PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Nie wiem czy dobrze napisałam jej imię. Chodzi mi tutaj o babcie Violetty. Ostatnio oglądałam kilka
odcinków z pierwszego sezonu i przypomniałam sobie o niej. Co się z nią stało w 2 sezonie? Ani
razu jej nie było, a w pierwszym sezonie było pokazane jak bardzo ją kocha itp., a w drugim nagle
zamknęli ten wątek. Bezsensu.

ocenił(a) serial na 8
neverlosehopexxx

Sama nie wiem, chyba nie było wspominane...

ocenił(a) serial na 9
neverlosehopexxx

Może aktorka która ją grała, po prostu zrezygnowała lub coś jej się stało :3 I tak oto brak Angeliki gotowy

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

pewnie tak ale bezsensu jest, że nawet jak ktoś odchodzi z serialu nagle wszyscy o nim zapominaja i nawet nie wspominają że taka osoba istniała. A to w końcu była jej babcia ...

ocenił(a) serial na 9
neverlosehopexxx

No cóż. To reżyserzy - ich nie ogarniesz.

ocenił(a) serial na 3
neverlosehopexxx

Tak samo było z Napo, Braco, Tomasem - a to niby przyjaciele głównych bohaterów, z Lucą - a to brat Fran... Słabe xD

KeThA

O Tomaszku wspomnieli. RAZ. A o reszcie nie bardzo...
Też tego nie ogarniam, jak można nie wspominać o przyjaciołach.

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

no właśnie. Nie że nie uwielbiam tego serialu ale czasami niektóre rzeczy mnie denerwują. Bo znikają ważni bohaterowie i nikt nawet słowa nie powie dlaczego i nikt o nich nie wspomina, a to byli ich przyjaciele. A po za tym w pierwszym sezonie Violetta tak kochała Tomasa, a teraz jest tak jakby nie istniał.

esteckiewicz1

Więcej niż raz :D

Sebek7771

Serio? Ja wyłapałam tylko raz :D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

niby kiedy? Jak przyjechał Fede bodajże był raz. A poza tym?

KeThA

Jeszcze Broduey mówił bodajże wtedy, kiedy DJ miał wyjechać czy coś w tym stylu ;D I był jeszcze raaz taki moment, którego nie pamiętam ;3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Już go dwa razy wspomnieli w ciągu tych 40 odcinków, które były w Polsce. Raz mówili DJ'owi, że po tym jak Tomasz odszedł Beto nie ma asystenta. A ten drugi - jak DJ się nie dostał, ktoś mu powiedział, że to była pomyłka i kiedyś też się pomylili, że Tomasz niby się nie dostał, a się dostał. W sensie do studia. :D

ocenił(a) serial na 3
Skailes

to się nawspominali xD

KeThA

Bosh. Pomyliłem Camilę z Brodueyem XDDDDDDDDDDDDDDDD
http://www.youtube.com/watch?v=zUxSF7RAfxU - 3:53

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Gratuluję inteligencji.

One_Direction

Dziękuję :> Ale to powinno być raczej "Gratuluję pamięci" ^^

ocenił(a) serial na 9
KeThA

Kto wie, może pojawią się w 3 sezonie? :D
Co do postaci Thomasa, to trochę słabo zakończyli jego wątek, bez wyjaśnień, a w końcu - jedna z głównych ról w 1 sezonie. Ech, reżyserzy bawią się bohaterami, jak chcą..

ocenił(a) serial na 3
_Rebel_

Nie no, o nim akurat na koniec powiedzieli, że jedzie robić karierę do Hiszpanii...

ocenił(a) serial na 9
KeThA

Jakoś tego nie uchwyciłam. XDD

ocenił(a) serial na 3
_Rebel_

Jak Violka wróciła bodajże, wbija do tego budynku i se gadała z Tomaszkiem, a on wypalił: jadę robić karierę xD Mrau. to te ruchy ^^

ocenił(a) serial na 9
KeThA

Z nią wszystko możliwe. XD

ocenił(a) serial na 2
neverlosehopexxx

Nie zastanawiałam się nad tym.

neverlosehopexxx

Przepadła xD

neverlosehopexxx

A ona w końcu nie wyjechała ? ;d

neverlosehopexxx

I dobra, powiem o innych;
Tomas wyjechał do Hiszpanii, a w drugim sezonie nie raz padło jego imię.
Luca prawdopodobnie wyjechał do Włoch, Braco do ojczyzny, a Napo do domu. Angelica miała też wyjechać chyba- to w końcu nie wyjechała?

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

imie Tomasa podało nie raz? Ty chyba sobie żartujesz. Może maksymalnie 2 razy powiedzieli Tomas. No dobra, rozumiem że wyjechali ale żeby o swoich przyjacielach ani razu nie wspominać?

neverlosehopexxx

Padło ze 3 razy, o ile mnie pamięć nie myli. Nie pokazują przecież ich całego dnia. Ja też niezbyt często wspominam znajomych, z którymi chodziłem do podstawówki, a nawet zbyt często nie wspominam członków swojej rodziny, z którymi nie mieszkam. A więc mnie to nie dziwi ;p

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

a mnie dziwi bo podobno Violetta tak bardzo go kochała. Gdybyś ty kogoś kochał a on by wyjechał nie utrzymywalibyście kontaktu?

neverlosehopexxx

Jak w poprzedniej wiadomości- nie pokazują jej całego dnia. Może rozmawia przez telefon, wspomina. Nie jest też ona w serialu tak w pełni zapomniana, albowiem Angie co najmniej raz o niej wspominała. No popatrz- ja nie mieszkam z babcią, tatą, dziadkiem, ale tak ich kocham taką "rodzinną miłością". I tylko kilka razy w roku utrzymuję z nimi kontakt ;p

neverlosehopexxx

I dobra, powiem o innych;
Tomas wyjechał do Hiszpanii, a w drugim sezonie nie raz padło jego imię.
Luca prawdopodobnie wyjechał do Włoch, Braco do ojczyzny, a Napo do domu. Angelica miała też wyjechać chyba- to w końcu nie wyjechała?

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ona miała jechać do tego Kataru... Potem już jej nie zobaczyliśmy. Przepadła tam. xD Mi osobiście jej nie brakuje.

Skailes

A mi tak :D

Skailes

SKAJ! :D http://kohamviolete.blogspot.se/2014/02/otpofiedzi-2.html - czytaj, to Cię rozjebie :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Co to w ogóle, cholerka, jest? xDD

15. Miałąś operacjem na musk?- Nie. Od urodzenia jestem tak mondra
40. Jak ma na imiem akrotka grajonca Endżi? - Klementyna Kowalska
43. Pangie czy Packie? - Jaka paczka?
46.O czym byl oststni otcinek Viletty? - Niesty byłam na wyborah mis i nie oglondałam.

Hahaha. XD

Skailes

10. Sima (?) jesteś jakaś upoślecona bo na takom wyglondasz. - Jeśli upolecona to znaczy pienkna, to ofszem jestem najupoślednijsza w cłąym fszehświevie :D Ogarnij poprzedni post i podziwiaj jej koronę :D

Skailes

10. Sima (?) jesteś jakaś upoślecona bo na takom wyglondasz. - Jeśli upolecona to znaczy pienkna, to ofszem jestem najupoślednijsza w cłąym fszehświevie :D Ogarnij poprzedni post i podziwiaj jej koronę :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Widziałam, hahaha. XD

ocenił(a) serial na 7
Skailes

"9.Umiesz korzystać z blogera -czyli znasz opcje KOREKTA? - Co to jest bloger?
19. Lupisz robić s fanuf Violetty beke? -Ja nie bekam
42.Germangie czy Pangie? -W serialu nie ma kogoś takiego jak German
Widze tesz rze nie pszykładacie/liście siem do no nauki ortografii, wienc po was poprawiałam."

hahahahahahahahahahaha XDD Aż mi to humor poprwaiło a doła miałam. XD

ocenił(a) serial na 9
neverlosehopexxx

Może pojawi się w 3 sezonie, na ślubie Germangie? :) (Załóżmy, że on będzie. XD)

_Rebel_

Tak!

ocenił(a) serial na 10
_Rebel_

Hahaha, dobre. :-D Jej opcja ślubu Germangie chyba nie zbyt przypadłaby do gustu.. :D

ocenił(a) serial na 3
neverlosehopexxx

Pojechała do tego Kataru (czy gdzie to miało być) za Violcią i bum Violetta została a babcia z jakiegoś powodu nie mogła wrócić.

ocenił(a) serial na 10
neverlosehopexxx

A ciekawe jak by tak Violetta tak na kilka dni zniknęła. heh

ocenił(a) serial na 3
sara637

German przetrząsnąłby obie Ameryki i więcej, żeby ją znaleźć.

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

hehe

ocenił(a) serial na 9
sara637

Niech ją zamkną w piwnicy, a co. XD