Jakaś ostatnio była dyskusja , która z nich lepsza.
Która waszym zdaniem ?
Napiszcie jakieś sensowne argumenty
Ja też najbardziej pokochałam Rudego. <3 Ojej, Gilbert. Też był świetny.
Jejku, ciężko będzie to oglądać. Takie były realia, Sarro. Ruuudy. :c
I to takie smutne, że Alek też umarł. Chociaż nie byłam jego największą fanką, ale on próbował ratować Rudego i dlatego to takie smutne ;(
Alek był u mnie na drugim miejscu. Ale Rudy, Rudy, Ruuudy! On na to nie zasłużył. :c Oni wszyscy umarli, ale Jan tak cierpiał. :( Przytul mnie, Sarro. ;(
Okay, chodź tu *.* On był taki dzielny, nic nie wygadał. Moje kochanie... Jakbym miała wehikuł czasu to bym go uratowała, przeniosła do naszych czasów i bym za niego wyszła. Walić Ruggero. Rudy wygrywa!
*Tuli się do Sarry*. :c Dokładnie. Tak mi go szkoda, jejku. :( Nie chcę smutować. :(
Dobra, czekaj. Zaraz się jakoś pocieszę.... Olśniło mnie - Maryla i Mateusz Cuthbertowie to Jade i Mati. XDD
Czepiasz się szczegółów. xD Gdzieś tam w Jadzi siedzi mądra Marylka, mówię Ci.
A Violka to niby ta biedna sierotka Ania? Marzycielka lubiąca pisać...
A do mnie to się nie przytulisz, wisienko? No wiesz...
No daj spokój i chodź tu. *Tuli się do Zuzi*. No widzisz, jak wszystko pięknie pasuje, tościku?
Mój wybór jest jasny Clari! Zacznę od gry aktorskiej- jednej z najlepszej w serialu, chyba najlepiej jej wyszło rozstanie Pablangie, naprawdę dużo wiarygodność. Ma piękny delikatny głos, i moim subiektywnym zdaniem jest o 1000 procent ładniejsza od Tini. Jest naturalna i ma znacznie lepsze podejście do fanów.
Wybór jest oczywisty: Clari!
A i nie napiszę dlaczego, gdyż wszystkie argumenty, które miałam w zanadrzu, zobaczyłam w postach powyżej :D
Wolę Clarę, ponieważ:
-Dielari (w moich marzeniach) ;D
- Jest ładniejsza
- Nie nakłada tyle tapety
-naturalna itp. itd.
Dobra, szczerze mówiąc nie zagłębiam się w życie prywatne aktorów i są dla mnie po prostu postaciami z 'Violetty' ale z tego co się orientuję to nie mam nic do Tinki ale sympatyczniejsza wydaje mi się być Clari. W serialu nie przepadam za postacią Angie, Violkę za to bardzo lubię (tak, wiem, jestem ewenementem na skalę światową, często mnie wkurza ale na tle dzisiejszych nastolatek wydaje mi się być naprawdę fajną dziewczyną) ale jeżeli chodzi o aktorki to Clara jest też bardziej dojrzała. Wiadomo, wszyscy w obsadzie są 20+ a Tinka ma dopiero 16 lat, jednak jest to jakaś przepaść wiekowa i wiadomo że przez to będzie się znacznie różnić od kolegów z planu. Jeżeli chodzi o głos, barwa Tinki bardziej mi się podoba ale Clara śpiewa niezaprzeczalnie lepiej, czyściej. Wygląd, hmm... Tinka. Clara niezbyt mi się podoba a Tini może i bez makijażu pięknością nie jest ale jest oryginalna (choć i tak żadna nie przebije Lodo, ona jest moim zdaniem tak klasycznie piękna, najładniejsza chyba z serialu). Ogółem, Clara jak już pisałam wydaje się być fajniejsza, bardziej podoba mi się jej zachowanie aczkolwiek Tinka to małolata która praktycznie z dnia na dzień stała się sławna więc też staram się to zrozumieć, miejmy nadzieję że nie poprzewraca się jej w głowie jak np Demi Lovato (bez urazy dla fanów) ;D
Demi Lovato poprzewracało się w głowie?
(Nie robię bólu dupy, nie jestem też jakąś wielką fanką.) Po prostu jestem ciekawa czemu tak myślisz? Demi mi się właśnie wydawała ta w miarę ogarnięta... Ale może o czymś nie wiem..
Narkotyki, alkohol i to w nadmiarze, usilne próby zwrocenia na siebie uwagi... To oczywiscie tylko moje zdanie ale nie trawię tej dziewczyny odkąd pamiętam, chyba niczyj wokal az tak nie działa mi na nerwy.
No tak. Może. Nie wiem. Z tego, co się słyszy to coraz więcej gwiazd się stacza.
Mi ona jakoś nie przeszkadza, ale nie jestem też jej wielką fanką.
Niestety, ale na szczęście są też gwiazdy jak np - Adele, która z tego co wiem sława nie uderzyła do głowy, mam nadzieję że z Lodo, Clarą czy Mechi będzie tak samo :)
Też mam taką nadzieję. Bo niestety Tince dalekiej, owocnej przyszłości nie wróżę. Tym bardziej, że wspomniana przez Ciebie Adele UMIE ŚPIEWAĆ, więc co by jej nie zarzucić, atak może być odparty argumentem wnoszącym, iż ma talent, o którym taka Stoessel może pomarzyć.
Wiadomo, że Tinki do Adele nie ma co porównywać, podobnie jak i większości obecnych 'gwiazd' ale zobaczymy jak to dalej z nią będzie, może się wybije a może nie ;D
Choćby dlatego, że Adele na żywo śpiewa cudownie, a Tinka cudownie fałszuje. :D
Nie każdy ma taki głos jak Adele, to rzadkość :D Z tych młodszych gwiazdek z pokolenia Disney'a to jedynie wokal Miley mi się podoba, co do reszty to jakoś mnie nie przekonują... Na ich tle Tinka nie wypada najgorzej ale też niczym szczególnym się nie wyróżnia ;D
Tak, Miley mi jakoś nigdy nie przeszkadzała i nawet podoba mi się jej barwa głosu. Ten cały skandal był jak dla mnie niepotrzebny i wywołał tylko zbędną burzę, ale cóż.
Mi się tam podoba barwa Demi, ale nie wnikałam w jej biografię. Rzecz w tym, że większość gwiazd prędzej czy później eksperymentuje z prochami, przesadza z alkoholem itd. I mimo to uwielbiam na przykład Ryśka Riedla. Muzyka to jedno, jak ktoś umie śpiewać, to niech mu się tam w głowie przewraca, a co mnie to obchodzi. :D
Skailes, Ty się znasz więc proszę mogłabyś mi powiedzieć czy na tych zdjęciach NAPRAWDĘ jest Clara?
http://ilarge.listal.com/image/2856674/936full-clara-alonso.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-MdalOX5B5YY/UAFWlnSkmSI/AAAAAAAABZw/NpNwNArQiac/s1600/ clara.jpg
Bo jeśli tak, to nie mogę uwierzyć co oni robią z nią w Violetcie ;/
http://static2.wikia.nocookie.net/__cb20131103181359/violetta/pl/images/5/5e/Vio letta-i-protagonisti-della-serie-tv-disney-channel-angie-e-interpretata-da-maria -clara-alonso.jpg
Ja ci mogę odpowiedzieć - nie, to nie ona. To hiszpańska modelka o tym samym nazwisku. http://en.wikipedia.org/wiki/Clara_Alonso
Ja się znam. Huh, Skai się zna. Jakże miło. :)
Niee, to nie nasza Clara. Ta pani nazywa się tak samo, tylko pochodzi z Hiszpanii i jest bodajże 3 lata od Clary starsza. Sama zobacz.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Clara_Alonso - Nasza Clari
http://en.wikipedia.org/wiki/Clara_Alonso (po polsku nie znalazłam) - Ta druga ;P
Niemniej w pierwszym sezonie Clara rzeczywiście była nieco postarzona. Do tego ścięli jej włosy do tej roli. Miała wcześniej sporo dłuższe.
Kurcze ale podobna nawet :D I tak mimo wszystko w pierwszym sezonie strasznie ją oszpecili, w drugim już dużo ładniej wygląda, włosy, makijaż... :)