeciwnie. Też mnie to zaintrygowało, ale jak powiedziałam; to były tylko słowa zapewne.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Podemos pojawi się chyba w 73 odcinku, na początku się im przyśni, a potem Vilu usłyszy jak Leon ją gra i zacznie z nim śpiewać

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

wiem ;d

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

to nie może byc podemos, bo to jest piosenka Vilu.

ocenił(a) serial na 6
Leonettaa

podemos nie jest vilu. Melodia przyśniła się obojgu, chciała ją przenieść na klawisze ale nie dała rady, zrobił to Leon i dał słowa.

MagdaJulka

voy por ti. ;3
przerobil jej czesc na bardziej wysoką ;d

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Jestem na 10000000 % pewna że piosenkę która będą śpiewać jest "Ser Major". Patrzyłam tekst i tłumaczenie i z tego właśnie wynika że jest to piosenka tak w temacie niespełnionej miłości..